Beste abonnee,

Gallery 9 neemt dit jaar opnieuw deel aan Art Breda 2015. De kunst- en antiekbeurs wordt voor de tweede keer in een speciaal daarvoor gebouwd paviljoen op het Chasséveld gehouden. Met circa 90 deelnemers is de beurs nog groter dan de succesvolle editie van vorig jaar. De beurs wil een platform bieden voor zowel antiek, oude kunst, hedendaagse kunst en design. De toelatingscriteria zijn dezelfde als bij PAN Amsterdam. Van harte welkom!
Lees meer...

april 2015, nummer 60

 

Gratis toegang

In de bijlage vind je een digitaal toegangsbewijs voor Art Breda.
Mocht je liever een gedrukte uitnodigings-kaart ontvangen dan kun je deze aanvragen door een e-mail te sturen naar info@gallerynine.nl met vermelding van naam, adres en het aantal personen waarvoor je kaarten wilt.
Gallery 9 stuurt de kaarten naar je adres of je kunt deze op je naam afhalen bij de ontvangstbalie bij de ingang van de beurs.
De uitnodigingskaart (zowel de geprinte als de gedrukte versie) is geldig voor twee personen.


 

   

Symposion Gorinchem

Juni 2015 begint het Symposion. In het kader van deze bijzondere manifestatie zal ik een aantal kleine werken in oplage presenteren. Bij één van deze oplagen spelen 'zaagsnede' en 'toeval' een rol. Door gebruik te maken van het 'toeval' ontstaat telkens een nieuwe variatie. Deze kleine werkjes krijgen ook kleine prijsjes.
Lees meer over het Symposion...

Met een hartelijke groet,
Martijn Duifhuizen