WAT NEEM JIJ IN ONTVANGST?Hoewel augustus alweer een aardig eindje op weg is, wil ik je toch de energietekening van deze maand niet onthouden. Dit mede omdat het lijkt alsof deze de laatste dagen wel erg actueel is.

De energie zal deze maand regelmatig als een wervelwind of een soort tornado zijn intrede doen. Dit is ook merkbaar in de natuur. Denk hierbij aan de hoge windsnelheden van de afgelopen dagen, de windhoos van vorige week en de pittige regenbuien. Hoewel deze stroming in aanvang als heftig ervaren kan worden en je zelfs doet schrikken, is hij eigenlijk juist vriendelijk en liefdevol van aard.

Hij kent enerzijds een reinigend karakter; veel oude energie wordt gezuiverd en opgeruimd. Anderzijds daalt er welkome energie uit het universum neer. Door in meditaties, energie-, lichaams- of ademwerk de kruin te openen om te mogen ontvangen, wordt de mogelijkheid geschapen voor de dosering van "nieuwe" energetische informatie in een trechtervormige beweging. In veel gevallen wordt er al heel lang gewacht op deze specifieke, nog ontbrekende puzzelstukjes. Ze zullen dan ook voor iedere persoon anders zijn.

Zo kan het zijn dat in de komende weken jouw bewustzijn met betrekking tot muziek, klanken en tonen verandert. Ook is het mogelijk dat je verbluffende invallen krijgt of er ineens allemaal (onverwachte) dingen samenkomen. Als je van de schrik bekomen bent, laat je dan verrassen wat deze nieuwe materie je oplevert. Vergeet vooral ook niet om in rust te blijven ademhalen, dat bespoedigt het proces van bruikbaarheid en integratie.

Kortom stel je open en laat het gebeuren. De geestelijke helpers hebben het goed met je voor. De engelen zingen graag voor je. Ze spiegelen hiermee de nieuwe klanken van je innerlijke, fijngevoelige stem, die in een aardse vorm gehoord mag worden. Een advies is op zijn plaats; houd het vooral luchtig. Dat is de onderliggende boodschap in deze maand. Op basis daarvan zullen verschillende wegen bijeen komen en samensmelten tot één gewenst levenspad. Een goed vervolg van de maand augustus toegewenst!


OPSTART NA DE VAKANTIE
Vanwege de vakantietijd deze keer een korte nieuwsbrief. Vanaf 19 augustus ben ik weer up en running. Wil je een afspraak voor een consult? Stuur dan een mail naar info@coach-inn.nl. Ik mail je vervolgens enkele datumvoorstellen.


27 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN (OPLEIDING SYSTEEMOPSTELLINGEN - SNELKOOKPAN) - LEVEL 1
Er is nog plaats om deel te nemen aan de systemische snelkookpan van 27 tot en met 29 augustus a.s. In deze training Coach-Inn-Systemen leer je alle aspecten die nodig zijn om zelf systeemopstellingen te begeleiden in jouw dagelijkse praktijk; een effectieve methodiek om inzicht te krijgen in zich herhalende patronen en behulpzaam bij het doorbreken, integreren en transformeren hiervan. Het is een praktische opleiding waarin je zelf veel oefent en ook eigen vragen uit kunt werken zowel m.b.t. jouw familie als organisatie. Daar waar nodig wordt theorie aangereikt en aandacht besteed aan het ontwikkelen van vaardigheden en attitude.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.