van trainers - door trainers - voor trainers
 
 
 
 
Nieuwsbrief NSTV - maart 2015
 
 
Via deze (gratis) nieuwsbrief willen we alle NSTV-leden en andere geïnteresseerde trainers en trainers in opleiding steeds informeren over ontwikkelingen en activiteiten van de NSTV.
 
Veel leesplezier en graag tot ziens bij een van onze activiteiten!
 
Bestuur NSTV

 
Agenda:
  • 11 en 18 april 2015: Masterclass Loopscholing
  • 12 juni 2015: Algemene Ledenvergadering NSTV
  • 13 juni 2015: 5e Schaatstrainerscongres
 
 
Masterclass Loopscholing
De 7 geheimen van snelheid
Wanneer en waar?
Zaterdag 11 april 2015 van 14.00-17.00 uur in Heerde
Zaterdag 18 april 2015 van 14.00-17.00 uur in Leiderdorp 
 
Inhoud: door Roy Sip en Arnold van der Poel
Hoe zorg je ervoor dat je sporters sneller worden? Immers, snelheid is binnen het schaatsen of inline-skaten een van de bepalende factoren voor winst of verlies. Iedere sporter kan sneller worden, mits er op de juiste manier getraind wordt.
Vaak denken we dat we aan snelheidstrainingen doen, maar slechts een enkele trainer doet dit ook daadwerkelijk op de juiste manier. In deze Masterclass theorie en praktijk rondom de 7 trainingsgebieden: kracht, lenigheid, agility, techniek, conditie, topsnelheid en plyometrie en hoe we daarmee in het schaatsen mee om kunnen gaan.

Voor wie?
Trainers vanaf niveau 3. De bijeenkomst levert drie punten op voor je licentie.
 
Aanmelden
Meer informatie en aanmelden via het aanmeldformulier op onze website.
 
 
NSTV-weekend: 12 en 13 juni in Garderen
Wanneer en waar? 
Vrijdag 12 en zaterdag 13 juni 2015
Bilderberg Hotel Groot Heideborgh in Garderen
 
Ledenvergadering en lezing
Op vrijdagavond vindt eerst de algemene Ledenvergadering van de NSTV plaats. Aansluitend aan deze vergadering vindt een boeiende lezing plaats. We zijn druk in gesprek, zodra we dit definitief vast hebben staan, laten we weten wie de spreker van deze avond is!
 
Overnachten met korting
NSTV-leden kunnen voor een mooie prijs overnachten in het Bilderberg Hotel, zodat je de volgende dag zonder reizen bij het Trainerscongres aanwezig kunt zijn. Binnenkort meer hierover. 

5e Schaatstrainerscongres
Op zaterdag 13 juni vindt dan aansluitend het 5e Schaatstrainerscongres plaats, dat we jaarlijks in samenwerking met de KNSB en NLcoach organiseren. Hier vind je het programma.
 
Aanmelden
Noteer het weekend alvast in je agenda. Zodra je je kunt aanmelden, informeren we alle NSTV-leden via e-mail, deze nieuwsbrief, onze website en via social media. 
 

 
Korting voor NSTV-leden
NSTV-leden ontvangen voor deelname aan het 5e Schaatstrainerscongres een flinke korting.
 
Als NSTV-led betaal je slechts € 40,00 (excl. 21% btw) in plaats van de €65,00 voor NLcoach-leden of KNSB Technisch Kader Licentiehouders of de € 105,00 (excl. 21% btw) voor niet-leden!
  • € 40,00 (excl. 21% BTW) voor leden van de NSTV.
  • € 65,00 (excl. 21% BTW) voor leden van NLcoach.
  • € 65,00 (excl. 21% BTW) voor Technisch Kader Licentiehouders KNSB.
  • € 105,00 (excl. 21% BTW) voor niet-leden van NLcoach, NSTV en Technisch Kader Licentiehouder van de KNSB. 
 
Win 250 euro tijdens 5e Schaatstrainerscongres
Win tijdens het 5e Schaatstrainerscongres dat NSTV samen met NLcoach en de KNSB organiseert op zaterdag 13 juni, een bedrag van 250 euro door een goed idee te pitchen!
 
Als deelnemer aan het Schaatstrainerscongres nodigen we je uit om mee te doen aan een pitch waarin jij jouw idee promoot ter bevordering/verrijking van de schaatssport. Misschien doe je al onderzoek naar een bepaald thema, wil je graag onderzoek gaan doen of misschien heb je wel een goed idee wat je graag wilt delen. Door het beste idee van de dag te ‘pitchen’, kan je een geldbedrag van € 250,00 winnen om te investeren in jouw innovatie, onderzoek, dienst of product.
 
Hier vind je meer informatie.
 
Volg ons ook op Twitter of Facebook