Cari amici, beste wijnvrienden, 
 
Stilaan maar zeker kunnen we het 'normale' leven weer oppikken. We mogen thuis opnieuw meer mensen uitnodigen, we kunnen met grotere groepen op restaurant en vanaf 1 september kan er weer gedanst worden op trouw- en andere feesten. Wijn zal ongetwijfeld rijkelijk vloeien, dus dit is het perfecte moment om de wijnkelders aan te vullen.
 
Lancering najaarsprimeur
 
It’s that time of year. Met trots lanceren we naar jaarlijkse gewoonte in primeur de toppers uit ons assortiment. Het is een iets beperktere selectie geworden, maar eentje om van te snoepen, zeker voor wat Piemonte betreft. 
 
De 2016 jaargang van Roagna is ronduit fenomenaal. Daarnaast hebben we de nieuwe release van Mascarello, een eigen botteling bij Piero Busso, de nieuwe cuvées bij Luigi Einaudi, een special 60th Anniversary box van Poliziano en nieuwe crus bij Gulfi  en OcchipintiMeer dan keuze genoeg om de wijnminnende italofiel te doen watertanden.
 
Als bijlage kan je de informatiebundel en bestelbon terugvinden. Zoals steeds hebben snelle beslissers een streepje voor. Snel zijn is en blijft de boodschap want de beschikbare allocaties zijn vaak bijzonder klein.
 
Stappato Openflessendagen
 
We krijgen regelmatig de vraag of er in het najaar een grote herfstdegustatie zal plaatsvinden. Momenteel staat het weekend van 20 en 21 november 2021 aangevinkt in de agenda, maar alles hangt natuurlijk af van hoe de situatie in België evolueert. We willen niet inboeten qua beleving en uiteraard willen we ook enkele wijnboeren verwelkomen, maar we maken ons sterk dat we dit najaar eindelijk opnieuw een groot degustatieweekend kunnen organiseren bij ons in Eke.
 
Noteer alvast de datum & veel leesplezier met de primeur! 
 
Salute e saluti,
 
Jens, Jeroen & Robin
 
© 2021 Stappato, www.stappato.be