Vakantie beurs voor bijzondere reizen
 
Op 6 en 7 januari begint het vakantieseizoen met de tweedaagse Vakantiebeurs voor bijzondere reizen in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Wij zijn er ook weer met ons aanbod van jaarlijks terugkerende reizen en met een aantal nieuwe reizen. U vindt ons in de Effectenbeurszaal, met een stand op nr 114.
 
 
 
Prive vogelreis mét baby naar Costa Rica
 
Vlak voor nieuwjaar kwamen ook de reizigers van een privéreis naar Costa Rica uiterst tevreden terug. Het was een echtpaar met baby en dat laat zien dat een topvogelreis met een baby mogelijk is. De lijst waargenomen soorten is afgesloten met 430. Een mooi resultaat.
Een prettig voordeel van het reizen naar Costa Rica is dat er sinds oktober rechtstreeks gevlogen wordt vanaf Schiphol naar San José. Wilt u ook een reis op maat naar Costa Rica maken, neem gerust contact op.
 
 
 
Gambia en de Casamance
 
De reis  naar Gambia van 9 februari heeft een kleine programmawijziging ondergaan. Wij bezoeken ook de Casamance naar een zeer vogelrijk gebied dat nog nauwelijks bezocht wordt.  We maken kans op de Black-and-White Casqued Hornbill, Black-crowned cranes, Abyssinian Ground Hornbill, Square-tailed Drongo,  African Emerald Cuckoo, veel roofvogels en bosvogels.
 
 
 
 
 
Fotoreizen

Er zijn ook nog plaatsen beschikbaar op de fotoreizen naar Japan en Bhutan. Wilt u eens een Beautiful Nuthatch of Japanse Makaken in de sneeuw fotograferen......? U heeft nu de kans
 
 
 
of
 

 
 
 
Beurzen en Fairs
Blue Elephant is aanwezig op de Dutch Birding Vogeldag in Lunteren (3 feb), Roofvogeldag in Meppel (17 feb), de Belgische Vogeldag (24 feb), 
 

 
 
 
 
 
 
Blue Elephant is lid van garantiefonds GGTO
 
Het garantiefonds garandeert u terugbetaling van uw reisgeld en eventuele aanbetaling bij in gebreke blijven van de reisorganisatie

 
 
 
 
 
Blue Elephant partner van Vogelbescherming Nederland 

Per 1 januari van 2015 is Blue Elephant partner van Vogelbescherming Nederland (VBN). Dit houdt in dat Blue Elephant VBN promoot en projecten financieel steunt met een bijdrage.
Door te reizen met Blue Elephant draagt u bij aan internationale bescherming van vogels.
Vogelbescherming ondersteunt enkele reizen van Blue Elephant publicitair. 
 
 
Kent u iemand die deze nieuwsbrief van ons misschien interessant vindt. Stuur hem dan door.
 
 
 
BLUE ELEPHANT, Tebinckslaan 14, 9462 PV Gasselte, T 0599-565124 www.blue-elephant.nl