Nieuwsbrief Juli/Augustus 2019.                          Jaargang 20      
Ontvang je de Nieuwsbrief soms niet, kijk even bij de map Spam of
bovenaan bij de Nieuwspagina op de site.                                
------------------------------------------------------
 
Mannelijke en Vrouwelijke energie in onszelf.
 
Hoe zit het met die energieën en wat betekent het eigenlijk?

Op 2 juli was er een Zonsverduistering en aankomende dinsdag 16 juli is er een maansverduistering. Beiden helpen mee om ons aan te geven wat er nog uit balans is in onszelf en zodoende in onze buitenwereld en waar we dus nog mee aan de slag mogen, liefde geven, accepteren en in balans brengen in onszelf en daardoor ook zichtbaar wordt in de buitenwereld.
 
 
 

Het innerlijk Mannelijke (zon) en het innerlijk Vrouwelijke (maan) hebben elkaar nodig. Wanneer ze een goede innerlijke relatie met ons hebben, voelen we ons gezond en heel. We zijn dan in staat in de wereld te leven als onszelf op een betrekkelijk vredige, creatieve en prettige manier.

Wanneer het innerlijk Mannelijke is beschadigd, wordt het moeilijk op te komen voor onze waarheden, te weten wat onze waarheden en waarden zijn, en hoe we deze kunnen beschermen zonder het gevoel te hebben te moeten vechten om onszelf te kunnen zijn.
We kunnen ook het gevoel hebben dan dat we geen macht hebben en dat we moeten vechten om anderen te overheersen, en hen te manipuleren de dingen te zien zoals wij ze zien.
 
Het Mannelijke en Vrouwelijke in ons moeten in balans zijn, het heeft geen zin een sterke machtige vrouwelijke kant te hebben zonder een even sterke mannelijke energie die in staat is te handelen waar nodig om de creatieve kracht van het vrouwelijke vorm te laten krijgen in de fysieke wereld.
Wanneer het innerlijke vrouwelijke groeit en zich steeds vrijer wil uiten in de wereld, moet het mannelijke groeien in zelfvertrouwen, eigenwaarde en zelfverzekerdheid, zodat het sterker geworden vrouwelijke zich veilig en zeker voelt om zich te kunnen manifesteren, precies zoals ze is.
 
Hoe zie en beleef jij nog de mannelijke energie in en om je heen?
Gewelddadig, agressief, ongevoelig of manipulerend, zwak, nutteloos en onnodig?
 
Dan mag je er nu voor kiezen om een nieuwe band aan te gaan met jouw mannelijke kant en deze te gaan zien en aan gaan denken en ervaren als, 
een tedere, beschermende, sterke en stabiliserende energie.
 
In ons dagelijks leven uit zich dit als een verandering in hoe we zijn, in onszelf en in relatie tot anderen, in hoe we ons voortbewegen en de wereld ervaren.
We zijn dan bereid zacht voor onszelf te zijn. onze gevoelens serieus te nemen en ons niet door anderen te laten wegduwen van onze waarheden of zelfs door onze eigen twijfel of zelfkritiek.
 
De tijd is nu, dat dit bij iedereen wordt aangeraakt. Zeker in jou is het nu belangrijk om samen met de groei van je innerlijke kracht als vrouwelijke energie, ook je mannelijke energie in balans te brengen.
De verduisteringen raken dus dat aan wat nog verscholen ligt in ons en aandacht wil en in balans wil worden gebracht, mooi toch?
Vanuit liefde gegeven! Zonder oordeel!
 
Iedereen krijgt nu situaties waaruit blijkt dat er vernieuwing wil komen, bij ieder op een ander vlak. Het oude mag je achter je laten en je mag je focus gaan leggen op dat wat je wilt gaan scheppen en neer gaan zetten in dit leven.
Soms mag je een persoon in je leven gedag zeggen, door je innerlijke groei ben je op een ander level gekomen en mag die persoon zijn eigen pad verder gaan.
Soms mag je een uitdagende situatie gedag gaan zeggen, wat de inhoud daarvan ook is, omdat het je tegenhoudt, negatief is of niet meer past.
 
Uitdaging!
 
