Grateful Dead
 
Spotify: https://open.spotify.com/album/07VqgpbIBmmXr8K6Pba2Hy
 
Köp CD + Vinyl: http://adrian.tictail.com/products/artist/laakso
 
– Det är mycket känslor nu.
Laakso
 


Live
2016-05-20: Debaser Medis - Stockholm
2016-05-27: Pustervik - Göteborg
2016-05-28: Babel - Malmö

Det va 9 år sedan Laakso släppte en skiva senast men tid är inte relevant i fallet Laakso. I fredags kom nya albumet - Grateful Dead.
 
Laakso är ett band med stora poplåtar, dramatiska känslor och en oborstad råhet. Laakso är 4 människors verk, med Markus Krunegård som styrman och producenten Jari Haapalainen som den förlösande katalysatorn. 
 
Grateful Dead ursäktar sig inte, tassar inte omkring, det är rock som lämnar historien om ett av Sveriges mest legendariska band bakom sig och tar lyssnaren och bandet med sig på en helt egen resa, Det är första backen i berg-och-dal-banan, det hissnar, det är rakt ner i betongen. 

Gaffa
6/6
Modig comeback som andas livslust, punk och eufori.
Emelie Fredriksson 

Corren
5/5
Sedan finns också de stora poplåtarna som Markus Krunegård är en mästare på. Trion singlar "Time of my life", "Fall down" och "So happy, so sad" är så starka att de förtjänar all radiotid i världen. Särskilt den sistnämnda som åtminstone jag kommer att ha högt på årsbästalistorna.
Andreas Homanen

Expressen
4/5
Det är rakt av en glädjerusig comeback.
Malin Collin
 
NWT
4/5
Fluffig fritidsgårdsboogie
Johanna Karlsson
 
Intervju Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article22610691.abDavid Nygård, Mikael Fritz, Lars Skoglund, Markus Krunegård

Label/Terapi/Öl/Smarta idéer:
Magnus Bjerkert
Adrian Recordings
magnus@adrianrecordings.com