Ако не се чете, кликнете тук                   
************************************************************************************
 
ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ и ВЪЗОБНОВЯЕМА ЕНЕРГИЯ
изложение и конференция за Югоизточна Европа
7 - 9 март 2017, София, организатор: Виа Експо
**********************************************************************************************
Здравейте,
С наближаването на тринадесетото издание на международната изложба за енергийна ефективност и възобновяема енергия ЕЕ и ВЕ (7-9 март 2017 г.) в София, се радваме да съобщим, че откриваме онлайн регистрацията за конференцията ЕЕ и ВЕ.
 
Регистрирайте се до 2.02.2017, за да се възползвате от преференциалните цени!
 
В този брой на бюлетина ще представим част от медийните партньори на събитието, както и Националната Асоциация по Биомаса (BGBIOM) и фирма Куатроджи ЕООД - двама участници на изложението, предоставящи решения в областта на енергийната ефективност и възобновяемата енергия.
       
Полезни линкове за конференцията:
 
Линкове за изложението:
 
Паралелни изложения: Smart Cities Save the Planet
 
Контакт за събитията:
Таня Булдеева - T 032 512 905,  E tanya@viaexpo.com
 
Интервю с г-н Николай Каканаков - Национална Асоциация по Биомаса (BGBIOM)
 

 
Моля представете накратко Националната Асоциация по Биомаса (BGBIOM), нейната дейност и цели.
Националната асоциация по биомаса (НАБ) е учредена през 1998 година като неправителствена организация с нестопанска цел.
НАБ обединява физически и юридически лица с интереси в областта на индустриалното и енергийно приложение на биомасата.
Асоциацията се стреми да популяризира възобновяемите енергийни източници, които са достъпни на местно ниво, като разпространява информация и подпомага връзките между заинтересованите лица.
Асоциацията не извършва стопанска дейност и не е ориентирана към печалба. Въпреки това извършва платени консултации и предпроектни проучвания в областта на биомасата и възобновяемите енергийни източници.
Дейностите, които извършва НАБ за осъществяване на целите си, включват:
  • пропагандиране сред обществеността и информирането й за дейности в областта на науките, свързани с отглеждане и приложение на биомасата в индустрията и енергетиката - издаване на информационен бюлетин, тиражиране на документи;
  • организиране публикуването на научни изследвания в областта на изследването, отглеждането и практическото приложение на биомаса в страната и чужбина;
   
 
Интервю с г-н Джанфранко Брусапорчи, управител на Куатроджи ЕООД.
 
 
Куатроджи се появи съвсем скоро на българския пазар, бихте ли ни разказали малко повече за фирмата и услугите, които предлагате?
Куатроджи работи в областта на иновациите при производството и управлението на енергия. Фирмата е тясно свързана с Италия и представлява селектирани италиански производители на различни системи за ресурсна и енергийна ефективност. Те се допълват взаимно и заедно осигуряват цялостни решения за модерни фабрики от ново поколение, както и за интелигентни жилищни, административни или търговски сгради.
Предимствата на компаниите, които представляваме, са отличните отношения, изградени между тях през годините на сътрудничество в Италия, както и техния постоянен стремеж към иновации в проектирането и производството на системите им.
Доставяте широка гама от продукти предимно в областта на енергията и енергийните системи, кои са продуктите и услугите, които смятате да представите на предстоящото изложение?
Фокусът ни на предстоящото изложение ще бъде върху един от основните партньори, които представляваме в България и региона – Termogamma. Фирмата е производител на когенерационни централи и други високоефективни системи за производство на енергия със завод в района на Милано. Те се произвеждат изцяло в Италия и вървят с висококачествена поддръжка от екипи на производителя. Ще наблегнем върху системите, които са финансово изгодни за българските потребители. Това са най-вече Hy-Rec - хибридна система за икономично отопление и охлаждане, KitCog - системата за оползотворяване на отпадната топлина в промишлените процеси, както и системата Biomax - когенерация чрез биомаса и биогаз.
    
 
 
Медийни партньори на ЕЕ и ВЕ 2017
 
  Publics.bg е продукт на “Пъблик сървисис” ООД - компания, създадена през януари 2010 г. с мисия да развива знанията в областта на енергетиката, публичните и комуналните/ютилити услуги. 
Екипът на "Пъблик сървисис" е работил по различни проекти и продукти в областта на публичните услуги.
"Пъблик сървисис" ООД издава списанията "Ютилитис" и "Фасилитис".
Повече за партньора на събитието на: www.publics.bg
 
 
Lighting-Bulgaria.com – Порталът за осветление на България, е информационен източник и уеб медия за осветление в България.
Създаден е с цел да обедини, концентрира и систематизира изобилието от информация за продукти, технологии, ноу-хау, услуги за осветлениета – системи, решения и приложения, публикувани по един или друг начин в Интернет пространството и в печатните медии у нас и по света.
 
Споделете с приятел:
Намерете ни в социалните мрежи:
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.