Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven

 

 

Nico_5075knip.jpg
Nico van Koesveld
06-29082610 Twitter

 

Geachte relatie,

Voorjaar, een heerlijke tijd.
De welverdiende vakantie komt al in zicht. Lekker de zonne-energie gebruiken in deze toch voor velen zware tijden. Dan wil je geen zorgen, dus ga je goed verzekerd op reis, met de boot, caravan of de motor.

Wij hebben voor u extra korting kunnen bedingen voor de boot-, caravan- en de motorverzekering. Ik zou zeggen, pak die korting en vergeet ook de reisverzekering niet. Het slimste is vaak een doorlopende reisverzekering. Geen zorgen en u bent altijd goed verzekerd op reis.

Ik wil u graag als totaalklant. Wat moeten wij daarvoor doen? Wat ervaart u bij onze collega’s en hoe ervaart u onze service. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij verzekeren deze. Welkom bij Van Koesveld.

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld april 2011

 
Online verzekeren

Vervoer
Auto
Bromfiets
Fiets
Motorfiets
Bestelauto
Vrachtauto

Wonen
Woonhuis
Inboedel
Aansprakelijkheid
Gezinsrechtsbijstand


Vrije tijd

Caravan
Kampeerauto
Pleziervaartuigen
Reis doorlopend

Geldzaken
Huishoudboekje
Sparen
Uitvaart

E-books
Linkedin
Twitteren zakelijk

Wie zijn wij


Goed verzekerd met de motor op pad
Keuze uit vier dekkingen, WA, diefstal, aanrijding eigen schuld, en de plusdekking met vervangend vervoer en drie jaar garantie van de aanschafwaarde.

Uiteraard nemen wij de korting over van de autoverzekering. Dus altijd een hoge no-claim. Met een erkende rijvaardigheidscursus krijgt u nog eens 10% extra korting.

Bel ons voor de tijdelijke extra scherpe actietarieven.


Goed verzekerd met de caravan op reis

Ontvang 75% korting voor een caravan met hagelbestendig dak met de hagel- en stormdekking. Uw eigen risico vervalt bij een hagelbestendig dak.

Gratis vervangende caravan als deze gestolen of onbruikbaar wordt, of u mag een andere accommodatie huren. Uiteraard kunt u aan- of bijbouwels en inboedel meeverzekeren.

Bel ons voor de tijdelijke extra scherpe actietarieven.


Goed verzekerd het water op
Wist u dat wij specialisten zijn in de watersport, elke boot verzekeren wij tegen laag tarief. De premie baseren wij op de dagwaarde, dus betaalt u nooit teveel. Ook hier krijgt u no-claimkorting als u niets claimt.

Ook de inboedel, trailer en volgboot zijn, vaak gratis, meeverzekerd. Voor speedboten hebben wij scherpe tarieven. Wij vergelijken de aanbieders en kijken waar u de meeste korting krijgt.

Bel ons voor de tijdelijke extra scherpe actietarieven


Nieuwe hypotheekregels dwingen u 50% af te lossen, pas uw hypotheek aan.
De nieuwe hypotheekregels voelen oneerlijk, maar we hebben er wel mee te maken. Nieuwe hypotheken worden bijna onmogelijk. Daarom staan er ook zoveel huizen te koop. Verlengen is een duur drama. Hoe is dat bij u geregeld? Via onze site controleert u snel en eenvoudig of uw hypotheek goed is of beter kan. Hypotheekbewaking is het veiligste om financiële verrassingen te voorkomen. Dit jaar kunt u dit gratis testen, omdat wij overtuigd zijn van de meerwaarde hiervan. Interesse? Bel ons en wij helpen u ermee.

Vaak is de ingebouwde ORV, overlijdensrisicoverzekering,  tot 50% te duur. Wij zetten deze over naar een voordeligere polis. Direct besparen met ons onafhankelijke advies.

Wilt u een maximale hypotheek berekenen? Schakel ons op tijd in.
Wilt u een bestaande hypotheekrente verlengen? Schakel ons op tijd in.
Wilt u uw hypotheek tussentijds onder controle houden? Gebruik Hypotheekbewaking.

Van Koesveld wordt door de klanten goed gewaardeerd, zie Independerwaardering Maak ook gebruik van de beste adviseur. Waarom met minder genoegen nemen als de beste adviseur beschikbaar is?


