Har du problem att läsa detta mail eller vill se det i din webbläsare                                                               Torsdagen den 10 januari 2013
 
 
 
Nytt år - nya storsatsningar!
 
Det är viktigt att sätta upp mål när vi fiskar. Känslan av utveckling och att vi faktiskt lärt oss någonting blir större när vi känner att vi närmar oss ett mål vi tidigare satt upp för oss själva. Det finns en mängd olika målsättningar vi kan välja mellan och varje individ måste själv känna efter noggrant innan de sätts upp.
 
Målsättningarna behöver inte vara resultatorienterade, det kan lika väl handla om antalet fiskedagar under året, eller att man ska ta sig mer tid att njuta av tillvaron under fiskepasset. Vi är många som fiskar för avkopplingen och då kan det helt enkelt handla om att vi ska ta oss tiden att avsluta varje termos vi har med oss ut innan vi far hem, eller att unna oss de där små pauserna under fiskedagen såa tt vi inte bara stressfiskar. Det finns så mycket annat än just fisket vi kan avnjuta under tiden vi befinner oss vid ett vatten. Att koppla bort vardagsstressen från fisket är svårt. Vi går mot ett allt hetsigare samhälle och det är besvärligt att slå om till avkoppling bara för att arbetsveckan tagit slut. 
 
 

Nu har vi tagit fram ett erbjudande som ni inte ska missa! Vi kommer köra 30% rabatt på en valfri vara. På webshopen får ni inte glömma att skriva in kampanjkoden fiske2013 i fältet som finns när ni väljer att lägga er vara i varukorgen. I butikerna får ni göra vår personal uppmärksamma på att ni läst och tagit del av erbjudandet.

Passa på att fynda nu, 30% är en riktigt bra rabattsats och känns rejält i plånboken. Nu kan vi äntligen unna oss själva den där prylen som vi tidigare tyckt ha legat lite väl högt i pris.

 
Nu jobbar vi på för fullt med att få ut förorder mete på hemsidan! 
 
Vi har börjat bombardera hemsidan med glödheta förordererbjudanden för våra kära metekunder! Trakker, Free Spirit, SBM  är redan ute. Nash, ProCarp, Gardner, Korda, m.m. kommer ut i dagarna!
   
Vi kan garantera er att vi ligger RIKTIGT bra i pris i år! Så se till att möta säsongen 2013 mer förberedd på utrustningssidan än du någonsin varit tidigare. Det här tycker vi är riktigt roligt och vi hoppas verkligen att ni också uppskattar arbetet vi lägger ner för att kunna erbjuda er produktnyheterna för säsongen till så här fördelaktiga priser.
 
Isarna är osäkra på många håll i landet, vi på BeOutdoors vill att ni ska vara trygga när ni fiskar!
Vi kör vidare med vår mycket uppskattade isdubbarkampanj. Vi kan aldrig få för många isdubbar, det är en pryl som du aldrig ska bege dig ut på en is utan. Vi sportfiskare som befinner oss mycket på isarna och besitter en hel del kunskap om dessa har ett ansvar mot vår omgivning att delge denna kunskap så att våra nära och kära inte begår ett misstag på grund av okunskap. Vi vet vilka områden av en sjö som är riskzoner och vi vet hur en is ser ut där den är osäker. Det är vårt ansvar att se till att så få olyckor som möjligt inträffar på isarna.
 
Har du några frågor och funderingar kring säkerhet på isarna är du givetvis varmt välkommen in i någon av våra butiker så hjälper vi dig tillrätta.  
 

Trakkermössor till oslagbara priser! 50%

Rusta dig i vinterkylan så att inte vädrets makter ska kunna hålla dig hemma när fiskeandan faller på! Det är mycket trevligare att avnjuta vintern än att se den som ett hinder. De här mössorna förenar komfort med funktion och är en stenhård rekommendation från vår sida. Priset är dessutom sanslöst lågt så det är ju egentligen inget att tveka på. Välkommen in i butikerna!

 

Håll dig varm i vinterkylan! Fiskehandskar till kanonpris!

Passa på att fyna medan det är billigt! Ett par bra handskar är viktigt när vi fiskar under kalla förhållanden. Våra händer är våra viktigaste verktyg när vi fiskar. Alla vet vi hur humöret kan svänga när fisket är glödhett och vi försöker få till en enkel knut med köldstela svullna fingrar. Det är dessutom inte kul att frysa, och är faktiskt ganska enkelt att undvika!

Handsken du får kan variera från bilderna beroende på hur lagerstatusen ser ut. Men vi skickar bara riktigt bra handskar så du behöver inte oroa dig för att få rejält med valuta för pengarna. Räkna med 50%!   

 
Vi förlänger MELLANDAGS-REAN!
Rusta upp dig för fiskeåret 2013 billigare än någonsin 
 
För dig som tänker lite långsiktigt har läget att möta ett nytt fiskeår välförberedd aldrig varit bättre! Planera vilka fisken du kommer bedriva under året, fundera över vilka prylar du saknar för att kunna maximera dina chanser att lyckas. Sen kommer du in i någon av våra butiker, där hjälper vi dig att hitta rätt och besvarar dina frågor efter bästa förmåga.
 
Vi kör 50% på MASSA produkter i våra butiker. Rabatterna dras mot ordinarie priser och det kommer vara 50% på ALLA produkter utom presentkort, marinelektronik och de säsongsbundna produkterna som gäller den här tiden på året. Läget för att fynda har aldrig varit bättre!
 
 
Arvid med en grann gös från Stockholmsregionen. Grattis!
 
KOLLA IN VÅRA ANDRA AKTUELLA KLIPP
 
 
 
NYA MÅL FÖR DITT FISKE i ÅR? VI HAR GREJORNA OCH KOMPETENSEN FÖR ATT HJÄLPA DIG!
 
Våra butiker & öppettider
BeOutdoors SÖDER, Segersbyvägen 15, STOCKHOLM/NORSBORG. Må-Fr 10-19, Lö & Sön 10-16
BeOutdoors NORR, Valhallavägen 46, STOCKHOLM. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors VÄSTERÅS, Gjutjärnsgatan 5, VÄSTERÅS. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors GÖTEBORG, N. Allégatan 5, GÖTEBORG. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors MALMÖ, Köpenhamnsvägen 5, MALMÖ. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors LUND, S. Esplanaden 20, LUND. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors, Segersbyvägen 15, STOCKHOLM. newsletter@beoutdoors.se