WEEK VAN DE BIBLIOTHEEK 18 - 22 NOVEMBER 2019
Van maandag 18 tot en met donderdag 21 november vinden tijdens de Bibliotheekweek van 12.00 tot 14.00 uur lunchlezingen plaats in de stille leeszaal van de bibliotheek.
Koffie en broodjes worden voorzien.
  • Maandag 18 november 2019: Thomas Vandenberghe - De vennootschap en aansprakelijkheid van haar bestuurders bij insolventie
  • Dinsdag 19 november 2019: Stevens Brouwers - Focus op de vernieuwde EOT
  • Woensdag 20 november 2019: Tom Vandromme - Op weg naar de eerste verjaardag van het Vlaams Woninghuurdecreet
  • Donderdag 21 november 2019: Debat met Hugo Lamon over de advocaat als ethisch ondernemer
Inschrijven en betalen kan via de applicatie permanente vorming van het private luik. De deelnameprijs bedraagt 60 EUR per lezing. De OVB heeft de lezingen voor 2 punten permanente vorming erkend.
 
BOEKENMARKT Kom vanaf 18 november snuisteren tussen onze afgevoerde boeken en vul uw boekencollectie aan voor een prikje.
 
Mis ook de verjaardagsactie van 20 jaar Jura op dinsdag 19/11 en de productpresentatie van Knowlex op donderdag 21/11 niet!
 
Meer informatie over de lezingen en sprekers.
U krijgt deze nieuwsbrief omdat u zich in het verleden heeft ingeschreven. Uw gegevens worden opgeslagen op de servers van yourmailinglistprovider en bevatten uw naam, uw e-mailadres, uw IP-adres, land en de datum waarop u zich inschreef. U kan er zeker van zijn dat uw gegevens veilig worden bewaard en voor geen enkel ander doeleinde worden gebruikt. U kan zich altijd uitschrijven, dat doet U via de link onderaan de nieuwsbrief.
Lees oudere nieuwsbrieven via het online-archief
Studiedienst-Bibliotheek Balie Provincie Antwerpen
www.balieprovincieantwerpen.be                            els.haagsman@balieprovincieantwerpen.be