Nieuwsbrief Schaatstraining advies & begeleiding - december 2020
IN DEZE NIEUWSBRIEF
AGENDA
 
 
21-27 januari
Sprintweek voor deelnemers IMSSC Sprint Classics Inzell
 
14-19 februari
Techniekweek Inzell
 
21-26 februari
Techniekweek Inzell
 
 

TIP - TIP - TIP
 
 
Investeer voor volgend seizoen!
 
Vooralsnog hebben we geen wedstrijden kunnen rijden.
 
Erg jammer natuurlijk, maar zie het als kans om 'rustig' en zonder stress verder te bouwen. En zie het als investering voor volgend seizoen.
 
Omvang, snelheid, intensiteit, hardheid, mentaal en natuurlijk je techniek.
 
TIP - TIP - TIP   
VOLG SCHAATSTRAINING ADVIES & BEGELEIDING VIA SOCIAL MEDIA
 

   


 
Schaatstraining
advies & begeleiding

+31 6 53 94 43 43

info@schaatstrainingadvies.nl
 www.schaatstrainingadvies.nl
   
Jaaroverzicht 2020
Alhoewel we aan het eind van het jaar 2020 minder techniekweken konden organiseren dan gepland en gehoopt, hebben we de rest van het jaar volop mooie activiteiten kunnen organiseren. Een greep uit onze activiteiten:
 
  • Het jaar ging van start met coaching van masters bij fantastische masterstoernooien in Inzell, Innsbruck, Collalbo en Calgary.
  • De traditionele droogtrainingsweek werd omgezet in creatieve, maar zeer geslaagde online trainingen.
  • Vanaf dat het weer kon, organiseerden we droogtrainingen in Driebergen en wat was de opkomst groot!
  • De zomertechniekweken in Inzell waren, mede door de goede maatregelen in de Max Aicher Arena, met recht kwaliteitsweken. Wat hebben we genoten op het zomerijs!
  • Op 16 juli vierden we ons 10-jarig jubileum in Inzell met "Kaffee und Kuchen" bij Café am Rathaus.
  • Op zondag 6 september organiseerden we onze Jublileum Trainingsdag met een bijzonder grote opkomst, de beste "K5-slang ever" en afsluitend een jubileumreceptie.
  • Begin van het najaar hadden we wederom topweken in Inzell. Aan de maatregelen op de ijsbaan lag het weer niet, we konden volop veilig en op kwaliteit trainen.
  • Het jaar bracht ook veel nieuwe initiatieven en creativiteit naar boven. Van online filmanalyses tot online presentaties voor zowel trainers als schaatsteams. Een super alternatief!
  • Heel veel sporters die we dit seizoen met een persoonlijk jaarplan begeleiden. Mooi om hen in deze uitdagende tijd met trainingsschema's te mogen motiveren!
  • En tot slot: wat zijn we trots op de schaatsers die we in de afgelopen jaren via een of meer techniekweken of persoonlijke schema's hebben mogen begeleiden en die nu de aansluiting vinden bij de top op NK's en het WKKT.
Al met al toch een topjaar! Ik ben er trots op en kijk uit naar 2021, waarin ik graag m’n sporters ook weer in wedstrijden en de weg daar naar toe begeleid. En waarin ik vooral ook ‘live’ in techniekweken de passie en het enthousiasme voor schaatsen bij veel schaatsers nog verder vergroot!
 
Dank aan iedereen die bijgedragen heeft aan dit mooie jaar!
 
Lees hier de complete impressie van het jaaroverzicht.
 
In de media
In het weekend van 5 december stond er een mooi artikel over Schaatstraining advies & begeleiding in AD Groene Hart, geschreven door Wim Kroone.
 
Ik ben er erg trots op dat ik tien jaar geleden mijn passie en hart heb durven volgen en dat dit geleid heeft tot het bedrijf wat het nu is. Elke dag weer genieten dat ik met zulke gemotiveerde en fitte sporters mag werken!
 
Lees hier het artikel.
 
 
Dank voor alle donaties!
Zoals inmiddels bekend, heb ik mijn jubileumjaar in het teken van het Fonds Gehandicaptensport gezet.
 
Het Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport.
 
En wauw, wat waanzinnig veel donaties heb ik ontvangen voor ons jubileumproject. Op dit moment is er maar liefst 3.392 euro binnengekomen! Veel meer dan verwacht, en wat ben ik daar blij mee!
 
Het doneren kan nog tot eind van dit seizoen. In februari zal ik met het Fonds Gehandicaptensport bepalen aan welk specifiek project het jubileumbedrag wordt besteed. Uiteraard hou ik je daarvan op de hoogte.
 
Hier vind je meer informatie over het doneren.
 
Bedankt iedereen!
 
Op naar 2021!
Graag wensen wij iedereen een gezond 2021 met volop mooie sportevenementen, waarin we weer met elkaar kunnen trainen, op en naast het ijs, en weer volop wedstrijden kunnen beleven!