2010 - 2015
 
Nieuwsbrief augustus 2015
IN DEZE NIEUWSBRIEF
AGENDA
 
Augustus
26 - Skeelertraining Ammerstol
28 - Skeelertraining Lisserbroek
29 - Droogtraining Driebergen
 
September
2 - Skeelertraining Ammerstol
4, 11 - Skeelertraining Lisserbroek
5, 12 - Droogtraining Driebergen
 
Sept./Okt./Nov./Dec.
Techniekweken Najaar in Inzell
 
Techniekweek Kerstweek
 

TIP - TIP - TIP
 
VERBETER JE PRESTATIES DOOR CORE STABILITY OEFENINGEN
 
Met core stability oefeningen train je de spieren van je rompomgeving. Hiermee versterk je je stabiliteit en vergroot je de efficiency van het gebruik en de aansturing van je spieren.
 
Hierdoor vergroot je  je belastbaarheid, verklein je de kans op blessures en vergroot je je prestatievermogen.
 
Je kunt core stability als een specifieke aanvullende training in je programma meenemen. Daarnaast is het verstandig om een aantal dynamiche core stability oefeningen in te passen in je warming up. Een dynamische warming up zorgt niet alleen voor een goede doorbloeding van je spieren maar gelijk ook voor spierspanning, zodat je direct effectief met je training aan de slag kunt.
 
 
TIP - TIP - TIP   
VOLG SCHAATSTRAINING ADVIES & BEGELEIDING VIA SOCIAL MEDIA


   


 
Schaatstraining
advies & begeleiding

+31 6 53 94 43 43

info@schaatstrainingadvies.nl
 www.schaatstrainingadvies.nl
   
Jubileumactie: mooiste K5-foto!
Op 16 juli jl. bestond Schaatstraining advies & begeleiding officieel vijf jaar! In deze vijf jaar is er veel gebeurd. We hebben ongelooflijk veel techniekweken in Inzell en ook in Erfurt mogen organiseren. Voor deelnemers uit Nederland, maar ook heel veel uit het buitenland. Voor jong en oud. Voor verschillende niveaus. Geweldig!
 
Ook hebben we volop privé en groepstrainingen mogen verzorgen in Nederland en Inzell, clinics en trainingsdagen en bijscholingen en presentaties voor trainerskorpsen. En tot slot begeleiden we bijna veertig schaatsers met persoonlijke trainingsschema’s op maat via de online portal.
 
Kortom, een uniek concept, waarmee we veel schaatsers kunnen helpen net iets meer uit zichzelf te halen en zich te ontwikkelen tot een nog betere schaatser. We zijn dan ook ontzettend trots op onze mooie bedrijf.
 
Om dit jubileum te vieren hebben we dit jaar een nieuwe kledinglijn laten ontwikkelen door Zaes. Deze kleding kan iedereen bij ons bestellen.
 
Als jubileumactie stellen wij voor de mooiste K5-foto drie artikelen uit deze nieuwe kledinglijn als prijs beschikbaar:
  • 1e prijs: Schaatsjack 2nd Layer
  • 2e prijs: Bodywarmer (Windvest Atome Proline)
  • 3e prijs: Running shirt
Wat moet je hiervoor doen?
Je stuurt uiterlijk 1 september 2015 een unieke foto van jezelf in de K5-positie naar ons toe. De drie meest unieke inzenders ontvangen van ons één van de drie mooie prijzen. We hebben inmiddels al volop leuke foto’s binnen. Wil je ook nog meedoen, dan heb je nog een paar dagen de tijd!
 
Lees de voorwaarden op onze site.
 
Techniekweken najaar 2015
Na de succesvolle techniekweken op het zomerijs, waarvan je de fotoimpressies op onze openbare Facebook-pagina kunt bekijken, organiseren we ook in het najaar weer flink veel techniekweken op het fantastische ijs van Inzell.
 
En net als voor de zomerweken is de inschrijving voor deze najaarsweken weer razend hard gegaan. We hebben de volgende techniekweken gepland:
  • Week 40: 27 september tot 2 oktober
  • Week 41: 41: 4 tot 9 oktober
  • Week 42: 11 tot 16 oktober
  • Week 44: 25 tot 30 oktober (UK-week)
  • Week 47: 15-20 november
  • Week 48: 22-27 november
  • Week 51: 15-20 december
Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen, kunnen we vanaf nu nieuwe aanmeldingen voor deze weken alleen op de reservelijst plaatsen. Stuur een mail voor meer informatie of om op deze reservelijst te worden geplaatst. Zodra er mensen afvallen van de huidige lijst of opties niet doorgaan, informeren we je dan direct.
 
 
Kerstweek 2015
Net als voorgaande jaren organiseren we ook een techniek trainingsweek tussen Kerst en Oud&Nieuw, te weten van zondagmiddag 27 tot donderdagmorgen 31 december.
 
In deze week staan er zeven ijstrainingen en een core stability training op het programma. Daarnaast veel (persoonlijke) filmanalyses en een presentatie over een schaatsgerelateerd onderwerp. Meer informatie vind je op onze website.
 
Hier zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Interesse in deze week? Stuur dan een mail naar info@schaatstrainingadvies.nl.
 
Geslaagde droogtraining in Haastrecht
Zaterdag 22 augustus werd de nieuwe winkel van onze samenwerkingspartner Dave van Dam Sport in Haastrecht geopend. Omdat deze opening precies tijdens onze droogtraining in Driebergen was, hadden we onze droogtraining verplaatst naar Haastrecht.
Zo konden we met de groep eerst bij de officiële opening door Hein Otterspeer en Patrick Roest aanwezig zijn, om daarna in het Haastrechtse bos een mooie circuit- en elastiektraining uit te voeren. Na de koffie met (door diverse deelnemers) zelfgemaakte taart werd de winkel van Dave door sommigen uiteraard nogmaals eens in alle rust bezocht.
 
Een prachtig gecombineerde dag zo en we wensen Dave via deze weg nogmaals heel veel succes toe met zijn nieuwe, prachtige zaak!
 
De data van de droogtrainingen in Driebergen en onze skeelertrainingen vind je in onze agenda op de site.