Bethlehemkerk Bouwnieuwsbrief
Juni 2015 nr 015
 
 
IN DEZE NIEUWSBRIEF
 
Verbouwings- activiteiten 1 & 2
  
Speciale wand
 
Diependaalse kerk
 
De schoonmaakkerk

Kerkdienstbeluisteren
 
Op reis
 
Bouwblog:
op grote hoogte...

Kampeerweekend
 

Tijdelijke eredienst locatie zondag 26 juli:
 
Diependaalselaan 138 ,
1214 KE Hilversum
 

Kerkdienst 26 juli
Kerkdienst 26 juli vindt plaats in de Diependaalsekerk.

Thema van de dienst: "En de wind ging liggen"
 

Eerste lezing:
Jes 63: 7-14
Tweede lezing
Marcus 6: 45-52
 
Aanvang 10.00

Voorganger:


 
Bouwblog deze week:

op grote hoogte...

De koster blogt vrolijk verder over de manier waarop zij de verbouwing beleefd. En daarmee houdt zij u op de hoogte van de vorderingen. bouwblog.

 
 
In het kader van "verbondenheid tijdens de verbouwing" organiseren wij een kampeerweekend van vrijdagavond 14 tot zondag 16 augustus. We hebben een geschikte locatie, dicht bij Hilversum zodat niet-kampeerders ook langs kunnen komen. Ons doel: op een ontspannen manier samen het weekend door- brengen. Informatie bij Erik Verkerk, Maria Kruithof en Bea Kooi.
Om een idee te krijgen van het aantal kampeerders kunt u zich nu al opgeven bij

BEZOEK ONZE SITE

Verbouwingsactiviteiten 1
 
Wat is er deze week in de verbouwing gebeurd?
- de elektriciens zijn nog steeds druk bezig met alle elektra aan te leggen en de bedrading voor het brandmeldsysteem.
- de schilders zijn begonnen met het plafond.
- de timmerman treft voorbereidingen voor de wand die langs de dansschool wordt geplaatst.
 
Speciale wand
De wand die voor de dansschool wordt geplaats is een speciale wand die het geluid vanuit de dansschool moet reduceren. Als het goed is horen we daar straks nauwelijks meer iets van. Omdat de hoeken van de voormalige keuken weggehaald zijn, wordt het een mooie strakke wand.

 
Verbouwingsactiviteiten 2


De voorbereidingen voor het ophangen van het beamerscherm zijn getroffen. Helaas is het gat waar het scherm in moet verdwijnen (boven het plafond als het niet gebruikt wordt, zie je er niets van) iets te klein, dus dat moet nog worden aangepast. Het scherm hangt nu aan de kabels voor de muur te wachten tot het op de juiste plek gemonteerd kan worden.  
 
 
Diependaalse kerk ...
 
Vanaf 5 juli t/m 16 augustus  kerken we gezamenlijk in de Diependaalsekerk. De kerk zit elke week ondanks de vakantieperiode, goed vol.  Na de dienst blijven nog veel mensen gezellig koffie drinken.  De samenwerking met de vrijwilligers van de Diependaals kerk is erg prettig.  Lees meer ....

De schoonmaakkerk ...

In de laatste 3 weken van september kunnen we gaan beginnen om de kerk te ontdoen van alle bouwstof en andere rommel en natuurlijk weer herinrichten. We kunnen daarbij natuurlijk de nodige handjes gebruiken. Het slopen en ontruimen ging als een speer door alle hulp. Dat moet toch ook met de schoonmaak kunnen... Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zo ver, en ivm de vakantieperiode, toch maar vast een oproep. U kunt zich, liefst per mail, opgeven bij de koster.
 
Kerkdiensten beluisteren ...
Ook  vanuit de Diependaalse kerk zijn de kerkdiensten te beluisteren. Dit kan  via de website van de kerk. klik hier
 
En op Zuiderheide zijn de diensten te beluisteren op kanaal 25.


 
Met uw kerk op reis ...
Woensdag 22 juli is er een groep van 28 gemeenteleden op reis geweest naar de Biesbosch. De reis was uitstekend georganiseerd door Kees Schipper en Nel Koning. Met trein, bus en busboot is er afgereist naar Dordrecht waar vanuit het bezoekerscentrum een prachtige vaartocht door de Biesbosch is gemaakt.Er zijn zelfs beverburchten gespot! Een mooie activiteit is deze "kerkloze"periode!

 
Actueel overzicht van alle data en lokaties van onze kerkdiensten tijdens de verbouwing? Lees meer...
 
Door een foutje klopt de nummering van de nieuwsbrief van vorige week niet. Daardoor bestaat  nummer 13 (!) niet in deze reeks.