Ook plannen om naar Proeft Boutique in Antwerpen te komen?

Goed nieuws, we maken extra restaurants bekend voor onze eerste eindejaarseditie (11, 13 en 14 november in de Waagnatie)

> TICKETS BESTELLEN <
 

Proeft Boutique * 11+13+14/11 * Antwerpen

Zin in een écht culinair feest, na dik anderhalf jaar? Goesting in het goede leven? Kom tijdens het verlengd weekend van Wapenstilstand met vrienden, familie of collega's in de Waagnatie genieten op Proeft Boutique, de eindejaarseditie van het Antwerpen Proeft dat je kent. Want samen genieten, dat verdien je.

Je mag donderdag 11 november, zaterdag 13 en zondag 14 november meer dan 50 overheerlijke gerechten voor maar 6 of 7,5 euro verwachten, de spannendste restaurants van Antwerpen en omstreken, een opwindende partysfeer en ruim 32 uur ongebreidelde verwennerij.

Proeft Boutique wordt het startschot van lange en onvergetelijke eindejaarsfeesten. Zeg dat we je gewaarschuwd hebben.

 
Proeft Boutique * 11+13+14/11 * Waagnatie

Geen feest zonder uitgebreid feestmenu, daarom onthullen we opnieuw een serie smakelijke namen en restaurants.

Restaurant da Costa
Wil je een rijzende ster in fine dining aan het werk zien? Dan is Restaurant da Costa uit Antwerpen een must op Proeft Boutique. Chef-kok David da Costa verdiende zijn sporen bij sterrenrestaurants Pure C** (chef Syrco Bakker) en De Lindehof** (Soenil Bahadoer).

Piepers & Rund
Heb je altijd hartstikke veel zin in - eerlijke - gourmet fast food? De jongens en meisjes van Piepers & Rund uit Amsterdam (en Groningen) maken mee het mooie weer op Proeft Boutique.

Loco Mexicano
Aficionado van de authentiek Mexicaanse keuken en een beetje zot moet kunnen? Loco Mexicano is van de partij op onze eindejaarseditie, buen provecho!

De Ofyr Copains
De vlam in de pan en octopus zoals je die nog nooit hebt geproefd? Culinair vuurwerk? Dat vind je in de Waagnatie bij De Ofyr Copains.

Chez Manu
Goesting in a new style of burger en gezelligheid troef? Dan moet je op ons festival bij Chez Manu en Puur Catering zijn.

Barrio
Ben je fan van food sharing, vurig Spaans of lekker Belgisch? Breng op Proeft Boutique zeker een bezoek aan restaurant Barrio uit Antwerpen.


Begin je al te watertanden?

Check onze website voor de andere restaurants die je op Proeft Boutique zullen verwennen.

Meer namen volgen binnenkort.
 
Proeft Boutique * 11+13+14/11 * Antwerpen

Heb je je tickets al?

* Onze tickets zijn inclusief een gratis welkomstdrankje.

* Elke dag krijgen de eerste 1.500 bezoekers een gratis doosje pralines van Neuhaus.

* Voor kinderen die na 2007 geboren zijn, is de toegang gratis.> TICKETS BESTELLEN <

> ONZE WEBSITE <

> FACEBOOK-EVENT <


 AEG


Bru


Duvel


Alessandro Berselli Signature Collection