De Valk  
    BrokerageCharterBerthsFinanceInsuranceYacht management    
         
Gratis kaarten voor HISWA Gebruikte Boten Beurs
Met een gevarieerd aanbod van 30 zeil- en motorjachten is De Valk aanwezig op de Gebruikte Boten Beurs in Lelystad. Deze beurs, waar in totaal meer dan 250 gebruikte jachten worden aangeboden, vindt plaats van 15 t/m 17 april 2011. Als gewaardeerde relatie biedt De Valk u een gratis toegangskaart aan. Wij verheugen ons erop u in Lelystad te mogen begroeten.
Hiswa
divider
Lulworth
Nieuwe eigenaar Lulworth
Een van de meest historische jachten die De Valk in haar portefeuille heeft gehad, is de bijzondere 46.30 m Lulworth. Onlangs was De Valk als central agent verantwoordelijk voor de verkoop aan een Italiaanse klant. De Lulworth is een jacht dat een perfecte mix biedt tussen regattaprestaties en zeilcomfort in de traditie van de gouden eeuw van het zeilen.
divider
BTW-zaken
In zijn exclusieve column voor De Valk bespreekt btw-specialist Henk Hop actuele btw-zaken met betrekking tot jachten. In navolging op zijn artikel in de vorige nieuwsbrief werd Henk benaderd door een Canadese klant met een interessante vraag.
BTW
divider
Workshops
Lezingen en Workshops
De komende maanden organiseert De Valk - in samenwerking met het blad Motorboot - op haar vestigingen in Loosdrecht en Sneek een aantal interessante lezingen en workshops. De onderwerpen zijn divers en uiteraard boot gerelateerd. Wij nodigen u graag uit aanwezig te zijn en bieden u een korting op uw deelname.
divider
50% korting op ligplaatsen in Monnickendam
Jachthaven De Zeilhoek in Katwoude (Monnickendam) heeft momenteel een aantal ligplaatsen beschikbaar met lengtes van 10 tot 20 meter. Relaties van de Valk wordt een exclusieve introductiekorting van 50% aangeboden op het zomertarief 2011.
Monnickendam
divider
Financiering
Nieuwe financieringsoptie voor Belgische en Duitse klanten
De Valk Finance & Insurance is verheugd om weer jachtfinancieringen te kunnen aanbieden aan klanten uit België en Duitsland via een speciale overeenkomst met een vooraanstaande Nederlandse bank. Heeft u de Duitse of Belgische nationaliteit en interesse in deze mogelijkheid, neem dan contact op met De Valk Finance & Insurance.
divider
Te koop JFA 45 Prijsverlaging
Van: € 575.000,-  Voor: € 350.000,- incl. BTW
 
Bouwjaar: 2000
Materiaal: Aluminium
Afmetingen: 14,35 x 4,25 x 1,75 m
more... klik hier voor meer informatie
 
Te koop Gruno 53 trawler Prijsverlaging
Van: € 875.000,-  Voor: € 575.000,- incl. BTW
 
Bouwjaar: 2009
Materiaal: Staal
Afmetingen: 16,20 x 4,65 x 1,20 m
more... klik hier voor meer informatie
 
De Valk
AmsterdamAntibesHindeloopenLoosdrechtMonnickendamPalmaSint AnnalandSneek
         
Contact | Website | T: +31 88 8338255
De Valk Group B.V., statutair gevestigd te Amsterdam, KvK Amsterdam 32169770