(Vrouwelijke Izzy en Mannelijke Mika in Hoenderloo)
 
Ikzelf heb pas ook een situatie gehad waarin dit aardig is aangeraakt en dat was precies de bedoeling om te zien hoe ik zou reageren.
Degene die ons chalet in Hoenderloo had gekocht, wilde na 6 weken ervan af door omstandigheden van haar kant. En weigerde het restant te betalen terwijl wij al in Limburg woonden en er daar een nieuwe praktijk in de planning zat.
Dit werd een rechtzaak omdat dit natuurlijk niet zomaar kan. Zij kreeg echter alle hulp van haar rijke vader en dure advocaten vanuit de oude energie in samenwerking met de eigenaar van het park waar het chalet op staat en......we hebben moeten settelen omdat de rechter opeens besloot dat het chalet eigenlijk onroerend goed is en geen roerend goed. Het zit met een riolering aan de grond vast, dus onroerend goed en dus eigendom van de parkeigenaar, dit blijkt een maas in de wet te zijn waar niemand iets van weet, wij dus ook niet. We hadden het Chalet dus niet zomaar zonder notatis mogen verkopen volgens de rechter. De eigenaar van het park heeft ons uitgekocht voor een fractie van de waarde en daar konden we het mee doen.
Dankuwel!
 
Maar..........na alle emoties tot rust te hebben gebracht, want je bent altijd nog mens hier met emoties en zintuigen, zag en hoorde k dat hier dingen meespeelden die niets met mij te maken hadden maar bij een andere Ziel hoorde. Degene die in het chalet zou gaan wonen met de hoge energie, moest hier ook wel aan toe zijn anders zou er iets gebeuren om het te stoppen. Ik hoorde niet meer in die negatieve energie daar en op die trilling en mocht het loslaten in vertrouwen dat er voor mij gezorgd zou worden, altijd!
 
Precies op dat moment krijgen we een brief van de belasting dat we geld terug krijgen na aankoop van onze woning en blijkt dat precies het bedrag te zijn die we nodig hebben voor de bouw van mijn nieuwe praktijk hier in Heibloem, Limburg.
Toevallig!
 
  
 
Zelf werd mij duidelijk dat ik me weer verder mag richten op dat wat mij blij maakt, geld los mag laten want er wordt altijd voor mij gezorgd en in alle zelfvertrouwen (mannelijke) aangeven wat ik wil en mijn waarheid mag uiten zonder anderen binnen te laten komen in mijn energie of bij mezelf weg te gaan.

 
Dit is nu zo'n voorbeeld van een situatie die ervoor zorgt dat je meer en meer in vertrouwen bij jezelf bent of komt doordat je gedwongen wordt iets los te laten wat niet meer bij je past. Soms is dit een uitdaging omdat we nog steeds in de maatschappij leven die andere normen en waarden hanteren en je daar nog snel in meegaat. Het oude beschadigde mannelijke in jezelf wil nog steeds een dader aanwijzen of iemand beschuldigen buiten jou.

Om dit te kunnen helen is het nodig om bereid te zijn alle gevoelens van slachtofferschap, dominantie, teleurstelling en ontevredenheid los te laten en het soms uitdagende innerlijke werk te doen, te leren omgaan met mannelijke en vrouwelijke energie met een volledig andere aanpak.
 
En laat dit nu net de nieuwe Workshop worden die in het leven is geroepen door mijzelf en de groep waar ik altijd mee werk vanuit andere dimensies!

"Heling van het mannelijke en het vrouwelijke in jezelf!"
 
Er is geen ontkomen meer aan, we leven in uitdagende tijden, maar het is er om ons weer bij onszelf te brengen en in verbinding met wie wij eigenlijk zijn....


Een Goddelijk Wezen, ervarende hier op Aarde in de derde dimensie.
 
  o...sorry, ik bedoelde deze
 
Mooi he?
 
 

 
Doe je mee?

 
 
 
 
Vanuit Onvoorwaardelijke Liefde
 
Wendy'Ann
 
------------------------------------------
------------------------------------------
Huishoudelijke Mededelingen:
Volle Maan is op 16 juli as, tevens is het dan Maansverduistering die niet helemaal zichtbaar is maar wel voelbaar.
Log dan in op: Volle Maan voor een Healing.
-----
Ik ben op vakantie vanaf 20 juli t/m 11 augustus.
De praktijk is dan gesloten.
Ik zie en hoor jullie graag weer vanaf 12-08-2019
-----
De eerstvolgende Webinar Dewegnaarjezelf is op
28 augustus om 20.00 uur.
-------------------------------------------------------------
 
Het is driedubbel Feest jaja!! 
Opening - Verjaardag - 20-jarig bestaan.
 
