MIJN SOCIALMEDIATIPS VOOR JOU
Nieuwsbrief 16, 6e jrg, 18 september 2017
ACTIE
gevonden op Internet

 
Landelijke week tegen het (online) pesten 18-22 september
 
Waar ben ik
* In een besloten groep op Facebook waar ik een livevideo geef over Facebookpagina's.
*Op 28 september in De Wielewaag in Wageningen waar ik een workshop voor senioren geef en in een artikel de Stad Wageningen waar deze workshop wordt aangekondigd.
* Achter mijn laptop om mijn workshops LinkedIn in Amersfoort op 4 en 11 oktober voor te bereiden.
Eerst wat anders
Deze nieuwsbrief krijg je om de twee weken op maandag, maar ik maak hem natuurlijk niet pas op maandagochtend. Meestal begin ik op vrijdag met de voorbereiding, maar dit keer lukte het niet meteen. Er zat iets in mijn vingers wat er eerst uit moest: LinkedIn en senioren, is dat wel een goede match? Pas toen kon ik verder.
Veel leesplezier.
 
 
 
 
 
 
 
 
Annet van Betuw
Het restaurant is blij met jouw foto op Instagram
Doe jij het ook? Even een foto maken voordat je een hap neemt van die heerlijke soep of die prachtige vis in dat leuke restaurant? Facebook en vooral Instagram staan er vol mee. De kok vindt het een eer en de eigenaar is er natuurlijk blij mee: meer aandacht is meer klandizie. Ondertussen schieten ze er handig op in, lees maar mee op de site van de NOS: Zo maak jij ongemerkt reclame voor deze restaurants op Instagram.
De wereld ziet er anders uit
Ik wist wel dat Afrika veel groter is dan 'we' denken, maar dat de VS en Australië niet voor elkaar onderdoen, was wel een ontdekking. Ook de projectie van Rusland op Afrika gaf ineens een heel ander beeld. Nadat vorig jaar de Japanner Hajime Narukawa een accurate kaart maakte,heeft de website thetruesize.com de kaart 'levend' gemaakt. Je kunt hier het ene land op het andere plakken en zien hoe groot ze werkelijk zijn. Marloes de Hooge legt op Dutchcowboys uit hoe het werkt en heeft voor het blog zelf wat voorbeelden gemaakt. De VS (hier zonder Alaska) en Australië zijn ineens ongeveer even groot.
 
Draadstaal mobiel
Op YouTube kwam ik de heren van Draadstaal tegen met een filmpje over mobiel. Het is wel wat oud (2007, 2 min), maar herkenbaar en vooral het eerste deel vond ik nog steeds echt leuk!
 
Waar kun je me vinden
Follow Us on Facebook
Follow Us on Facebook
Follow Us on Twitter
Follow Us on Pinterest
Follow Us on LinkedIn
Follow Us on YouTube
Follow Us on E-mail