nieuwsbrief 

Golden Oldies X Mas Party
Op 18 december 2022 van 15.00 tot 21.00 uur wordt in Venray, in de Witte Hoeve het Sixties Music Venray festival gehouden.
Het muziekprogramma is inmiddels bekend.
The Java Guitars, onvervalste Indorock zoals men dat van hun gewend was, waarschijnlijk de enige band met de Indorock show en niet te vergeten hun ‘Ode aan de Tielman Brothers’ en de pioniers van de Indorock gebracht door een muzikant die daadwerkelijk bij de Tielman Brothers hebben gepeeld, "Classic Indorock" met de guitar hero Benny Poetiray.
Windfall heeft een avondvullend repertoire met songs uit de jaren 60, 70 en 80.
Zo komen er songs van de Beatles, Hollies, Fortunes, Doobie Brothers en Beegees voorbij maar ook songs van Dusty Springfield, Cher en Smokie, Status Quo, Creedence, Tremeloes en Eagles worden niet vergeten.
En een optreden van zangeres Francic V met nummers van de jaren 60 zoals Connie Francis, Brenda Lee en Timi Yuro.
Reserveren, ook voor hotel arrangementen, De Witte Hoeve Gasstraat 5 Venray, info 0478-581626 of info@dewittehoeve.com.

Goud van Oud of Country op uw braderie of evenement
Voordat de Beatlemania haar intrede deed was er in Nederland het tijdsperk van de zogenaamde gitaarbands.
Enkele van deze ‘gitaar heroes’ uit de sixties zijn nog steeds actief en uiteraard bij ons te boeken..
Sinds 1958 scoorde  de legendarische gitarist René Nodelijk met zijn Haagse band The Alligators enorm veel hits.
The Java Guitars, onvervalste Indorock zoals men dat van hun gewend was.
Of wat denk u The Cosy Rockers, een enthousiaste 6-mans band opgericht in 2015, heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een van Nederlands' betere 'Golden Oldies' en Americana bands*****Beehive, heerlijke countrymuziek in vele vormen met hier en daar een vleugje rock & roll waardoor ook niet country liefhebbers aan hun trekken komen. 
 
Temperamentvolle zangeressen, danseressen en multi-instrumentisten uit de Tsjechische Republiek met een uitgebalanceerde mix van traditionele Country & Western, gouwe ouwe Rock 'n' Roll, cajun en evergreens.
Het repertoire de LenneBrothers Band (D) zal nagenoeg onveranderd blijven; een mix van rock-'n-roll, country en rockabilly, dat ook al eerder een hit en het kenmerkende geluid voor de Lennerockers was*****The Black Albino’s, in 2004 kwamen zij in hun originele bezetting weer bij elkaar en nu, ruim 50 jaar verder, spelen zij nog net zo enthousiast als in de roemruchte zestige.
 
Daarnaast verzorgen wij de boekingen voor een groot aantal nationale en internationale artiesten op het gebied van ‘Goud van Oud’ en Country & Western .
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310