'Op een Blaadje'
Kook- en Voedingsadviesbureau
 
Beste Beste Abonnee van de Nieuwsbrief,,
 
Op 10 augustus sluit de aanmeldingstermijn voor de reinigingskuur op de Veluwe. Daarom nog even alle informatie op een rijtje, voor wie nog twijfelt of de vorige nieuwsbrief kwijt is.  
Reingingskuur
17 t/m 20 september 2010
B&B de Mollenvlied www.mollenvlied.nl in Vaassen (Veluwe)
Prijs: € 295,- all incl.
 
 Aanmelden: 
023-5382874/06-12414216
  
Programma: 
Vrijdag aankomst tussen 19.00 en 20.00 uur.
Verdelen van de kamers en uitleg van het programma. Marianne zal iets vertellen over voeding, onze spijsvertering en het nut van reinigen. We doen een spel om te kijken welk voedingstype je bent.
Zaterdag beginnen we met een yogales, daarna ontbijt. Na het ontbijt mogelijkheid om te wandelen of een massage te ondergaan.
We gaan vogels luisteren tijdens het wandelen en kruiden zoeken die we kunnen gebruiken om ondersteunende thee van te maken. 
In de middag gaan we naar de Veluwse Bron (sauna en wellnesscentrum) waar we verblijven tot in de avond.
Zondag beginnen we weer met de yogales, ontbijt en daarna een wandeling en een massage voor diegenen die zaterdag nog geen massage ondergaan hebben.
Marianne zal die dag nog iets vertellen over gezonde voeding en het opbouwen na een sapvastenkuur. Tevens is er ruimte voor individuele consulten of voedingsadvies. De rest van de dag vrij om te lezen, een leverpakking te nemen of gewoon lekker niets te doen. Diegenen die op maandag weer moeten werken kunnen zondagavond huiswaarts gaan. De rest blijft lekker nog een nacht.
Maandag is er in de ochtend een yogales, ontbijt en een wandeling of consult waarna we na de lunch allemaal weer terug gaan naar huis.
 
Deze kuur is gebaseerd op het prinicipe van reinigen bedoeld om het lichaam te bevrijden van gifstoffen en zo je geest weer helder te maken.
Behalve groentesappen zul je ook kennismaken met zelfgemaakte smoothies en soepen, verschillende soorten kruidenthee van verse ingrediënten, waaronder ook Ayurvedische, alles biologisch en bedoeld om het lichaam te reinigen en te versterken zodat we fit, fitter, fitst weer op huis aan gaan.
 
Onder begeleiding van: Marianne Willems, natuurvoedingskundige van praktijk ‘Op een Blaadje’ en Ilja Hoftijzer, massagetherapeut en yogadocente van massagepraktijk Prana.