MIJN SOCIALMEDIATIPS VOOR JOU
Nieuwsbrief 9, 6e jrg
8 mei 2017
TEGELWIJSHEID
gevonden op
Pinterest

 

Moederdag
Idee voor moederdag: mijn boek voor je moeder of je oma
 
Meer mediawijsheid
Op 23 mei ben ik bij de Mediawijsheid Netwerk Experience. Heerlijk een hele dag me onderdompelen in speeches en workshops en ontdekken wat ik meer kan doen met mijn lidmaatschap. Je kunt tweets volgen via #mnx17. Ben jij er ook?
 
 
Annet van Betuw
 
Veilig internetten op YouTube
 
 
Ik heb al vaker aandacht besteed aan de site Veilig Internetten, behalve in deze nieuwsbrief ook in de serie blogs Veilig Internetten voor senioren. Natuurlijk staat Veilig Internetten ook op YouTube. Ik haal er een paar interessante uit:
Denk aan je achtergrondfoto bij LinkedIn
LinkedIn een nieuwe layout, jij een nieuwe achtergrondfoto? Op Frankwatching geven Judith Eversdijk en Sebastiaan Nagel 3 tips en een aantal goede voorbeelden voor zowel je persoonlijke profiel als je bedrijfspagina.
 
Zijn we bondgenoten?
Het kwam langs op tv, hier is de hele video van De Bondgenoten: Moslima wordt niet geholpen in snackbar. Interessante test die gelukkig voor ons goed afloopt! Zelf zeggen ze: We "testen met sociale en asociale proeven hoe mensen omgaan met extreem gedrag. Dit kan ook op een absurdistische wijze. Komen we nog voor elkaar op? Ofwel: zijn we Bondgenoten? Vandaag testen we hoe omstanders reageren op discriminatie van een moslima, die een frietje wil bestellen!
Zou jij voor het meisje opkomen?"
 
Waar kun je me vinden
 
Follow Us on Facebook  Follow Us on Facebook   Follow Us on Google+  Follow Us on Twitter  Follow Us on Pinterest  Follow Us on LinkedIn  Follow Us on YouTube  Follow Us on E-mail