13 - 15 октомври 2016 г., София
 
Да, до изложението Sofia Sport and Healthy Life остават 4 месеца, но бихме искали да напомним за 15% отстъпка при заявяване на участие до 1-ви юни!
В този бюлетин ще се запознаете с продуктите и дейността на фирма IVAN Фитнес оборудване,  ще прочетете и за спортния сайт Novsport.com
 

 
Над 20 години фирма IVAN фитнес оборудване произвежда уреди, отличаващи се с високо качество. През октомври 2015 част от тях бяха представени на организираното от Виа Експо изложение Sofia Sport and Healthy Life.

Ето какво споделя управителят г-н Иван Тодоров за началото и развитието на дейността на фирмата:   
 
"Започнах да тренирам преди повече от 30 години. Бях активен и успешен състезател по културизъм допреди няколко години. Тогава нямаше фитнес зали и реших да направя собствена такава. Започнах с помощта на мои приятели и подръчни материали.
Постепенно с течение на времето разработвах нови машини с качествени материали и подменях старите, докато не ми стана фикс идея да ги произвеждам – както за България, така и за чужбина."
За да прочетете цeлия материал, моля, кликнете тук
 
Novsport.com - медиен партньор на Sofia Sport and Healthy Life 2016
 
 
Novsport.com – спортният сайт с най-достоверната, пълна и актуална информация за света на футбола и спорта. Novsport.com отдавна е утвърден в топ 3 на българските спортни интернет агенции и със своя близо 8-годишен опит се е превърнал в основен информационен източник за българите у нас и по света.
И докато за останалите приоритет е търсенето на кликове, нашата философия е точното, неподправено и всеобхватно представяне на фактите и събитията. Чрез множеството рубрики като „Сензациите в пресата”, „Заглавията на Острова”, „Мачовете по телевизията днес”, постоянното следене на живо на футболните мачове от българското футболно първенство и най-бързите видео репортажи, посетителят винаги „е в час” с важните неща, които трябва да знае.
 
За контакти:
Таня Булдеева
тел. 032/ 512 905, 0879/ 444 870, 0886/ 79 31 72
www.viaexpo.com, тел./ факс: 032/ 966 813, 960 011
 
Препратете на приятел
Намерете ни в социалните мрежи:
       
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.
Виа Експо ООД, www.viaexpo.com