13 - 15 октомври 2016 г., София 
 
Отпуските влизат в разгара си и най-вероятно мислите ви все повече са насочени към горещи плажове и хладни върхове. Точно в този момент бихме желали накратко да отклоним вниманието ви към нови за българския пазар продукти, даващи решения за много здравословни проблеми.
Продължаваме да Ви представяме фирмите – участници в изложението Sofia Sport & Healthy Life.
За изложители: 10 % отстъпка при заявяване на участие до 1 август.

 
Какво ще видите по време на Sofia Sport & Healthy Life? 
За първи път в България - Биоинформационни препарати, без аналог на пазара

      
Биоинформационните препарати, представени от г-жа Катерина Димитрова - официален представител за България и управител на Катерина Енерджи.

Какво представляват биоинформационните препарати?

Универсална връзка с енергийните центрове в човешкото тяло, които активират и хармонизират важните жизнени процеси.

„Ако искаме да излекуваме света, трябва да разберем, че светът не може да бъде излекуван, ако преди това ние не се излекуваме сами“.  
     
Фирма Енерджи Груп (Energy Group) е изцяло чешко дружество, основано в средата на 90-те години на ХХ век. Философията на фирма „Енерджи“ се основава на общия подход към човека и схваща тялото и ума като свързани части на една енергийна система.
Оптималното взаимодействие между тези две части е и основната предпоставка за здравето на целия организъм.
Асортиментът на фирма „Енерджи“ се състои от целеви предложения на природни биоинформационни продукти, създадени като се изхожда от принципите на старата китайска медицина, но се използват най-новите постижения на фитотерапията, кристалотерапията, хомеопатията и модерните биоинформационни методи.
Биоинформационните препарати действат върху човешкия организъм на две нива – естествените активни вещества влияят директно върху органите на тялото, а биоинформацията действа благодарение на принципа на биорезонанса върху главните субкортикални центрове в мозъка. По този начин се постига засилване на ефекта на наличните естествени вещества и цялостно хармонизиране на човешкия организъм.
Може да прочетете пълното представяне тук.
 
Четете и следващите ни бюлетини, за да бъдете информирани за най-новите продукти на българския пазар. Предстои – „Продукти и съвети от Премиум Фитнес Груп“.
 
При интерес за участие, свържете се с нас:
Таня Булдеева
тел. 032/ 512 905, 0886/ 79 31 72
www.viaexpo.com, тел./ факс: 032/ 966 813, 960 011
 
Препратете на приятел
Намерете ни в социалните мрежи:
       
 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.
Виа Експо ООД, www.viaexpo.com