I dag är den ute!
Jonas Lundqvist’s nya singel - Den som ser havet.
Lagom till värmeböljan, lagom till hans spelning på Folk i Göteborg på lördag, det är dock det enda som är lagom med den mannen. 
 
Streama: 
(Klicka HÄR eller på bilden för att komma till Spotify)
https://open.spotify.com/track/2rH2qpzoAnWKeur3MIVY4Q
Eller Soundcloud: https://soundcloud.com/adrianrec/jonas-lundqvist-den-som-ser-havet
 
 
"klubbgung och en visselslinga att få inpräntad i hjärnan."
Musikguiden i P3
 
”Det blir inga stora somarnätter utan den”
Per Sinding Larsen
 
Live: Lördag den 15 augusti kl 13:30: FOLK - Göteborg (S)
 
Ny bild: http://adrianrecordings.com/wp-content/uploads/Jonas_Lundqvist-KRISTIAN-BENGTSSON.jpg
 
Jonas Lundqvist startade redan som 11-åring det som skulle bli ett av Sveriges mest inflytelserika men också skandalomsusade band, Bad Cash Quartet, där han spelade trummor och skrev låtar. Bad Cash Quartet splittrades 2004.
 
3 år senare släpper Jonas Lundqvist sitt första soloalbum – ADHD, då under namnet Jonas Game på bolaget Sincerely Yours.
 
2012 släpper Jonas sitt första album - Så e de me de - under namnet hans mor gav honom – Jonas Lundqvist . En frigörelseresa påbörjas där han, genom att samarbeta och kollidera med Studio’s Rasmus Hägg kastar av sig sitt gamla gitarr-ok, skriver låtar på svenska och påbörjar utveckling mot det vi hör idag.
 
2015 har Jonas, för några år sedan, lämnat Göteborg för Stockholm, en kärleksresa med både ett olyckligt slut och en lycklig pånyttfödelse. En medveten oviss musikalisk resa har börjat tillsammans med också Stockholms-nya Adrian Recordings, som flyttat från Malmö till Stockholm.
 
Första smakprovet från det som kommer bli Jonas andra skiva i eget namn kom förra året i form av den romantiskt storslagna "Lyft och försvinn" och i våras kom den intensiva "Vissa nätter", levererad tillsammans med en fantastiskt utlämnande video. Nu är vi framme vid ytterligare en nytändning i form av den sommarlätta "Den som ser havet". 
 
På senaste tiden har man även kunnat se Jonas som sidekick till Filip och Fredrik i talk showen Breaking News. Under Way Out West kan man även se honom uppträda live på lördagen på Folk. 
 
Kontakt: Ebba Lindqvist - brev@ebbalindqvist.se
 
Adrian Recordings
Sweden
 
magnus@adrianrecordings.com
www.adrianrecordings.com
 
The Fine Arts Showcase
Den svenska tystnaden
Boeoes Kaelstigen
Andreas Tilliander
The Bear Quartet
Dmitry Fyodorov
Edda Magnason
Jonas Lundqvist
Björns vänner
Alice Boman
This Is Head
Emil Jensen
Hey Elbow
Familjen
MF/MB/
YAST
VED
OLD
Cato
RA