HOE GA JIJ MEE MET DEZE TIJD?


In de komende periode zal de factor tijd van zich laten horen en kan het zijn dat er een shift in het tijdsbewustzijn plaats gaat vinden. In aardse begrippen werken wij doorgaans met een lineaire tijdsbeleving. Spiritueel gezien kent deze echter een meer parallel of spiraalvormig karakter.

Er is in het universum een grootse logistieke, bijna systemische operatie aan de gang waarin het de bedoeling is dat iedereen zijn eigen plek inneemt en doet waar hij of zij voor gekomen is, zodat er een nieuw, helemaal in balans zijnd evenwicht kan ontstaan. Het is essentieel dat alle poortjes precies goed staan om die ontmoetingen, die gebeurtenissen, die verbindingen in jezelf en met de buitenwereld tot stand te laten komen zodat uiteindelijk een ieder individueel en ook als gezamenlijke groep op een hoger plan terecht gaat komen. Om dit te realiseren zal je soms het gevoel hebben dat de energie je opjaagt, terwijl je op andere momenten je eerder lamgelegd voelt waarbij de ene keer de dagen voorbij lijken te vliegen en je de andere keer de klok wel vooruit zou willen kijken. Blijf dit alles van de zonnige kant zien; het is echt niet alleen maar zwaar. Als je later terugkijkt hoe de dingen met duw- en en trekwerk voor elkaar zijn gekomen dan passen daar zeker ook de woorden krankzinnig, lachwekkend en hilarisch bij. Als je op een zo effectief mogelijke manier wil meewerken en bijdragen aan dit groeiscenario, ga dan in de overgave en luister goed naar je intuïtie ook als het niet logisch lijkt. Want processen als deze werken nou eenmaal niet vanuit de (aardse) logica maar meer vanuit de spirituele wetten.

Oude, opgeslagen celherinneringen van verschillende ervaringen in uiteenlopende realiteiten en tijden zullen manifest worden met als doel om op te kunnen ruimen, zodat er ruimte voor jou ware essentie komt. In aanvang lijken deze gebeurtenissen niets met elkaar te maken hebben. Het voelt als veel, verwarrend en ook heftig dat zij zich gelijktijdig aandienen. Het is echter een manier om het onderliggende patroon of mechanisme zo uit te vergroten dat je er niet meer om heen kunt. Gaandeweg het proces zal ineens duidelijk worden wat het overeenkomstige thema is en welke (grotere) verbanden er zijn. Je krijgt inzicht waarom je als mens in meerdere levens en hoedanigheden alle kanten van dezelfde medaille moest leren kennen. En is dat eenmaal gebeurd, dan kunnen verschillende aspecten samenvallen. Dan zijn het niet meer tien losse dingen, maar is er sprake van samensmeden. Dat zorgt voor een groot overzicht, ordening, loslaten, toelaten en een eenheidsgevoel wat soms zelfs voorbij tijd en ruimte gaat. Waarbij je uiteindelijk met hart en ziel gecenterd en verbonden bent met het mannelijke en vrouwelijke, het aardse en spirituele; een weg voorbijgaand aan pijn en angst gericht op heelheid en (zelf)bevrijding, zowel in en met jezelf als ook in het grote geheel.

Al met al ook wel een beetje een spannend, nauwkomend en in de energie latent voelbaar proces vol synchroniciteit, wensen en verlangens; gaan zielenmaatjes, zielengroepen en zielengebeurtenissen elkaar op het juiste moment en op de juiste plek ontmoeten of wordt het wachten tot een volgende, geschikte energiestroom en tijdspanne? Vertrouw op de aanwezigheid van draagkracht en rugdekking waarbij je innerlijke klok en je derde oog jou meenemen stapje voor stapje, waarbij er niet altijd resultaten zichtbaar en merkbaar hoeven te zijn in de bovenstroom. Veel van het werk wordt in aanvang gedaan in de onderstroom; niet altijd volgbaar, maar zeker gericht en ook functioneel. Deze energetische veranderingen zullen uiteindelijk op een bijna serene manier just in time een aardse vorm krijgen. Een eindeloze maand september toegewenst waarbij behaalde successen geconsumeerd en gevierd mogen worden!

