Click here to view this email in your browser                                                     Януари  2016
 
Изложение и конференция за управление на отпадъци и рециклиране за Югоизточна Европа: 5-7 април 2016, София, организатор: Виа Експо                                                                          

ЕREMA и Molinari са две известни компании, които винаги има какво ново да предложат  в областта на рециклирането. Те са изложители на Save the Planet и ще популяризират последните си решения на българския пазар. Научете кои са те.
Еднодневната конференция успешно допълва формата на изявата с презентации на лектори от авторитетни организации и институции като Дирекция Екология, Европейска комисия; Министерство на околната среда и водите; Eвропейска федерация за управление на отпадъците и екологични услуги; Европейска асоциация за технологии и съоръжения за разрушаване в строителството и др. 
  
Приятно четене от екипа на Виа Експо
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    

 
ИЗЛОЖЕНИЕТО
EREMA ще представи новата технология RegrindPro®
На „Save the Planet“ EREMA ще представи RegrindPro®- най-новата и високоефективнна технология за рециклиране на гранулирани материали.
RegrindPro® – огромна стъпка напред в рециклиране на мленки от отпадъци
Има два основни фактора, без които не могат рециклираните материали да се използват 1:1 като изходни. От една страна, е необходимо достатъчно количество материал за рециклиране, а от друга, трябва да са налични условия този материал да се преработи икономично и да се получат рециклирани гранули със специфични качества и отговарящи на определени потребности. За повече информация, кликнете тук 
_____________________________________________

"Искаме да намерим дистрибутор за България"
интервю с Лаура Квартерони от Molinari S.r.l.
Г-жо Квартерони, Вашето мото е "Шредиране по различен начин" – какво отличава продуктите Ви?
Ние винаги търсим нови решения за спестяване на енергия, които да приложим в практиката. Ето защо нашите ротори и режещи системи са различни от тези на конкурентите ни. Като успех отчитаме проектирането на три нови машини само за три години! Понякога иновациите се възприемат с известни резерви от клиентите ни, но те бързо се убеждават в предимствата от това да инвестираш в енергийноефективно оборудване.
Например нашия нов шредер MT3000 дава възможност за постигане на висока производителност и ниска консумация на енергия. Това може да се определи като еволюция в роторите “кух“ тип, което отличава гранулаторите на Molinari. За да прочетете цялото интервю, кликнете тук 
____________________________________________
 
ПАРТНЬОР 
Новото име на DepoTech е Recy & DepoTech 2016 
Recy & DepoTech е най-голямата конференция за управление на отпадъците в Австрия с над 500 международни участници. Тя ще се проведе на 8 ноември 2016 в Леобен.
Фокусът на Recy & DepoTech е върху: рециклиране и преработка на отпадъци; управление на отпадъците и ресурсите; технологии за депониране и рекултивация на депа. 
  www.recydepotech.at.
 
ОФИЦИАЛЕН МЕДИЕН ПАРТНЬОР
Измервателни технологии в инсталации за биогаз и сметищен газ" ще бъде сред основните теми на първия брой за 2016 година на списание "Екология & Инфраструктура". Материалът ще включва информация за водещите технологии за мониторинг на състава на биогаз и сметищен газ, съвременните модели газанализатори в областта и техните разнообразни приложения.
ЕКОЛОГИЯ & ИНФРАСТРУКТУРА е българското списание за продукти и технологии за екология, екоинженеринг и техническа инфраструктура.   www.ecology-and-infrastructure.bg
 
МЕДИЕН ПАРТНЬОР
Econews.gr е един от най-посещаваните уеб сайтове в Гърция в областта на околната среда. Включва секции: енергетика, възобновяеми енергийни източници, екология, рециклиране, екологични политики в Гърция и чужбина, изменение на климата, "зелени" технологии и др. Посетителите на сайта могат да се информират за събития и бизнес дейности.
 www.econews.gr
 
ОФИЦИАЛЕН ХОТЕЛ
В Метрополитън ще откриете уют, отлично обслужване и специални комплименти като безплатен интернет, мини-бар, паркинг и трансфер от и до летище. Всички 201 стаи и апартаменти разполагат с удобно легло, работен кът, плазмен телевизор със сателитни канали, мини-бар, персонален сейф, директен телефон – всичко необходимо за Вашия комфортен престой. За повече информация, кликнете тук  
_________________________________________________________________________
Полезни линкове
 Виа Експо  T 032 512 900   E office@viaexpo.com  W www.viaexpo.com
Препрати имейла на приятел:
Намери ни в социалните мрежи:
       
 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу. 
 
Via Expo - www.viaexpo.com