Hoe geef jij leiding aan jezelf?


De maand mei lijkt veeleisend te zijn en vraagt om lef en moed. Er kunnen grote stappen gemaakt worden, die niet altijd vooraf te overzien zijn. Dat maakt het spannend. Het kan aanvoelen alsof je je in een spinnenweb bevindt met heel veel diepte. Je wordt uitgenodigd om jouw positie als spin in het galactische web in deze nieuwe tijd in te nemen. Je kunt dan vanuit spiritueel (vrouwelijk) leiderschap sturing geven aan jezelf om de transformerende energieën die in een hoog tempo naar aarde komen te stroomlijnen en te integreren. Het is niet de bedoeling om verstrikt te raken in deze matrix. Overkomt dit je toch, dan wordt er mogelijk in je kern oude pijn aangeraakt. Weet dat dit ook het moment is om deze te verwerken. Er kan karma ingelost worden. Dat wat ooit uit balans is geraakt, kan nu weer in evenwicht gebracht worden.

De 8-puntige wezensster wijst je de weg, net als de ster van Bethlehem in oude tijden deed. Dit zal soms subtiel gebeuren, maar de richtingsaanwijzers kunnen ook luid en duidelijk zijn. Je mag erop vertrouwen, dat jouw intuïtieve sensoren een groot bereik hebben. Je kan aardse signalen als ook signalen uit het grotere universele veld oppikken. Vanuit andere werelden worden op een energetische manier graag ervaringen met je gedeeld, die in deze fase ondersteunend zijn op jouw levenspad. Verzeker jezelf wel op dagelijkse basis dat je op de juiste golflengte afgestemd bent en jouw zintuigen voldoende open staan.

Het fijnmazige net is ook een soort dromenvanger, die kan filteren, openen, opnemen en ook weer dichtklappen. Hoe duidelijker jij je verlangens hebt, hoe krachtiger de magneetwerking zal zijn. Neem dan ook de tijd om op adem te komen en contact te maken met daar waar voor jou het leven over gaat. Hou het eenvoudig. Doe vooral waar je goed in bent en voorkom dat jouw zielsmissie te zwaar op je schouders rust. De kleur geel brengt helderheid, vreugde en houdt het luchtig. Dit gebeurt vooral op die plekken waar de tegenstellingen van bijvoorbeeld zwaar en licht, open en dicht, hard en zacht, lastig of schrijnend zijn en daardoor voor gemengde gevoelens zorgen. Het paradijs voorbij tijd en ruimte is van iedereen. Het is een periode van opruimen en opnieuw verbinden, nadat we lange tijd geïsoleerd zijn geweest. Polariteiten worden daarbij opgeheven.

Het lemniscaat in de andere tekening is het teken van oneindigheid. Hoewel de tekeningen verschillend zijn en ieder een eigen beweging kennen, versterken zij elkaar en fungeren zij als sleutels op diepe lagen. Mogelijk resoneer je op dit moment op de ene tekening meer dan op de andere. Voel zelf welke volgorde voor jou het meest passend is.

De energetische uitleg van de lemniscaat vraagt een korte introductie. In afstemming met de bron doorlopen we iedere keer opnieuw een cyclus van het levenswiel. Plannen maken, creëren, vormgeven, reflecteren, afronden en na een wedergeboorte weer opnieuw beginnen. Het gaat maar door; eindeloos lang evolueren, leren van eerdere ervaringen en soms ook leren van gemaakte "fouten". Als individu mag je bewust worden dat je slechts een kleine, maar wezenlijke schakel bent in het grote geheel.

Om vanuit je kern bij te kunnen dragen is het belangrijk dat je goed blijft functioneren. In de realisatie hiervan ben jij verantwoordelijk voor je eigen healingprocessen. De energie in het Nu heeft genezende krachten waar je optimaal gebruik van mag maken. Als je gewend bent om voor anderen te zorgen, dan werkt dat ineens niet meer. Je wordt namelijk gedwongen tot zelfzorg. Een heel dun grasgroen energetisch lijntje omhult jou, zodat je dichter bij jezelf kunt blijven.

De rode puntjes (links), de paarse puntjes (rechts) en de zilveren puntjes rondom het oneindigheidsteken geven aan dat er veel inspiratie, input en geestelijke steun is om de universeel geplande overgang naar een nieuwe werkelijkheid te maken. Maak vrienden met oude gevoeligheden en de zwaar bewapende overlevingstroepen die er innerlijk in jou gehuisvest zijn. De tijd is rijp voor een helende beweging die zowel door het individu als ook door het collectief in gang gezet wordt. Luister met een creatief oor naar de Hogere Wil. Herstel de uitreiking met jouw sterrenwereld die al lang geleden onderbroken is geraakt, door de "hand" van jouw essentie (jouw oercel) opnieuw te pakken en te zeggen "Ik heb je gemist". Diep gelegen pijnen zullen zo kunnen verdampen. Dit maakt ascensie naar een volgend niveau relatief eenvoudig. Daar stroomt de energie vrijuit en is het lichter. Informatie die lange tijd ontbrak, komt ineens beschikbaar. Jouw veranderende rol zal hierdoor duidelijker worden. Daar waar je mogelijk langere tijd in het onbekende duister getast hebt, ontstaat meer en meer herkenning, begrip en helderheid. Hou je vast, want deze ontwikkelingen kunnen zomaar ineens heel snel gaan. Zorg vooral dat de verbinding met jezelf op ieder moment in stand blijft.

De kleurige zaadjes zullen ontkiemen. Dat is een fascinerend proces. Er is een bepaalde mate van warmte nodig om dat proces te voltrekken. Deze zaadjes houden niet van letterlijke en figuurlijke kou. Het vraagt om je hart te openen en je liefde met jezelf en anderen te delen. De roze buizen aan de onder- en bovenkant van de lemniscaat zorgen voor de benodigde luchtverversing. Die werken in deze fase van zuivering volop. Als je eraan toe bent, dan kan je je voorstellen dat het lemniscaat in jezelf linksom, rechtsom en ook in de lengterichting draait. Het is een kwestie van visualiseren. De centrifugale beweging die daardoor ontstaat, maakt de helende werking nog krachtiger. Dit brengt je in een nieuwe staat van Zijn, zwevend en dwarrelend alsof je op Mars bent en toch ook heel gegrond. Het kan zijn dat je af en toe last hebt van je evenwichtsorganen. Dat zijn klachten van voorbijgaande aard. In de energie is alles er al. Het lichaam sukkelt daar altijd wat achter aan. Dus heb geduld en geef jezelf af en toe welverdiende rust. Al zal het niet altijd makkelijk zijn om die te vinden in een wereld die zo in verandering is.

Als je dacht dat je al klaar was, dan heb je het mis. De finale fase in het transformatieproces gaat beginnen. Deze kun je niet zomaar afraffelen. Blijf gefocust, vooral ook op praktische dingen. Maak toekomstplannen die realistisch, haalbaar en bereikbaar zijn. Wees trouw aan jezelf. Je krijgt nieuwe kleuren en daarmee nieuwe kwaliteiten in je aura. Je wordt je meer bewust van daar waar jij ophoudt en de grote universele buitenwereld begint. Mogelijk voelt dat soms aan als het schaken op twee borden. Echter gaande weg de tijd zullen de twee beelden in elkaar schuiven en dan realiseer je je dat er eenheid en één geheel is.

De levenslessen in deze periode zijn verrassend, goddelijk en gericht op het grootste goed. Laat je niet afleiden en zet jezelf in het oneindige licht. Jij bent de Melkweg en de Melkweg is in jou. De uitdagingen en challenges die je op je pad tegenkomt zijn testcases om te kijken of je er (metaforisch) klaar voor bent om invulling te geven aan jouw levensdoel door als een ware alchemist ijzer te veranderen in vloeibaar goud op dat terrein waar jouw passie ligt.