Dan is het zover, we zijn er nog volop mee bezig, maar........
op 
 
7 september 2019
 
is de opening van de nieuwe praktijk Dewegnaarjezelf in Heibloem.
Achter ons huis, 5,5 mtr bij 4.00 mtr. incl. toilet,
zodat Sven weer zijn eigen ruimte terug heeft haha.
Ik bedoel natuurlijk niet het toilet maar gewoon het huis.Afgesloten
 
Tegelijkertijd bestaat mijn praktijk 20 jaar in september!
 
Vanaf 11 uur tot 17.00 uur zijn jullie van harte welkom om mee te helpen dit eigen plekje in te wijden en dit te vieren, er staat eten, je kunt alles even rustig bekijken, er staat thee/koffie met iets lekkers en alle tijd om met elkaar even weer bij jezelf te komen en elkaar weer te zien of te ontmoeten. We zijn allemaal met hetzelfde bezig. Ons huis is jouw huis, je mag overal zitten waar je wil. De stofzuiger staat in de bijkeuken en de stofdoeken onder de gootsteen in het kastje mocht je je vervelen.
 
Het is dan ook nog mijn 58ste verjaardag en dit kwam zo mooi uit om dit gelijk zo aan te pakken, er is niets mooiers om zo verder te gaan hier dan samen met jullie.
 
Na mijn start 20 jaar geleden in Papendrecht met mijn praktijk als Spiritueel Therapeute, TV optredens en een eigen TVshow "Dewegnaarjezelf", Columns en artikelen in tal van bladen, Vele Lezingen en Beurzen, Tarotleggingen via vele media, tal van Consulten, Workshops en Bijeenkomsten, een verhuizing naar Hoenderloo, daar 9 jaar verder opbouwen, nu de verhuizing naar Heibloem waar we gewoon weer verder gaan. (Pfff even nog eens lezen, heb ik dat allemaal gedaan??, jaja ik kan alles wat ik wil haha!)

Ik zou het heel fijn vinden als je erbij kan zijn op 7 september, geef je wel even aan of je komt ivm de Limburgse vlaai haha. 
De routebeschrijving staat bij contact op de site.

Dewegnaarjezelf
Horstpeel 8
Heibloem
Limburg

We zullen eens even wat Licht aansteken samen hier toch?
 
 
-----------------------------------------------------------

 
Gelijkgestemdendag 18 augustus a.s.

 
Zondag 18 augustus is er weer de Gelijkgestemdendag.
in Klarenbeek.
Voor elkaar, door elkaar!
 
 
 
Gewoon een gezellige ongedwongen middag met elkaar.
We gaan weer een sterke healing doen die veel oude lasten zal verwijderen!
Tevens sluiten we ons aan bij de groep Hoge Meesters die aanwezig zullen zijn voor veel informatie en een healing.
 

Dit is een fijne middag waarbij we samen de lunch gebruiken, met kaarten werken en elkaar steunen in het proces waar je inzit.
Je krijgt antwoorden en duidelijkheid over jouw richting in je leven.
door gezellig ongedwongen deze middag bij te wonen zul je merken dat je meer bij jezelf bent, rustiger en je de weg naar jouw humor weer terug vindt.
Je leert nieuwe gelijkgestemden familie kennen en hoort veel ervaringen van anderen in net zo,n situatie als jij of herkenbaar.
 
Mocht je hierbij willen zijn, geef je dan even op want vol is vol!
Bijdrage is 30 euro, incl. Lunch.
We beginnen om 12.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.

locatie is:
Woudweg 106 in Klarenbeek

 
 
 
-------------------------------------------------
Eerstvolgende 22 September in Heibloem!
 
 
 
 
 
Het is weer zover!!!

 
Weekend Workshop Dewegnaarjezelf 
 
Op 12 en 13 Oktober is er weer de Weekend Workshop Algemene Intuïtieve Ontwikkeling.

Dit is een weekend helemaal voor jezelf samen met een fijne groep Gelijkgestemden, waarbij je de kans krijgt om weer een stuk dieper te gaan naar Jezelf.
Door middel van de dagworkshops, oefeningen en de helende energie vanuit een Hogere trilling en van de natuur kom je even terug bij de basis van jouw leven.
 
