Dansk Hoffleverandør av Vinglass
 
I Danmark finnes det i dag rundt 100 offisielle hoffleverandører for det danske slott.
 
Dette er bedrifter som har ansvaret for å levere nødvendige produkter til slottet under store arrangementer, så vel som i den daglige drift.
 
På listen over Danske hoffleverandører finner man flere bryggerier, noe som er naturlig med tanke på dansk kultur og historie.
Det er også mange leverandører av gode matvarer og blomster som hører med når slottet skal arrangere store arrangementer.
 
Vinglass og Servise
 
Blant leverandørene av vinglass og servise finner man kjente aktører som Georg Jensen, Den Kongelige Porselænsfabrik og Royal Copenhagen.
 
Holmegaard Glasværker er Hoffleverandør av vinglass, noe de har vært siden tilbake til 1934.
 
De produserer både munnblåste og maskinblåste vinglass i høy standard.
 
Holmegaard sin lange historie tilbake til 1825 kombinert med deres tittel som Kongelig Hoffleverandør siden 1934 er med på å skape et bilde av kvaliteten og historien til produksjonen.
 
 
Vinglass fra Holmegaard
 
Jeg vet ikke hvilke vinglass som vinen serveres i på det Danske hoff, men et hverdagslig vinglass fra Holmegaard er «Cabernet» designet av Peter Svarrer.
 
Serien står for modernisme i kombinasjon med funksjonalitet og hverdagslig eleganse.
 
Glasserien «Perfection» er en annen serie med vinglass fra Holmegaard.
 
Denne serien er designet av Tom Nybroe. Glassene er munnblåste og designet med fokus på optimal og fin behandling av vin.
 
Perfection glassene fra Holmegaard er designet med en tydelig midtrand på glassets bredeste punkt som forteller hvor høyt i glasset vinen skal fylles.

 
Takk for at du leste hele nyhetsbrevet. På nettsiden vår finner du en større omtale av Holmegaard vinglass.
 
Med ønsker om en flott dag videre!
 
Kjokkenutstyr.net