26 november 2018
 
 Kerstbestellingen en een avond met de culinaire top
Groninger Blaarkop Duurzaam Vlees Boerderij Blog
De koeien gaan binnenkort naar binnen
Momenteel zijn we nog druk met de bouw van de potstal, waar de moederkoeien met hun kalfjes de wintermaanden kunnen gaan doorbrengen. We hopen over ongeveer twee weken zo ver te zijn. 
Een aantal dieren staat inmiddels al binnen in de bestaande stal, waaronder onze stier Tobias. Deze kan niet bij alle koeien samen op de Es in Leutingewolde (hier staan nu bijna alle koeien), omdat er heel wat zusjes van hem tussen lopen. Het is toch altijd een hele klus en een gepuzzel om alle dieren op de juiste plek te hebben. Stilletjes aan kijken we er inmiddels wel naar uit dat ons vee onder dak gaat, de wintermaanden is een mooie periode voor relatieve rust: rust voor de dieren, voor ons en voor de natuur.
 
 
Volgende afhaaldatum
De volgende afhaaldatum is op alle locaties zaterdag 15 december. De afhaaltijden zijn niet overal gelijk, de specifieke tijden vind je op onze site.
Omdat het vlak voor de Feestdagen is, maken we er in Roderwolde op 15 december een klein feestje van. 
We zorgen voor glühwein, warme chocolademelk én heerlijke hapjes. 
 
Kies jij ook met de Feestdagen voor het beste vlees, van onze grasgevoerde Blaarkop koeien? 
Bestel dan snel, in ieder geval vóór 13 december in de webwinkel. Let op: de voorraad is beperkt.
Wil jij, naast je bestelde vleespakket(ten), graag extra uitpakken met het Kerstdiner, bijvoorbeeld met een groot stuk luxe rundvlees? Die mogelijkheid is er: stuur ons zeker een mailtje met je verzoek/vraag. Het liefst zo snel mogelijk, zodat wij deze verzoeken tijdig met onze slager kunnen oppakken. Reageer dan op deze nieuwsbrief en wij gaan er mee aan de slag!
 
We zien je graag in Roderwolde of op één van onze andere afhaallocaties!

 
 
FavorFlav FOODTOP100
Wat een bijzondere ervaring en wat een eer: maandagavond 19 november vond in Amsterdam een feestelijk diner plaats, georganiseerd door online foodmagazine FavorFlav. De reden van het feestje? De uitroeping van Nederlands' 100 meest invloedrijke mensen in de foodscène. Wij staan met Eytemaheert op plek 48, wat een pracht notering! Het was een heel mooi feestje, met heerlijk eten (bereid door de beste chefs van Nederland) en met vele inspirerende mensen. Jessica schreef er een blogpost over. 
 
 
Pssst, mogen we je wat vragen
Wat zijn jouw ervaringen met Eytemaheert en met onze vleespakketten? Heb je deze al eens gedeeld in een Facebook review en/of in Google reviews? Als je even een minuutje over hebt, zou je ons daar heel blij mee maken. Wil jij andere geinteresseerden overtuigen bij ons te bestellen? Een review helpt hen daarbij. 
Door als bedrijf verder te kunnen groeien aan de verkoop kant, kunnen wij ons professioneel blijven inzetten voor een duurzame groei van onze waardevolle Groninger Blaarkop veestapel.
Ga naar onze Facebook pagina en/of zoek Eytemaheert in Google (dan vind je rechts ons bedrijf en kun je een review achterlaten).
 
Cadeau-idee
Zoek je nog een cadeau voor Sinterklaas en/of Kerst? Wil jij iemand verrassen met een origineel, smaakvol en duurzaam cadeau? Wil jij graag iemand laten kennismaken met Eytemaheert en onze producten? Dan is een cadeaubon van Eytemaheert een goed idee! Je kunt deze online bestellen en je krijgt de bon toegestuurd via mail of post (je kunt in de webwinkel je keuze maken voor een bedrag en voor wijze van ontvangen).
 
 
Volg ons ook op Social Media
Rechtstreeks van de boer                         Duurzaam kwaliteitsvlees    Grasgevoerd rundvlees