Waarom ben jij hier? Wat ben je nu aan het doen? Hoe kun jij zoveel mogelijk potentie uit jouw leven halen?
Krijg antwoord op al deze vragen, help elkaar, krijg meer vertrouwen in jezelf en je gevoeligheid en leer hiermee omgaan.
Door de aanwezigheid van Hoge Energieën zul je weer een stuk verder zijn op de weg naar Jezelf en duidelijkheid krijgen voor jezelf.
 
Inclusief,  1 x overnachting van Zaterdag op Zondag, 1 x ontbijt, 2 x lunch en 1 x diner.
Bijdrage is € 219,--.
 
 
Voelt dit goed en wil je meer weten?
Stuur dan even een mailtje of bel even, of kijk op de site bij Weekend Workshops.
Weekend begint op zaterdagmorgen 10.00 uur en eindigt op zondag om 17.00 uur.
De Workshops zijn van 10.00 tot 12.00  en van 14.00 tot 17.00 uur.
Verdere informatie ontvang je bij inschrijving
 
 
--------------------------------------------
 
Consulten

Op woensdag 14 augustus is er mogelijkheid voor een consult in Klarenbeek, bij Apeldoorn. Er is hier nog plaats.
Mocht je hier gebruik van willen maken neem even contact op.

 

 
Ook mogelijk iedere werkdag in Heibloem, Limburg.
Consulten kunnen worden vergoed door je Zorgverkeraar.
 
 
Verloting!!

De winnaar deze keer van de gratis Engelenhealing verloting is:
 
Bea Ketting
 
Bea, als je wil reageer even.
 
Deze zal telefonisch gaan en geeft veel inzichten, antwoorden en een sterke healing.

 
Je kunt natuurlijk altijd zelf een Healing of consult aanvragen voor jezelf of iemand anders, kijk dan even in de:
 
 

-----------------------------------------------------
Jaarlegging 2019
En natuurlijk is het weer tijd voor de Jaarlegging. Hier kun je iedere maand mee beginnen voor steun en duidelijkheid en een richting wat er wordt aangegeven.
Hierbij krijg je voor iedere komende maand voor een jaar, een aanwijzing wat er in de energie voor jou aankomt en belangrijk is, zodat je er mee kunt werken. Je krijgt een gereedschap om te gebruiken en je voor te bereiden.
Tijdens het lezen ontvang je een healing waarbij je weer meer terug komt bij je basis, je hoeft er alleen maar tijd voor te nemen.
Heb jij hier interresse in?
 
 
Spirituele Aromatherapie Workshop 
01-09-2019
Klarenbeek.

 
Belangrijk is in deze tijd om te werken aan de verbinding met jezelf, zodat je meer en meer rust ervaart en van je leven kan gaan genieten!

In deze workshop ga je aan de slag met verschillende Etherische oliën en de Spirituele verbinding met jouzelf. Je krijgt veel inzichten en antwoorden en door met deze oliën te werken kom je meer en meer in balans.
Je krijgt een eigen inhaler mee met de geur waar je mee kunt gaan werken thuis.
Dit is een leuke, fijne manier om met de natuur te werken en te merken hoe de natuur ons kan helpen om meer van onszelf te gaan houden.
Vindt je bv een geur niet lekker dan wil deze geur je iets vertellen, we gaan dan aan de slag wat die boodschap is zodat je meer duidelijkheid krijgt over jezelf.
 
Wil je hierbij zijn?
Geef je dan even op via onderstaande knop of stuur even een berichtje.
 
 
We beginnen om 13.00 uur tot 17.30 uur.
Locatie: Klarenbeek (Apeldoorn)
Bijdrage € 65,00 (incl.presentje).
 
 
 
---------------------------------------------------------------------------------
Workshopmiddag Blauwdruk van je leven
20 september 2019
Heibloem
Op deze middag ga je aan de slag met de basis van jouw leven, je geboorte, het gezin waar je in geboren bent en de thema's wat je hier komt ervaren. je krijgt een duidelijk beeld van jouw uitdagingen en hoever je hierin bent.
Dan gaan we naar het Nu en krijg je vele inzichten, tevens door middel van een sterke healing en tal van kwartjes die zullen vallen, kun je je eigen leven veranderen om zo je eigen vrijheid meer en meer te gaan pakken.
Dit is een belangrijk onderdeel van het werken aan jezelf, hoe meer inzichten je hebt, hoe meer emoties en oude overtuigingen van anderen je kunt gaan loslaten, hoe meer Jij eronder vandaan komt in alle rust en vertrouwen.
 
