HOE LAAT JIJ JOUW LICHTHEID EN LIEFDE STROMEN?


In de maand november word je er op verschillende manieren aan herinnerd dat je een engel bent. Soms zal je dat niet meer geloven, omdat je fysiek geen vleugels meer hebt. Mogelijkerwijs ervaar je in het nu zelfs veel zwaarte of voel je weinig houvast om je heen omdat je niet goed meer weet wat nu eigenlijk de waarheid of de werkelijkheid is. Zo word je door de bizarre omstandigheden van dit moment uitgenodigd om naar binnen te keren om daar een innerlijke reis te maken en te ontdekken wie jij in essentie bent; waar jij voor staat en zelf ten diepste in gelooft.

Het derde oog is toe aan een innige verbinding met het hart. Nieuwe openingen en doorkijkjes zullen er voor zorgen dat jouw systeem vanaf een ander energetisch trillingsniveau gaat vibreren. Dit geeft een geheel nieuwe kijk op jezelf, op anderen en dat wat er in je omgeving gebeurt. De focus zal hierbij op de Liefde liggen. Het kan zijn dat je ineens een heel ander idee en perspectief krijgt over hoe je met (jouw) Liefde om wil gaan en wat jij nu écht liefdevol vindt. Vanuit een universeel en spiritueel gedachtegoed zul je daar heel anders over denken, dan dat je dat enkel en alleen vanuit een aardse beleving hebt gedaan.

Door anders naar de dingen te kijken, keer je terug bij jouw onschuld. Dat zal je letterlijk of figuurlijk weer engelenvleugels geven. In aanvang voelt dat nog wat onwennig en hoekig aan, maar je bent uiteindelijk als een vlinder, kleurrijk, fragiel en toch ook krachtig en sterk, waarbij er ruimte is voor zowel de zachte mannelijke als de vrouwelijke energie.

Laat je verrassen door wat en waar jouw hart je brengt. Het is een individueel pad, dat in deze fase niet over collectiviteit gaat. Jij bepaalt autonoom welke weg je gaat. Daar waar je spirituele hart je brengt, zal je niet alleen zijn. Integendeel, in de energie zou het in "die subtiele, hoogfrequente, wonderlijke (binnen)wereld" wel eens heel vol kunnen zijn. Er zal sprake zijn van een soort community met een energie van sereniteit, zachte muziek en mantra's. Misschien klinkt dat niet voor iedereen aantrekkelijk. Je zal echter blij worden van oude, warme herinneringen en gevoelens, die je na een ommelandse reis weer in verbinding brengt met thuis (de universele bron), terwijl je gelijktijdig ook "gewoon" een aards leven hebt.

Geniet van het individuele, autonome samenzijn. Voel wanneer het voor jou prettig is en "vlieg" weer verder als de tijd daar rijp voor is. Weet dat er altijd mensen in de "grote" community zijn. Het is net als een nieuwetijds kerk, waarbij iedereen zijn eigen geloof aanhangt. De samenhorigheid zit hem in het samen zijn en samen trillingen voortbrengen. Je kunt energie toevoegen en opdoen op die momenten dat je daar behoefte aan hebt. En dat zonder verder enige vorm van verplichting, gewoon omdat het fijn is en het kan. Een gevleugelde maand november toegewenst!


4 NOVEMBER: INNERLIJKE GROEIREIS VIA ZOOM
Graag laat ik eerst Tineke aan het woord. Zij was een van de deelnemers aan de voorproef van deze Innerlijke Groeireis via Zoom in april en schreef daarover het volgende:

"Met veel plezier heb ik deelgenomen aan de serie "P.S. Je wordt thuisgebracht". Elk thema hielp me door middel van systemische oefeningen, visualisatie en muziek om thuis te komen. Het was fijn om een aantal weken achtereen met mijn eigen proces bezig te kunnen zijn. Nienke geeft vanuit overvloed en begeleidt de thema's op een geheel eigen en intuïtieve wijze, waarbij alles aangekeken en liefdevol omarmd mag worden. Wat mij betreft zeker een aanrader!"

Voor de volledigheid hierbij nog wat details over deze inspirerende reis door het fysieke en energetische lichaam:
- bestaand uit 10 etappes
- waarbij 10 verschillende ontwikkelthema's aan bod komen
- vanuit 10 invalshoeken (o.a. systemisch, energetisch, lichaams- en ademgericht) bekeken
- aan de hand van 10 inzicht gevende oefeningen
- inclusief de toegang tot een voedende online zelfstudie omgevingP.S. JE WORDT THUIS GEBRACHT!EEN PAAR ANDERE ACTIVITEITEN OP DE COACH-INN AGENDA
6 NOVEMBER: VERDIEPING EN TRANSFORMATIEDAG
8 DECEMBER: VOEDINGSOPSTELLINGEN
17 DECEMBER: TRANSFORMATIEWIEL
19 JANUARI: COACH-INN-SYSTEMEN


BOEKENTIP
Deze maand noem ik graag het net uitgekomen boek Moeiteloos ondernemen van Martijn Meima. In zijn boek beschrijft Martijn op een praktische manier 6 succesversnellers voor de intuïtieve ondernemer. Met de oefeningen die in het boek beschreven staan, kun je zelf direct aan de slag. Zij geven inzicht en zijn inspirerend om te komen tot moeiteloos ondernemerschap. Wil je bij de boeklancering op zes november zijn, dan kun je je opgeven bij Uitgeverij Noorderlicht.


RECEPT VAN DE MAAND
Dit voorjaar heb ik een appelboom geplant. Tot mijn grote vreugde kon ik dit najaar al meerdere appels oogsten. Hiervan heb ik een heerlijke appeltaart gemaakt naar een aangepast recept dat ik van mijn buurjongen heb gekregen, die met een vergelijkbare appeltaart in de ijssalon waar hij werkte, hoge ogen gooide.


EEN ANDER STEUNTJE IN DE RUG NODIG?
Het kan zijn dat je in deze tijd, waarin veel energie-shifts zijn, hele andere ondersteuning kan gebruiken. Je bent welkom voor een coaching, ademsessie, opstelling of energiereading. Dit kan zowel live als via Skype of Zoom plaatsvinden. Je kunt een afspraak maken via info@coach-inn.nl of 033-4451480.
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.