Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven

Nico_5075knip.jpg
Nico van Koesveld
06-29082610
Twitter Blog

 

Geachte relatie,

Wacht niet af wat je heden goed kunt doen zei mijn moeder vroeger. Dat geldt nu zeker voor uw hypotheek. Loopt de vervaldatum nu binnen vier jaar af, wacht dan niet langer af. Leg nu een nieuwe rentetermijn vast voordat de rente weer stijgt door de aantrekkende economie.

De economie trekt langzaam aan en met een paar jaar verder kun je meer investeringen verwachten, dus is er vraag naar geld en het is aannemelijk dat de rente dan weer stijgt. Dus onderneem nu actie.

 

Hartelijke groet, Nico van Koesveld

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld hypotheekinfo 2014

 
Online verzekeren

Vervoer
Auto
Bromfiets
Fiets
Motorfiets
Bestelauto
Vrachtauto

Wonen
Woonhuis
Inboedel
Aansprakelijkheid
Gezinsrechtsbijstand


Vrije tijd
Caravan
Kampeerauto
Pleziervaartuigen
Reis doorlopend

Geldzaken
Huishoudboekje
Sparen
Uitvaart

E-books hulp bij:
Facebook
Linkedin
Twitteren zakelijk

Wie zijn wij
Blog


Niet afwachten op renteafloopdatum, nu voordelig rente overnieuw vastzetten


Hypotheekrente 20 jaar vast voor 4,00%
Loopt uw vaste hypotheekrente binnen 5 jaar af? Dan is het slim om wellicht nu al door te rekenen of het niet slimmer en voordeliger is om nu al een nieuwe rentetermijn vast te leggen. Leg nu uw rente voor 10, 15 of zelfs 20 jaar vast tegen een zeer lage rente. Niet afwachten, nu stappen ondernemen. Bekijk hier de scherpste tarieven.


Wat is HSA toch een waanzinnig mooie en goedkope bewaking
Het Hypotheek Service Abonnement, men kijkt er nog wat onwennig tegen aan. Moet ik nu een tientje per maand gaan betalen, terwijl de afloopdatum van de hypotheek nog minimaal 5 jaar duurt?  Mijn antwoord, zelf weten, betaal gewoon 5 jaar, nergens naar omkijken, ben je tevreden, prima. Echter niet zeuren als het tussentijds mis gaat.


Los af op de aflossingsvrije hypotheek
Is hypotheek hoger dan 75% van de WOZ waarde van uw woning, ga dan een maandelijkse aflossing aan. Bij de renteverlenging zult u daardoor een voordeliger rente kunnen bedingen.


Hypotheek boven de WOZ waarde, pas annuïteit toe
Omzetten van aflossingsvrij naar annuïteit is ook een goed manier om uw maandlasten geleidelijk te verlagen. Uiteraard gaat uw maandbedrag eerst omhoog om dat de aflossing boven op het rentebedrag komt. U krijgt er dan wel een lagere en goedkopere hypotheek voor terug.


Gratis annuïteitentoets bij HSA
Binnen het HSA kunt u deze vergelijking tussen huidige aflossingsvrije hypotheek en annuïteitenhypotheek gratis opvragen. Zonder HSA kost deze berekening €500.

 


Geen overlijdensverzekering ORV bij de hypotheek? Alsnog regelen.
Is de hypotheek groter dan 50% van de waarde van de woning? Regel dan een ORV bij uw hypotheek. Deze verzekeringen zijn sterk in tarief gedaald en dan kan men blijven wonen als de partner komt te overlijden. Gedwongen huisverkoop kost vele malen meer.


Blij met onze hoge klantwaardering, zie onze site


Nu meer weten, mail of bel ons. Onderneem actie en verlaag uw lasten

Uitleg HSA video
Uitleg HSA met voorbeeld rapportage