VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva Smile


 

Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas. Och hur olika aspekter av livet kan förändras/förbättras. Hur du kan vara mera i ton med ditt eget livsflöde.

Du har väl läst tidigare månadsbrev. Alla har teman på olika sorters drömmar. Klicka på tidigare brev nedan eller titta på hemsidan www.dromcentrum.se.

 

Jag hälsar alla härliga Drömintresserade läsare välkomna till DrömNyhetsbrevet. Det är så roligt att så många vill följa med och ta del av drömkunskapen. 

Jag hoppas att breven ska inspirera dig att se djupare på drömmarna och dess möjligheter, trots att endast tolkning, men inte terapeutiskt drömarbete eller drömhealing, åskådliggörs i DrömNyhetsbreven)

Nu är det snart jul. Vi önskar varandra en fridefull jul.  Men oftast upplever vi i stället ännu mera stress än vanligt. Dels för att gamla traditioner krockar med viljan till frihet NU. Dels för att tiden inte räcker till.

Allt går faktiskt fortare allteftersom vibrationsfrekvensen vi lever i snabbas upp. Många mår väldigt bra i dessa intensiva tider, men de flesta mår sämre nu än någonsin. Tillvaron består för många av stress, värk och sömnlöshet. Skuggsidor och rädslor spelas upp både framför oss och inom oss. Då är det lätt att känna sig rädd, vilsen och ensam.

Andra gläds åt nya insikter, uppvaknanden, överblick och medvetandeutveckling. Alla går vi igenom förändringar som kan ge oss mera subtila sätt att uppfatta energi och allt som händer.

 

Enligt mitt sätt att se så färdas vi alla mot Helhet och Enhet, var o en på sitt sätt. Men ingen kommer undan, alla ska vi Hem till slut. Vägen har oftast gått genom kamp, motstånd, kontroll, strävan och besvikelse. Till förståelse, försoning, frihet från bindningar och hem till Källan, vårt Hela Jag. Där vårt Nu omfattar både dåtid och framtid och Allt som Är.

På den vägen förlåter vi oss själva, släpper den gamla historien och slutar kräva det omöjliga och slutar förminska oss, för att i stället se vår förmåga till obegränsad och innerlig kärlek.

 

Vår väg genom liven brukar kallas ”Hjältens resa”. Drömkällan visar oss på vägen genom drömmarna. Här nedan finner du sex drömmar utvalda för att åskådliggöra sex ”steg”.

-Låser in  - Det knackar på  -Jagad av mördare  – Nyckel   -Nollställning   - Ny perception.

 

DRÖM: Låser in

Jag drömde att jag bodde i ett hyreshus. Jag skruvade loss grannens lås så att dom var inlåsta och inte kunde komma ut.

Mira

TOLKNING

Huset är du, ditt medvetande. Din granne är en sida av dig, som du nu låst in (låst ute från dig själv) och förbjudit att visa sig. 

Råd/reflektion: Denna form av kontroll, att förbjuda och låsa in vissa känslor, kommer inte att fungerar längre. Det går till slut inte att komma undan – allt ska upp till ytan för att ses, tas emot och läkas. Det är den transformation/personliga utveckling vi alla har att gå igenom. Fråga dig vad det är du inte vill/vågar visa eller uttrycka. Vilka egenskaper har de inlåsta grannarna?

 

DRÖM: Det knackar

Jag drömmer ofta att det knackar i huset eller på dörren. Jag vaknar o kollar men det är ingen där. Jag drömmer också att det ringer, vaknar o svarar men det är bara vanlig ton i luren.

Vad kan detta betyda?

Mia

TOLKNING

Knackning = Hör! Något/någon (insikt) vill bli hörd och få komma in i ditt medvetande (huset).

Telefonsignal = Signal: vakna upp, hör, kommunicera med ditt inre.

 

DRÖM: Jagad

Jag jagas ofta av mördare i drömmen. Vad betyder det ?

Lars

TOLKNING

En sida av dig vill döda en annan sida av dig.

Råd/Åtgärd:

Fråga dig: Vad är det som är så farligt att känna/visa/uttrycka så att du vill bli av med det genom att döda det?

Mördaren är en skuggsida som vill att du ska bli medveten om den. Det bästa vore om du kan gå tillbaka in i drömmen, stanna upp och se mördaren i ögonen. Iaktta vad som händer då ….


