nieuwbrief voor de zorg 

Ook deze week waren we actief in de zorg.
Geheel in stijl verzorgden onze artiesten entertainment in o.a. bejaardenhuizen, verzorgingshuizen, verpleeghuis en zorginstellingen.
Een "Cocktail" van Senioren amusement, die uw gasten niet snel zullen vergeten!
Zo verzorgen we een succesvolle avond in WZC Het Anker in Voorburg met onze Balinese dansgroep DwiBhumi en Doña en de Gado’s.
Doña en de Gado’s willen wij die graag voor u verzorgen; nostalgische Indische liedjes met een knipoog naar Tempo-Doeloe.
Onze Balinese dansgroep brengt met veel passie, professionaliteit en enthousiasme de intrigerende danskunst en cultuur van Bali dichterbij.

The Dancing Shoes (van SBS programma ‘De Dansmarathon’, één van de populairste koppels die uiteindelijk tweede werden) gingen met de bewoners van de DrieMaasSteden in Schiedam (onderdeel van Argos Zorggroep) met de beentjes van de vloer.
Op roemruchte muziek, geheel in stijl met petticoat, jarretel, vetkuif en puntschoenen, verzorgden zij een workshop en enkele showoptredens vol Rock & Roll, Swing en Boogie Woogie.

In Amsterdam bij Cordaan locatie Ottho Heldringstraat traden de Flageolettes op.
Twee vrolijke dames die met ogen- (én oren-) schijnlijk onbegrensde muzikale mogelijkheden, vriend en vijand verbaasden met een alle kanten opspringend repertoire met heel veel evergreens,
 
Zij bespelen ieder publiek op hun eigen manier, telkens weer in een andere uitdossing : als rock & roll girls, ongenaakbare tangodames of cowgirls.


Bent u op zoek naar meer muziek of entertainment, dan bent u op onze website aan het juiste adres.
Op onze site Zorg Artiesten vindt u ons volledige aanbod van muziek en entertainment programma's voor senioren, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.

Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op deze site kunnen laten zien..
Meer live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door
 Kwekel - Evenementen.nl.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310