Wil je hierbij zijn?
Geef je dan even op via de mail, telefoon of onderstaande link. Je bent van harte welkom.

Bijdrage is € 65,--  Van 13.00 tot 17.00 uur
Locatie: Heibloem, Horstpeel 8.

Alle materialen, koffie en thee etc. worden verzorgd.


 

 
Workshop Intuïtieve Ontwikkeling 1 
4 oktober 2019
 

Dit is een belangrijk onderdeel van het werken aan Jezelf om rustiger te worden, sterker en meer in verbinding te komen met jezelf. Samen met een fijne kleine groep ga je aan de slag met tal van oefeningen, wordt je geconfronteerd, krijg je veel duidelijkheid en antwoorden voor jezelf in je leven en leer je gereedschappen toepassen die je de rest van je leven kunt blijven gebruiken.
Je gaat ervaren hoe sterk je zelf eigenlijk bent en we bespreken met elkaar hoe je deze kracht liefdevol in het dagelijks leven kunt gaan inzetten, zodat je hiermee een voorbeeld bent voor de mensen om je heen. Je leert weer nieuwe vrienden kennen die aansluiten bij jou.
Deze middag is een onderdeel van een reeks middagen, samen met de groep ga je verder naar de volgende middag al naar gevoel. Dit mag je zelf bepalen. Zo ga je steeds meer de diepte in en dit heeft zijn weerslag op jouw leven. Tussen de middagen door kun je dit toepassen op situaties die langskomen.
We werken via:
Kaarten - kleuren - chakra's - intuïtie - Engelenenergie - Begeleidende Meditatie

 
 
Wil je hierbij zijn?
Geef je dan even op via de mail, telefoon of onderstaande link. Je bent van harte welkom.

Bijdrage is € 65,--  Van 13.00 tot 17.00 uur
Locatie: Heibloem, Horstpeel 8.
 

Alle materialen, koffie en thee etc. worden verzorgd.


 
 Workshop "Healing van het Mannelijke en het Vrouwelijke in Jezelf" 
20 oktober 2019  in Heibloem
In deze mooie en sterke Dag Workshop gaan we aan de slag met de Mannelijke energie in jezelf, om deze meer in balans te brengen naar de Vrouwelijke energie waar je al mee werkt. Door het werken aan jezelf en je gevoeligheid en creativiteit is het nodig om de mannelijk energie op te trekken en ruimte te geven zodat het jou beter kan ondersteunen in wat je hier wilt neerzetten.
We gaan oefeningen doen waaruit blijkt waar nog blokkades zitten en oude inzichten zodat je deze in balans kunt brengen.
Wil je hierbij zijn?
Geef je dan even op via de mail, telefoon of onderstaande link. Je bent van harte welkom.

Bijdrage is € 85,--  Van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie: Horstpeel 8 in Heibloem.

Alle materialen, Lunch, koffie en thee etc. worden verzorgd.

 
 
Informatie:
 
 
 
 
BachBloesem Therapie Dewegnaarjezelf

aangevuld met Engelenenergie.

Bachbloesem Remedies zijn een perfecte aanvulling en ondersteuning voor geestelijke en lichamelijke uitdagingen. Het is een onderdeel van de Holistische Geneeswijzen zoals Homeopathie.


Samen met een persoonlijk consult is dit de perfecte samenstelling om jezelf weer in balans te brengen. Onder deskundige begeleiding pak je dan zowel de geestelijke als de emotionele kant aan van de uitdaging.

Of het nu om kinderen, volwassenen of dieren gaat, Bachbloesem remedies helpt voor iedereen. De Remedies zullen zijn voorzien van Engelenenergie voor een extra healing.

Voor meer info: BachBloesem

Nu voor de maand december krijg je bij de eerste Remedie op maat 20% korting op jouw persoonlijke aanvraag. Gebruik code: KerstBachbloesem

Remedie is € 25,-- voor +/- 3 weken en naar wens
consult € 35,-- tel. of webcam van 30 min.
 

 
 
 
 
Wordt een "DewegnaarJezelf Angel"
en Help mee!
 


 
Help De weg naar Jezelf mee met het verspreiden van het Licht als Groep.
Door je aan te sluiten als “Angel” versterk je de groep en geef je Dewegnaarjezelf de kans om door te gaan met het Lichtwerk.