Nienke


CONSULTEN
Je bent ook in september van harte welkom voor coachconsulten, individuele familie- of organisatieopstellingen, een persoonlijke of bedrijfsreading of een energieboodschap. Deze kunnen plaatsvinden in mijn praktijkruimte, maar ook via Skype, telefoon, chat, mail of een geluidsbestand. Je kunt me bellen (033-4451480) of mailen voor een afspraak.


14 SEPTEMBER: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Toe aan het doorbreken van een oud patroon? Op 14 september is er nog ruimte voor een vraagsteller in de workshop "Inzicht-Inn-Familiepatronen" om dit te doen met behulp van een familieopstelling.


19 SEPTEMBER: MASTERCLASS ENERGIEWERK-INN-SYSTEMEN (LEVEL3)
Heb je ervaring in het begeleiden van opstellingen en het waarnemen van energie en wil je deze twee technieken meer met elkaar verbinden? Dan is de vijfdaagse masterclass Energiewerk-Inn-Systemen, die op 19 september a.s. start, echt iets voor jou! Onderwerpen die aan de orde komen, zijn het geven van een systemische reading, het toepassen van healingtechnieken in opstellingen, het gebruik maken van ondersteunende energetische intentiedragers bij verschillende systemische werkvormen en het lezen van de energie in een opstelling.


2 OKTOBER: SPECIALISATIEWORKSHOP ONDERSTEUNENDE OPSTELLINGEN BIJ PSYCHISCHE EN FYSIEKE AANDOENINGEN (LEVEL2)
In de specialisatieworkshop "Ondersteunende opstellingen bij psychische en fysieke aandoeningen" op 2 oktober a.s. maakt de deelnemer kennis met verschillende systemische werkvormen die een bijdrage kunnen leveren aan processen van healing en beterschap en leert die interventies toepassen die nodig zijn om dergelijke opstellingen te begeleiden. Tijdens deze dag is er ook ruimte om eigen vraagstukken uit te werken.


14 DECEMBER: FACILITEREN VAN VOEDINGSOPSTELLINGEN (LEVEL2)
14 december staat in het teken van het Facililteren van Voedingsopstellingen. Tijdens deze workshop van 1 dag krijgt de deelnemer, die al ervaring heeft opgedaan in de begeleiding van opstellingen, die theoretische kennis en praktijkoefeningen aangereikt nodig om zelfstandig met Voedingsopstellingen te kunnen werken.


BOEKENTIP
Ineens viel mijn oog op het boekje "Liefde van je ziel - het hartchakra openen" van Sanaya Roman. Het stond in al lang in mijn kast, maar ik had het nog nooit gelezen. In het bezig zijn met voorbij gaan aan het ego en contact maken met de ziel, was het een fijn en praktisch boek om de weg naar binnen te kunnen maken om van daaruit op eigen kracht verder te reizen. Waarschijnlijk omdat er niet zoveel exemplaren meer beschikbaar zijn, is het in het Nederlands vrij prijzig. De Engelse uitgave is een stuk goedkoper.


RECEPT VAN DE MAAND
Als onderzoeker in het leven wil ik van alles uitproberen. Zo ook de werking van de reclame van Google Adsense op de Dagelijkse Voeding site. Na een half jaar is gebleken dat dit me niet goed bevallen is. Ik heb van verschillende kanten opmerkingen gekregen dat het de site erg onrustig maakt. Voor diegene die dat vonden heb ik goed nieuws: de reclame is vanaf nu (als het goed is) uitgeschakeld. Als recept-tip van de maand, deze keer huzarensalade van bloemkool met cashewnotendressing.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten en vele anderen staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar coachgourmet.nl of de Energiewinkel. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.