DRÖM: Nyckel

En vithårig kvinna kommer hem till mig. Hon ger mig en nyckel. Sen vaknar jag. Vad betyder det?

Berit

TOLKNING

Den ”gamla visa” (den aspekt av dig som vet) kommer in i ditt medvetande och ger dig nyckeln till kunskap och visdom och förmågan att låsa upp ditt hjärta där allt finns.

 

DRÖM: Nollställning

Jag såg i drömmen ett gammaldags räkneverk som rasslade till och ställdes in på 00,00

Bia

TOLKNING

Förmodligen är du nu klar med det gamla och har nu avslutat det som varit. En ny fas eller ny cykel i ditt liv börjar.

 

DRÖM: Jag ser

Jag drömmer att en vän som har stora andliga gåvor kysser mig, försiktigt och fint. Jag blir förvånad för vi har inte en sådan relation. Då ser jag flera personer bredvid oss. Det konstiga är att han, min vän, inte ser dem. Det måste ju betyda att jag ser in i en annan dimension. Hur kan det vara att jag ser mer än han? Det brukar ju vara tvärt om.

Karin

TOLKNING

Kanske har du nu accepterat att du har lika stora andliga gåvor som din vän, och kanske mer, eftersom du ser mer än han och in i andra dimensioner. Förmodligen har du blivit mera intuitiv och därmed fått ett  nytt och subtilare sätt att uppfatta saker.

Tanke: Om du har värk i kroppen och är mycket trött så kan det bero på att du utvecklats så snabbt i din frekvenshöjning att din kropp och dina celler inte har hängt med och därför inte är i fas med Jordens vibration. Då kan det hjälpa att gå ut i skog o mark o hav,  ja, vad du har tillgängligt, och bara vara och njuta.

 

Minnesbrist

Magnetfälten både på jorden och på solen är försvagade och förändras/förflyttas numera hela tiden. Vår sol går nu igenom ett magnetiskt polskifte, vilket påverkar hela solsystemet och därmed givetvis även Jorden. Jag läste häromdagen att minnesfunktionen är beroende av de magnetfält som vårt nervsystem genererar, likväl som av jordens magnetfält, och även av solens. Eftersom det nu är stora fluktuationer i magnetfälten (solens, jordens, människans) så påverkas vår biologiska organism starkt och vi kan lida av minnesförlust och känna oss förvirrade.

 

Så låt oss nu i juletid ha överseende med vårt dåliga minne och vår förvirring, och komma ihåg att vi firar den stora förändringen – pånyttfödelsen av det oskyldiga kristusbarnet inom oss, vårt kristusmedvetande.

Ha det mysigt med julpynt och tända ljus. En God Jul med massor av godsaker, kärlek+glädje+skratt önskar jag dig. Koppla av och njut! Smile

Kommer du ihåg Kärleksbubblan:

Minns hur det kändes när du var riktigt glad, trygg, älskad ..t.ex när du kramade din hund, katt, baby, älskade partner …

Fokusera på ditt hjärta. Se kärleksljuset där inne. Låt kärleksljuset sprida sig, skina och stråla ut i din aura. Sitt eller ligg inne i detta hjärtats kärleksljus, trygg fridfull och älskad.

Louise Minerva-Li

Aktiviteter

2014 års drömkurs med Louise Minerva-Li blir 27-30 mars i Sörmland utanför Mariefred. Drömtolkning med Terapeutiskt drömarbete och Drömhealing, Guidade helande och lyftande inre resor…  Info och anmälan: minerva-li@comhem.se

Redan onsdag 29 januari startar en liten exklusiv drömgrupp (endast 4 deltagare). Fem gånger. Du kan välja kl 13 eller kl 18.

lördag 25 januari blir det Magisk Drömdag i Upplands-Bro utanför Stockholm kl 11-17.

Dessa och flera andra dröm-aktiviteter hittar du på hemsidan www.dromcentrum.se under fliken Kalendarium.

Under fliken Tips på böcker hittar du fina drömböcker till marknadens lägsta priser. Bra julklappar och gåbortspresenter.

Välkommen att titta in ...Smile

Sprid drömkunskapen genom att skicka brevet till en vän. Klicka här nedan:

Forward this email to a friend