NIEUWSBRIEF
Jaargang 19 - Nummer 6 - Juni 2021
 

 

COVID-update

Het gaat de goede kant op met het terugdringen van het Covid-virus in Spanje, maar het is belangrijk dat iedereen waakzaam blijft en niet direct denkt dat het voorbij is...

Sinds zaterdag 26 juni is de verplichting om een mondmasker te dragen gedeeltelijk komen te vervallen. In buitenruimtes waar de onderlinge afstand tussen personen meer dan 1,5m is, mag het mondmasker afgedaan worden. Binnen blijft het echter nog steeds verplicht en ook op drukke locaties zoals markten, in volle winkelstraten en drukbezette stranden moet het mondmasker gedragen worden.

Verder probeert men het leven weer zo normaal als mogelijk op te pakken. De vaccinaties lopen erg goed en de bereidheid om gevaccineerd te worden neemt toe. Het vaccinatie paspoort, dat iedereen via de app ontvangt, lijkt goed te werken, maar er blijft een zekere mate van bezorgdheid voor de jongeren die weer massaal samen komen in clubs en op feesten en daar mogelijk de Delta-variant van het virus verspreiden.

Zo zitten er op Mallorca 200 jongeren in quarantaine in afwachting op de Corona-tests omdat ze op een feest waren waar deze zeer besmettelijke Indische variant bij patiënten is vastgesteld.

De vraag blijft dus of de versoepelingen in het kader van de vakanties en dus de economie niet nogmaals te vroeg komen omdat vooral de jongeren nog niet (volledig) gevaccineerd zijn...
 
 


 
Onderweg naar Spanje? Neem dit e-Book mee op reis!

Nu vooral de autoreizen naar Spanje redelijk soepel verlopen (raadpleeg voor vertrek de autoriteiten om aan de vereisten te voldoen), komen er steeds meer Nederlanders en Belgen naar Spanje op zoek naar de gewenste woning. De meesten hebben gedurende de pandemie, waarin ze niet mochten reizen, alle nodige voorbereidingen getroffen, de geselecteerde woningen uitgebreid digitaal bekeken, virtuele bezichtigingen gedaan en al hun vragen beantwoord gekregen.

Deze massale uitgestelde aankopen, zullen naar verwachting leiden tot prijsstijgingen van de Spaanse woningen. Omdat er voor dezelfde woning meerdere gegadigden zijn en er slechts één kan kopen, gaan de anderen op zoek naar een andere woning waardoor er uiteindelijk en vorm van schaarste zal ontstaan.

Als u naar Spanje vertrekt, is het aan te raden om vooraf even goed door te nemen wat u zoals kunt verwachten en waar u rekening mee dient te houden tijdens het aankoopproces van een Spaanse woning. Het e-Book 'Onderweg naar Spanje' kan daarbij goed van pas komen omdat hierin op een overzichtelijke wijze alle aspecten worden beschreven vanuit de praktijk. Bovendien kunt u via de handige index de gezochte informatie eenvoudig terugvinden om deze direct (nogmaals) door te lezen.

Klik op onderstaande link om het e-Book te bestellen en te downloaden.

>> e-Book "Onderweg naar Spanje" <<

 
 

  NICLA op Instagram

Facebook en YouTube waren voor NICLA tot nu toe steeds de belangrijkste sociale media platformen om in contact te blijven met klanten en volgers.

Het blijkt echter dat er een lichte verschuiving plaatsvindt en dat meer en meer mensen (ook) gebruik gaan maken van Instagram of zelfs overstappen.

Daarom heeft NICLA besloten om het Instagram-profiel nieuw leven in te blazen en actief te onderhouden.

U kunt NICLA volgen op: @Nicla_Casas

 
 

Een eerste indruk via doorloop-video's

De beste indruk krijgt u uiteraard tijdens een bezichtiging ter plaatse, omdat u dan ook zélf kunt voelen en ervaren of een bepaalde woning bij u past. Via de doorloop-video's krijgt u echter alvast een goede eerste indruk, dus...neem eens een kijkje en klik op onderstaande afbeeldingen!
 

 
 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.