Verzekerden van woonlastenbeschermer krijgen gratis juridische hulp bij WW
Als het om arbeidsrecht gaat dan weet u niet altijd wat uw rechten en plichten zijn. Waar moet men op letten bij een nieuw arbeidscontract? Wat zijn de regels als iemand ziek wordt? Hoe gaat men om met een arbeidsconflict? En wat te doen bij ontslag? Cardif helpt in deze situatie met Cardif Cares Juridische hulp. 

Wanneer u een beëindigingovereenkomst of ontslagvoorstel van uw werkgever heeft ontvangen, wilt u natuurlijk zeker weten dat dit voorstel in uw belang is. Een jurist kan daar meer duidelijkheid over geven. Daarom kunt u via Cardif Cares uw ontslagvoorstel gratis laten controleren. Een Jurist van JuroFoon geeft binnen 3 dagen feedback over onderdelen in dit voorstel waarover men eventueel nog kan onderhandelen met de werkgever. Daarnaast mag u van Cardif gebruik maken van een speciaal 3-maanden abonnement bij Jurofoon. Daarmee kunt u gratis telefonisch advies krijgen van professionele juristen over al uw vragen rondom werk en ontslag. Wilt u meer weten over Cardif Cares, kijk dan op onze website of bel ons voor persoonlijk advies.

Wilt u ook uw maandelijkse woonlasten (gedeeltelijk) verzekerd hebben bij werkeloosheid en arbeidsongeschiktheid, neem dan contact op. De premies zijn verlaagd en de dekking is tegenwoordig wel goed geregeld.

Rijlessen vanaf 16,5 jaar
Vanaf november mogen jongeren vanaf 16,5 jaar een rijopleiding volgen. Vanaf hun 17de mogen ze dan de weg op, mits onder begeleiding van een ervaren bestuurder. Op deze manier zouden jongeren meer ervaring opdoen. Zweden en Duitsland hebben al ervaring met een lagere minimumleeftijd om een rijbewijs te halen.
De oosterburen zijn tevreden: jonge Duitse automobilisten die eerder een rijbewijs haalden en onder begeleiding reden tot hun 18de, veroorzaken 30 procent minder ongelukken en begaan 20 procent minder overtredingen. Volgens de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid kan het nieuwe beleid in Nederland 16 verkeersdoden per jaar voorkomen. De begeleidende ervaren bestuurder moet minstens tien jaar een rijbewijs hebben en geen veroordelingen hebben gehad voor alcoholgebruik achter het stuur. Uiteraard kunnen wij de auto verzekeren tegen een scherp jongerentarief.


Autoverzekering, de beste en de voordeligste keuze
De laatste jaren heeft de automatisering behoorlijk geholpen om een juiste keuze te maken. Vergelijkende sites zijn helaas niet te vertrouwen. Zie vergelijkingssites daarom is de onafhankelijk adviseur er voor u om wel de eerlijke keuze te kunnen maken. Wij kunnen altijd een concurrerend aanbod doen. Op onze site kunt u dit direct berekenen. Maar als u belt met onze medewerkster Chantal, dan krijgt u in de maand april van ons een leuke verrassing als u overstapt met uw verzekering naar Van Koesveld. Een scherpere premie, optimaal verzekerd en een ook nog leuke verrassing.


Mogelijk meer aftrek rente in aangifte 2010
!
Als u in de periode 2004 tot 2010 uw hypotheek verhoogd heeft, was de rente over de financieringskosten die daarmee gemoeid ging, niet aftrekbaar.   Dit was een ongelijkheid t.o.v. starters in de woningmarkt, die wel de rente over de financieringskosten mochten aftrekken. In 2010 heeft de wetgever aan dit verschil tussen starter en doorstromer een eind gemaakt. in art 3.119a lid 2 van de wet IB 2001 is nu opgenomen dat de financieringskosten, voor zover ze betrekking hebben op de eigen woningschuld, meegefinancierd mogen worden.

De staatssecretaris heeft in een besluit van 10 juni 2010, verder goedgevonden dat de meegeleende financieringskosten aangegaan in de periode 2004 t/m 2010 voortaan onder de eigen woningschuld vallen.

Voor uw aangifte 2010 betekent dit, (als u in genoemde periode uw hypotheek verhoogd heeft met financieringskosten) u de eigen woningschuld daarmee mag verhogen, en dat de rente aftrek dus groter is.

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl -- Twitter - Linkedin