Nieuwsbrief
 editie april 2018
De temperaturen worden langzaam aan beter, nieuwe blaadjes aan de bomen, planten in bloei: het voorjaar meldt zich! Na een periode stilte van onze kant gaan we je de komende maanden weer meenemen in de voorbereidingen op de 33e AMGEN Singelloop Breda!
 
Wat hebben we dit keer voor je? In deze Nieuwsbrief:
  • Nog een paar nachtjes slapen en dan: inschrijven maar!
  • Het gevoel van ... 2017!
  • Een nieuwe naam voor de Bedrijvenloop
  • Goede Doel 2018
  • Medaille & Singelloopshirt
  • Privacywetgeving & de Bredase Singelloop
  • Sneller op de hoogte van alle nieuwtjes? Volg ons op social media!
We wensen je veel leesplezier toe. Tips of suggesties?
Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl.

Nog een paar nachtjes slapen en dan: inschrijven maar! 
 
De 32e editie in 2017 was een groot succes. En neem van ons aan dat we ook in 2018 alles uit de kast halen om op 7 oktober aanstaande een prachtig evenement te organiseren.
Ben jij er dit jaar (weer) bij?
 
Je kunt inschrijven vanaf 1 mei aanstaande via onze site. Klik op de link en reserveer alvast jouw startplek op je favoriete afstand!
 
 

Bringing back memories: de foto's! 
 
Heb jij ook zo genoten van de Singelloop 2017? Prachtig weer, veel lopers en tienduizenden supporters langs de kant. Herinner je de brandweermannen nog, de kids en begeleiders van Visio, Erben Wennemars als hardlopende BN-er, bandjes en orkesten, de vele kinderen in de Familieloop? Te veel om op te noemen!
 
Haal de herinneringen aan de 32e editie nog even terug en kijk nog eens rustig door de vele foto's op onze site. Zie je een gave foto en wil je die delen? Dat kan natuurlijk. Vergeet je niet om ons te taggen!
 
Veel plezier!

Een nieuwe naam voor de Bedrijvenloop 
 
Met ingang van 2018 is Van Iersel Luchtman Advocaten de nieuwe naamgever van de Bedrijvenloop. Hiermee volgt zij Campanile Hotels op, die de afgelopen jaren als partner optrad.
 
De 'Van Iersel Luchtman Bedrijvenloop' is een snelgroeiend onderdeel van de Bredase Singelloop. Met inmiddels al ruim 100 deelnemende bedrijven en een kleine 500 teams is dit een niet meer weg te denken peiler van het evenement en een ideaal podium voor zakelijk Breda en omgeving om in een ontspannen sfeer te sporten en te netwerken.
 
In een volgende editie van de nieuwsbrief volgt meer info over deze nieuwe partner. Kijk voor info over de Van Iersel Luchtman Bedrijvenloop op de speciale pagina en schrijf jouw bedrijventeam direct in!
 

Goede doel 2018
 
Je leven kan totaal veranderen door een ernstige ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Dagelijkse activiteiten als lopen, werken, sporten, eten en zelfverzorging zijn dan niet meer vanzelfsprekend.
Om het sporten in dergelijke situaties een beetje meer mogelijk te maken heeft Stichting De Bredase Singelloop als Goed Doel 2018 gekozen voor Revant en helpen jullie hen om nieuwe handbikes aan te schaffen voor revalidatie doeleinden!
Kijk voor meer informatie over Revant Medisch Specialistische Revalidatie en de toelichting op het Goede Doel en de bestemming op onze nieuwspagina.
 

Medaille & Singelloopshirt 2018
 
Bij je inschrijving kun je direct kiezen om het super vette Singelloopshirt 2018 te bestellen. Met speciale pasvorm voor vrouwen en mannen en een te gekke opdruk met het 2018 logo. Een collectors item dus! 
Natuurlijk kunnen jullie ook dit jaar weer meebeslissen hoe de medaille 2018 er uit komt te zien. Je bepaalt dus zelf je beloning! Op dit moment leggen we nog de laatste hand aan de ontwerpen. Deze worden binnenkort gepresenteerd via de website, social media en natuurlijk de Nieuwsbrief.
Kijk op onze site naar een wat grotere afbeelding van het ontwerp van het Singelloopshirt 2018. 

Privacywetgeving en de Bredase Sngelloop
 
Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.
Uiteraard gaan we met respect en vertrouwelijkheid om met de gegevens die we van onze deelnemers, sponsoren en vrijwilligers in ons bezit hebben. Dat is nu zo en is ook in het verleden het geval geweest. We leggen op dit moment dan ook de laatste hand aan de beschrijving van de protocollen, zodat we enerzijds voldoen aan deze nieuwe Europese wetgeving en anderzijds zorgen voor een transparant beleid. 
In de komende nieuwsbrief informeren we je waar je ons privacybeleid kunt vinden op de website, hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens en hoe je inzage kunt krijgen in deze data. Bij de inschrijving wordt je dit jaar ook gevraagd om akkoord te geven voor de ontvangst van nieuwsbrieven, digitale magazines en de pubicatie van beeldmateriaal die tijdens de Bredase Singelloop wordt gemaakt.

Sneller op de hoogte van alle nieuwtjes?
 
Leuk zo'n Nieuwsbrief, toch? Maar misschien wil je liever wat sneller op de hoogte zijn van de actualiteit rond de Singelloop. Dan is het slim om ons ook te volgen via social media!
 
Blijf op de hoogte van nieuwtjes, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van #SingelloopBreda via onze social media kanalen. Volg de Bredase Singelloop op FacebookTwitter,  
PinterestInstagram of connect met zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina.
 
We hopen je ook daar snel te mogen ontmoeten!

Onze partners: