VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva  Smile 

 

Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas.

Du har väl läst tidigare månadsbrev (klicka på tidigare brev nedan) (den funktionen verkar dock inte fungera, jag har inte lyckats få till det här i nyhetsbrevet, men du hittar breven på hemsidan www.dromcentrum.se. Den (hemsidan) är under omstrukturering – ska förnyas under hösten)

 

Här finner du några drömmar med tolkning: (En Sanndröm?  och  Fängelse/Koncentrationsläger), där du också kan se hur de hänger ihop med både mikrokosmos och makrokosmos.

Se även Info, Nyheter och Aktiviteter här längst ned.

Allra nederst finner du Ett Lätt Sätt att Balansera Sig.

-

Hej kära Drömmare Smile

Jag hälsar alla gamla och nya läsare välkommen till DrömNyhetsbrevet.

Jag hoppas att det ska inspirera dig att se djupare på drömmarna och dess möjligheter (även om endast tolkning används i DrömNyhetsbreven).

 

Hur har du det?

Har du tänkt på hur svåra val och beslut vi har att tampas med ibland ? Förmodligen har du det.

Säkert ser vi alla hur vi ibland undviker konflikter för att inte vara obekväma, hur vi tillåter oss att bli invaderade av andra då det är lättare än att säga ifrån, hur vi finner oss i saker vi inte vill, hur vi ger bort vår kraft, hur vi tycker oss sitta fast i en situation då vi inte vågar ta oss ur, hur vi utövar makt över andra för att få kontroll, osv.

 

Alltefter som vi blir mera medvetna och intuitiva, ju tydligare blir dessa mönster för oss. Och, desto tydligare reagerar vi på motsättningarna, både känslomässigt och fysiskt. Cellminnena talar till oss genom olika symtom som t.ex värk, illamående, yrsel, huvudvärk, oro, ångest, sorg osv … Allt undanstoppat kommer upp till ytan och drömmarna visar på vad vi går igenom och var vi står.

 

Jag fick ett typiskt brev: ”Den senaste veckan har många gamla förträngda saker kommit upp igen och jag mår inget vidare. Gråter lätt för ingenting och känner mig oerhört sårbar…”

 

Det här drömbrevet kommer att visa på hur vi alla är sammankopplade och på att vi existerar i ett större sammanhang än vi vanligtvis tänker på.

 

Kampen mellan frihet och kontroll, tillit/mod och rädsla, utveckling eller stagnation, pågår inte bara i våra relationer, i vår livssituation, i vårt inre, utan också både ute i världen och i kosmos. Spänningen åskådliggörs/påverkar oss bl.a genom samspelet mellan Uranus (frihet) och Pluto (kontroll).

 

DRÖM Fängelse/Koncentrationsläger

Jag sitter i fängelse eller koncentrationsläger tillsammans med andra kvinnor. Vakterna döljer vad som ska hända oss. Jag funderar på att rymma. En dörr står på glänt o jag funderar på om jag kan rymma där utan att blir skjuten. En kvinnlig väktare ska se till att vi blir inkallade en o en för att bli dödade. Hon har ett gulligt gose-djur i BHn. De andra fångarna jublar när de ser den, men jag tycker det är förjävligt av väktaren att vara så falsk. Några kvinnor blev inkallade till det angränsande rummet och kom inte tillbaka men drömmen slutade innan jag blev inkallad.

Kate

TOLKNING

Fängelse/konc.läger: Det fängelse du byggt åt dig själv i ditt inre (p.g.a gammal prägling som lett till destruktiva känslor). Återhållsamhet/Förbud.

Kvinnliga medfångar: Känslor som låsts in o förbjudits uttryck.

Vakt: En sida av dig som ser till att du ”håller dig inom gränserna” (för det innebär ju risker att ”sticka upp och visa sig”)

Du: Den sidan av dig som vet, som ser och genomskådar. Och funderar på modet att förändra (Men dina övriga roller håller fortfarande vakt)

Vakterna döljer vad som kan hända: Du lurar dig själv att tro att ditt spel är OK.

Dörren på glänt: Ja, vi är alla fria att stiga ut ur våra inre fängelser, men vi vågar inte förändra.

Döda kvinnliga medfångar: Att döda förbjudna känslor så att de försvinner för gott.

Gosedjur i BHn: Låta påskina att det är gulligt att vara på det invanda sättet, med förbjudna/inlåsta känslor – att vara snäll o gullig men inte sann.

Reflektion 1: Du är nu så medveten att du ser att detta, du ser hela spelet. Dags att ge vakterna(inre förbud) semester och hjälpa fångarna (känslorna) att få komma ut.

Reflektion 2: Kanske kan vi hjälpa till att reducera fängelser, koncentrationsläger och vakter i världen om vi släpper våra inre fångar loss, dvs tillåter oss att vara som vi är och sanna mot oss själva, i stället för att vara så som vi tror förväntas av oss för att vi ska bli accepterade.

Nu väntar Friheten !

PS. Boken Nattdröm-Dagsdröm-Livsdröm handlar om denna typ av speglingar, DS

 

DRÖM: Sanndröm ?

Jag drömde att jag var en kändis, och jag drömde då om en speciell händelse i den kändisens liv och detaljerat vad som hände. Ungefär nån månad senare så läser jag kändisens självbiografi och inser att exakt detta har hänt i hens liv. Vad skall detta betyda? Är det någon sanndröm då eller? Sen har det även hänt att jag tänkt fraser eller uttryck om personer som står nära denna kändis, som jag sedan efteråt hört dem säga. Det känns för mej smått skrämmande att jag hela tiden drömmer/tänker sanna saker om denna kändis. Vad kan detta bero på.

Linn

TOLKNING

Du har tonat in på eller står nära denna kändis på ett omedvetet plan. Det kan bero på att ni tillhör samma gruppsjäl. Samma stora ande kan ”doppa ned”(inkarnera) delar av sig i olika människor. Ungefär som olika fingrar som förlängning av samma hand. Människorna (fingrarna) känner oftast inte varandra. Det är endast på det fysiska planet vi tror att vi är separerade.

 

Aktiviteter: Vill du lära dig mer om drömmars möjligheter ?

Årets enda DRÖMKURS med Louise Minerva-Li blir 3-6 oktober: Drömtolkning, Drömarbete, Drömhealing. UKU och Lucid dreaming. Guidade inre resor för påfyllning och healing. Inga förkunskaper behövs, men stort intresse. Kom du också. För info mejla minerva-li@comhem.se

Info: Olika Drömböcker och Lena Westrins Drömsagor kan du köpa till lågpris på www.dromcentrum.se och på www.livsstrommen.se   livsstrommen@telia.com

Ett lätt sätt att balansera sig: Kärleksbubblan Smile

Fokusera på ditt hjärta. Se kärleksljuset där inne. Låt kärleksljuset sprida sig, skina och stråla ut i din aura. Sitt eller ligg inne i detta hjärtats kärleksljus, trygg fridfull och älskad.

Sprid drömkunskapen genom att skicka brevet till en vän. Klicka här nedan:

Forward this email to a friend