nieuwbrief oktober 2021

Voor uw gevoel moet de herfst nog volop beginnen; wij al volop met de Sinterklaas. 
Wij zijn er ook klaar voor en bieden u ook komend seizoen weer een gevarieerd programma met veel muziek en vele verassende activiteiten aan.
Ons uitgangspunt is –en waarschijnlijk ook het uwe- dat entertainment in eerste instantie betaalbaar moet zijn en vooral sfeer verhogend moet werken.

Sint & Kerst staan weer voor de deur.
Voor in de 'donkere' decembermaand hebben wij tal van leuke activiteiten in huis.
Naast de reguliere attracties zoals; schminkstand, ballonnen modelleur en diverse uitdeelacties, begeleid door pieten of kerstmeisjes hebben wij nog een aantal 'attractieve' eye-catchers.

Charles Dickens was een bekende Engelse schrijver en is de bekendste en invloedrijkste Engelse schrijver uit de 19e eeuw.
'A Christmas Carol', oftewel 'Een kerstvertelling', is één van de meest bekende kerstverhalen.
Een uitstekend thema om uw evenement in te vullen met speciaal Dickens entertainment.
Ons aanbod varieert van prachtige Christmas Carols tot het Scrooge verhaal eventueel vastgelegd door onze Dickens fotograaf.
Ook onze Dickensorkesten, animaties, straattheater etc. brengen sfeer, gezelligheid en entertainment op uw Kerstmarkt, winkelcentrum of braderie maar ook tijdens vele andere voorkomende Kerstevenementen.
Overal inzetbaar; op uw winkelcentra, braderie, straatfeest, personeelsfeest, bedrijfspresentatie, bouwmarkt en nog veel meer.
Kortom te veel om op te noemen en voor elk wat wils!

Witte Kerst of een Winterfeest
Wilt u de winter mooier maken dan hij al is? Laat dan de Winter Parade door uw straten trekken, of over uw dorpsplein zwieren of u kunt de Winterkoningin uitnodigen, die met haar verhalen de aandacht van jong en oud weet te trekken of een "Sneeuwwitte Betovering", de X-Mas Angel op hoge stelten.
Wij hebben veel in huis om u een Witte Kerst of een geslaagd Winterfeest te laten beleven.
Om een compleet 'winter pakket' samen te stellen kunnen we ook nog b.v. beschikken uit; ballonnen kunstenaar, acrobatiek, Swinging Pingiins, levend standbeeld, harpiste, muzikanten, workshop engeltjes of sneeuwpoppen versieren etc.

Bent u al aan het plannen voor het nieuwe seizoen?
Om een evenement wat extra's te geven is een leuke animatie act veelal op zijn plaats.
Allerhande komische 'typetjes' zoals een ober die niet helemaal spoort, de statige butler, de feestinspecteur die alsnog even controleert op alle zaakjes wel geregeld zijn.
Van opening act tot en met rondlopende animatie-acts.
 
Ook op het gebied van winkelcentra verzorgen wij veel meer dan alleen maar akoestische muziek, wat denkt u bv. van walk-around  animatie, een mime-act, stelten act, beeldend theater, acrobatiek, jongleren en nog veel meer.
Wij hebben het allemaal in huis.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324319