Hieronder vind je een bericht dat je kan interesseren op jouw weg naar zelfontwikkeling en persoonlijke groei. CHANGE ondersteunt dit initiatief graag. Samen kiezen we voor verandering. Together we CHANGE the world!
 
Hello CHANGER,
 
CHANGER Patrick Frans De Smet nodigt alle CHANGERS lid van de We are the CHANGE-Community uit op dit unieke concert Reflections - Mirrors of the soul dat doorgaat op 9/9 in de Sint-Barbarakerk in Sint-Genesius-Rode.
Er zijn 170 stoelen beschikbaar maar zonder enige promotie zijn er nu al 50 gereserveerd. Als lid van onze CHANGE-Mail krijg je de kans om erbij te zijn en je mag je voor jezelf en eventueel een plusone een stoel laten reserveren. Dit doe je doorr een mailtje te sturen naar gina@wearethechange.be met de bevestiging van jouw naam, en die van je eventuele plusone.
Het concert begint stipt om 18u maar de deuren gaan al open vanaf 16u. Uit ervaring weten we dat CHANGERS zich graag verbinden met gelijkgestemden en dat kan dus tijdens tussen 16u en 18u.
Voor wie Patrick nog niet kent kan hier al even proeven van wat hij teweeg brengt met zijn muziek. Je kan ook het interview dat we ooit met hem hadden in CHANGE-magazine er eens op nalezen.
Thema: Reflections - Mirrors of the soul
Pianist Patrick De Smet neemt ons mee op reis. Hij stelt zich kwetsbaar op en deelt veel over zijn eigen reis, zijn leven. Onderstaande mijmering stuurt hij als proevertje mee ter inspiratie.
 • Wie ben ik?
 • We kijken even achterom, naar de hoogtepunten in ons leven
 • We laten ze zijn voor wat ze zijn, zonder oordeel
 • We kijken naar de toekomst, zonder verwachtingen, zonder doelen te stellen -We blijven in het eeuwigdurende moment van het NU
 • We connecteren naar wat we aanvoelen als het hogere bewustzijn
     .de bron van alles
     .de inspiratie
     .in alle eenvoud
     .gewoon,
     .ZIJN
Praktische info:
 
Parking: Achter de kerk (rechts er langs rijden) of in de straten rond de Kerk.
Toiletten beschikbaar in de school naast de kerk.
Water, en misschien ook thee en koffie worden voorzien.
 
Tijdsbesteding
 • Van 16u tem 18u kunnen CHANGERS Connecteren
 • Van 18-20u concert door Patrick (en soulchangers … )
 
Dresscode
Iedereen kleedt zich uiteraard waar hij/zij het best in voelt. Er is wel een cameraman en fotograaf aanwezig en voor het beeld zou het wel fijn zijn dat er vooral lichte kleuren te zien zijn. Wit is natuurlijk ook bijzonder. Maar zeker dus lichte kleuren.
 
Zou je er zo graag bij zijn maar kan je niet op 9/9?
Patrick treedt het hele weekend op. Op 10/9 is het een betalend concert maar ook die avond mogen we 10 duotickets weggeven. We koppelen er graag deze wedstrijdvraag aan:
 
Wat betekent muziek voor jou? Waarom wil je er zo graag bij zijn?

Mail je antwoord naar gina@wearethechange.be.
 
Zie ik je op 9/9? Voor nu wens ik je een fijne zomer.
 
Tot een volgende keer.
Gina
 
 
CHANGE maker blad  boek  community  platform
Bezoek ginadegroote.be en wearethechange.be
 
Change the Word bvba
T +32 (0)475 58 53 62 
– redactie@wearethechange.be
BTW BE 0825 066 261