De bijdragen voor de vele workshops, consulten, projecten en bijeenkomsten zijn laag gehouden zodat dit voor iedereen toegankelijk is, tevens wordt er veel gratis informatie doorgegeven waardoor je weer verder kunt. En voor degene die het echt moeilijk hebben is er altijd een oplossing.
Steun De weg naar Jezelf hierbij en zorg er daardoor mede voor dat dit zo gehandhaafd kan blijven en we samen dit werk kunnen blijven doen. Je kunt steunen en zelf steun ontvangen door te kiezen uit 3 pakketten.
Tevens krijg je gratis toegang tot veel informatie, bestanden, Webinars en kortingen op consulten en Workshops twv meer dan € 130,--. Bij pakket 3 zit een Engelenhealing en WhatsApp antwoord in.

Maak aansluiting met jouw bewustzijn als Lichtwerker en zorg ervoor dat je ondersteund blijft gedurende jouw proces als mens en de uitdagingen in dit leven.
Je bent niet alleen, samen zijn we sterker. Door gebruik te maken van de aangeboden pakketten zul je meer rust gaan ervaren en sterker gaan worden in wie jij bent!
Door deze verbinding zal de groep (Het Licht) ook sterker worden.
Doe je mee?
 
 
Voelt dit goed en wil je meer informatie klik dan hier om verder te lezen.
 
 
------------------------------

Billy Bali SteunProject Dewegnaarjezelf

We hebben weer een paar families heel blij kunnen maken met daadwerkelijke steun op het moment dat het nodig is. Dmv eten, kleding en huishoudelijke spullen. Dank jullie wel voor je donaties! De foto,s volgen in de volgende Nieuwsbrief.
 
Samen helpen we direkt degene die hard levenshulp nodig hebben zonder tusseninstelling waar het geld blijft hangen.
Op Bali hebben ze het ook moeilijk en leven ze soms alleen onder een golfplaat. Deze plek hebben we nu uitgezocht om onze hulp en steun aan te bieden.
Door deze persoonlijke aanpak weet je zeker dat de hulp ook goed terecht komt.
 
Doe mee en geef een kleinigheidje via de bank of in de spaarpot Billy Bali in de praktijk. Mijn dank is groot!
 
Of natuurlijk om een bijdrage te leveren:

Dat kan via NL18RABO0321711289  tnv  Billy Bali SteunProject. 
Of in de praktijk want daar staat Billy Bali.
 
We zijn afhankelijk van Nyoman, die alles in de gaten houdt en verdeeld voor nieuwe foto’s, maar ik zal zoveel mogelijk een update geven van wat er gebeurt.
 
Wendy'Ann xxx
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Krijg snel antwoord via WhatsApp/SMS als het even nodig is!!
Bestel via de Webshop van de site een pakket via WhatsApp en krijg of 5 x een direct antwoord voor € 27,50 of 10 x een direct antwoord voor € 47,50 via WhatsApp.
Zit je even moeilijk of heb je direct steun nodig maar wil je geen heel consult aanvragen dan is dit de perfecte oplossing.
Diezelfde dag nog ontvang je per WhatsApp een antwoord op je dringende vraag. Je kunt zelf je keus maken, het aantal antwoorden worden voor je bijgehouden en bij het bereikte limiet krijg je een bericht, je kunt dan als je wil opnieuw je pakket aanvullen.
 

Hulp en steun d.m.v een Legging  

 
Natuurlijk kun je altijd direct advies krijgen mocht je het even niet meer weten. Trek dan op de site een 


Of trek een Gratis Dagkaart om te kijken welke energie er voor jou aan het werk is nu!
Voor duidelijkheid en een aanwijzing die je kunt volgen.
Met de trekking heb je gelijk contact met de sterke energie en krijg je een healing!

Deze leggingen heb ik geschreven om je de kans te geven gelijk een antwoord te krijgen op datgene waar je nu mee zit.
het is natuurlijk niet hetzelfde als een persoonlijk consult maar als je je eerste ingeving hierbij vertrouwt, kan je hier al mee gaan werken. Mocht je meer uitleg nodig hebben dan weet je me te vinden toch?

 
 
                                                                                                                                
 
 
Bedankt voor het lezen, ik wens je veel liefde, fijne ervaringen en graag tot ziens!

 Lieve Groeten, Wendy'Ann xxx.  

Spiritueel Mentor in de Nieuwe Energie.
PsychoSociaal therapeute en ReikiMaster.