Nieuwsbrief oktober 2012

Tijdens de persoonlijke readingen die ik doe, wordt steeds vaker informatie aangereikt, die inzichtelijk maakt hoe ervaringen en celherinneringen uit het (verre) verleden elkaar in deze tijd als dominostenen aanraken en op die manier bijdragen aan heling en groei. Steeds weer kom ik tot de conclusie "dat niets is wat het lijkt". Lange tijd heeft deze naar structuur zoekende maagd geprobeerd om de logica van het leven te vinden, maar eigenlijk kan ik niet anders dan vele concepten loslaten of op zijn minst
bijstellen. Want met het in snel tempo toenemende bewustzijn van ons als mensheid gaan oude gedachtenpatronen over lineaire tijd, gescheiden (aardse en buitenaardse) dimensies, elkaar opvolgende levens en het maar op één plek tegelijk kunnen zijn, op de schop. En dat zal vast niet de laatste ontdekking zijn. Wat blijft er dan nog over? Misschien wel dat alles één is en voortkomt uit hetzelfde en dat er alleen maar een nu is en geen verleden of toekomst. Voor dit moment probeer ik maar over te gaan tot loslaten, waarbij er meer ruimte komt voor voelen en ervaren. Wie weet blijkt er alsnog een structuur te zijn; naar verwachting echter eentje die een hele andere grondtoon heeft dan ik altijd voor mogelijk heb gehouden. Een ware ontdekkingsreis.


AGENDA
Hoewel het najaar van 2012 nog maar net begonnen is, ben ik alweer druk bezig geweest met de planning voor het voorjaar van 2013. De bijgewerkte agenda tref je op de website.

3 OKTOBER: STRIPPENKAARTDAG ENERGIEWERK
Op 3 oktober is er een strippenkaartdag Professionalisering-Inn-Energiewerk. Een verdiepingsdag voor diegene die een basiscursus energiewerk of energielezen hebben gedaan. Er is veel ruimte om zelf waar te nemen en daarmee de techniek te oefenen en tevens aandacht te besteden aan persoonlijke (groei)vraagstukken. Heb je geen strippenkaart; het is ook mogelijk om je eenmalig voor deze workshop in te schrijven.

6 NOVEMBER: KENNISMAKINGSWORKSHOP OPSTELLINGEN
Tijdens de Kennismakingsworkshop opstellingen op 6 november a.s. van 19.15 tot 22.00 uur kun je op een praktische manier ervaren wat systemisch werk inhoudt, hoe het is om deel te nemen aan een familie en/of organisatieopstelling en krijg je inzicht wanneer het doen van een opstelling zinvol is. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen over de opleidingen en workshops die Coach-Inn organiseert.

7 NOVEMBER: STRIPPENKAARTDAG OPSTELLINGEN
7 november staat in het teken van de strippenkaartdag Professionalisering-Inn-Opstellingen. Deze verdiepingsdag is bedoeld voor mensen die minimaal een basisopleiding opstellingen hebben gevolgd. Het programma wordt samen met de deelnemers vastgesteld en is praktisch, experimenteel en verdiepend van aard. Een bron van inspiratie voor diegene die met opstellingen werken. Deelname is mogeljik met een strippenkaart en op basis van een losse inschrijving.

15 NOVEMBER: WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN
Op 15 november wordt de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen gegeven. Er is nog ruimte voor vraagstellers, die met behulp van een (familie)opstelling een persoonlijke vraag willen uitwerken. Je kunt je ook nog opgeven om te representeren.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Er is weer een boek van Drunvalo Melchizedek - ook bekend van de boeken Geometrie van de schepping deel 1 en 2 - vertaald in het Nederlands. In "De Kundalini van de Aarde na 2012", dat deels een reisverhaal en deels een spirituele handleiding is, beschrijft Melchizedek een proces dat zich eens in de 13.000 jaar aandient. HIerbij verplaatst de Kundalini-energie van Moeder Aarde naar een nieuw thuis. Het menselijk bewustzijn zal daardoor grote transformaties doormaken. Het boek geeft meer inzicht in de grote energetische veranderingen die er op dit moment plaatsvinden, waar wij vroeg of laat allemaal mee te maken zullen krijgen.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.