Een maand toegewenst waarop je met nieuwsgierigheid luistert naar de slagen van jouw hart, omdat je ineens beseft dat dit de manier is waarop engelen en lichtwezens het ritme aangeven, waarmee jij op een passend tempo door de hemelse poort van transformatie mag gaan.


ENKELE ACTIVITEITEN UIT DE COACH-INN AGENDA:
In de agenda op de website vind je de workshops en opleidingen die er in 2024 gepland staan. Graag licht ik er speciaal een paar activiteiten uit:

13 MEI ADEM-INN (AVONDWORKSHOP)
Kom op adem in een transformerende, bewust verbonden ademsessie. Er zijn nog een paar plekjes vrij.

15 MEI VERDIEPING EN TRANSFORMATIEDAG (WORKSHOP 1 DAG)
Heb je zin om een eigen thema uit te werken en tegelijkertijd je vaardigheden te oefenen in systemisch werk, opstellingen en/of energiewaarnemen? Dit alles kan tijdens deze Verdieping en Transformatiedag. Er is ook ruimte om theoretische vragen te stellen en te experimenteren met nieuwe werkvormen.

24 MEI Verdieping-Inn -Karakterstructuren voor ademcoaches (WORKSHOP 2,5 dag)
In deze voor ademcoaches bedoelde workshop, wordt een link gelegd tussen adempatronen en karakterstructuren. Deze kennis maakt het mogelijk om meer inhoud te geven aan de ademanalyse en is ondersteunend voor het verrichten van effectieve interventies in ademcoaching.

28 JUNI ADEM JE HUMAN DESIGNOPSTELLING INN (2-DAAGSE WORKSHOP)
Geef betekenis en invulling aan jouw Human Design blauwdruk met visualisatieoefeningen en opstellingen. Integreer de voor jou passende strategieën in twee begeleide verbonden ademsessies.

19 SEPTEMBER: SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN (OPLEIDING 5 DAGEN - LEVEL 2)
Na de basistraining Coach-Inn-Systemen waarin je leert om zelf opstellingen te begeleiden, is er een vervolgtraining mogelijk waarin je dieper op dynamieken en verschillende systemische werkvormen in gaat. Door je kennis, vaardigheden en attitude verder aan te scherpen en meer vlieguren te maken, stoom je jezelf klaar om op een nog professionelere en gevarieerdere manier familie- en organisatieopstellingen te kunnen begeleiden zowel in 1-op-1 situaties als in groepen.


BOEKENTIP
In de laatste weken kwam het boek Verademing van Koen de Jong en Bram Bakker meerdere keren op mijn pad. Aangezien ik de overtuiging heb, dat niets voor niets gebeurt, ben ik het direct gaan lezen. Bram en Koen leggen op een zeer begrijpelijke en praktische manier uit, waarom een ademhaling van zes keer per minuut bijdraagt aan een goede gezondheid. Ook geven zij voorbeelden welke risico's er zijn als je te snel of te langzaam ademt. Het boek nodigt uit om op een eigen ademonderzoek te gaan. Soms kan dat best confronterend zijn. Gelukkig beschrijven zij ook oefeningen die je kunt doen om een beter adempatroon te ontwikkelen.


RECEPT VAN DE MAAND
Het moestuinseizoen is geopend. Dit jaar heb ik mij aangesloten bij moestuin "de Birkenhof". De eerste oogst is binnen. Leuk om zo in aanraking te komen met groenten die ik zelf nog niet eerder gezaaid en geoogst heb. Dat gaat vast voor nieuwe recepten zorgen. Zo is er een heerlijke Rabarber-gembercake toegevoegd aan www.dagelijkse-voeding.nl.


CONSULTEN
Je bent van harte welkom voor trainingen, workshops, (Human Design) readingen, opstellingen en (adem)coaching. Wil je een afspraak maken, dan adviseer ik je om een mail naar info@coach-inn.nl te sturen. Je ontvangt van mij dan enkele datavoorstellen. Door een volle agenda, ben ik telefonisch vaak minder goed bereikbaar.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten, die geserveerd worden in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.