Nieuwsbrief augustus 2013

In één van de eerdere nieuwsbrieven, schreef ik over mijn interesse in de logistiek van het leven. Hiervoor ga ik graag op onderzoek uit. De ene keer is dat een wat meer spirituele ontdekkingstocht, de andere keer blijf ik wat meer down-to-earth. Mede geïnspireerd door de gouden wikkels in mijn favoriete jeugdboek Sjakie en de chocoladefabriek van Roald Dahl heb ik voor deze zomer het volgende experiment bedacht. Bij de golfsport, die ik sinds vorig jaar beoefen, verlies je regelmatig balletjes en gelukkig is dat redelijk in evenwicht met de balletjes die je vindt die door andere spelers zijn kwijt geraakt. Al mijmerend vroeg ik mezelf af welke weg zo'n golfbal in zijn bestaan aflegt. In de hoop daar een antwoord op te krijgen, heb ik twaalf balletjes laten maken met een Coach-Inn
logo erop. Ik heb verschillende golfers gevraagd om deze in omloop te brengen. Ik weet inmiddels dat dit in Nijmegen en Nunspeet is gebeurd en andere banen zullen spoedig volgen. Hoewel ik me realiseer dat het zoiets is als het zoeken naar een speld in een hooiberg, zou ik met jullie hulp en die van de social media, willen proberen of het lukt om voor het eind van het jaar één of meerdere van die ballen de weg naar "huis" weer te laten vinden. De eerste aanknopingspunten van het netwerk zijn inmiddels gemaakt door berichten op Facebook (Nienke Binkhorst en Coach-Inn - deze pagina is overigens nieuw), Blogspot, Google+, LinkedIn en Twitter te plaatsen. Je kunt meedoen aan dit experiment door deze te delen met al jouw internetvrienden of gericht golfers in jouw kringen een mail te sturen. Ik ben benieuwd wat voor web wij met elkaar spinnen en hoe de lijntjes daarin lopen. Gaan de "Coach-Inn-ballen" weer opduiken, zo ja waar en bij wie. Krijg ik meer duidelijkheid met betrekking tot mijn vragen of moet ik toch nog wat langer in het ongewisse blijven..... Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte van de voortgang en voor nu een sportieve zomertijd toegewenst.

OPLEIDINGEN EN WORKSHOPS
Er is bij Coach-Inn dit najaar voor ieder wat wils. Natuurlijk kun je terecht voor individuele coaching en consulten op het gebied van energiereading en opstellingen. Waarbij je welkom bent voor zowel zakelijke als persoonlijke vraagstukken. Je kunt me mailen voor een afspraak. Daarnaast worden er verschillende opleidingen en workshops gegeven, waarin je jezelf specifieke technieken en methodieken eigen maakt. Onderstaand een overzicht - aan de levels kun je zien of het een training voor een starter betreft of meer gericht is op de gevorderde deelnemer. Twijfel je hierover, schroom dan niet om contact met mij op te nemen (033-4451480). Aanmelden is mogelijk via de website.

OPLEIDINGEN FAMILIE- & ORGANISATIEOPSTELLINGEN
Voor diegene die zich willen bekwamen in het begeleiden en faciliteren van familie- en organisatieopstellingen hierbij een overzicht van de opleidingen die dit najaar gegeven worden:
27 - 29 augustus 2013 Coach-Inn-Systemen Level-1 10 dagdelen
24 - 26 september 2013 Specialist-Inn-Opstellingen Level-2 10 dagdelen
31 oktober 2013 - 8 mei 2014 Master-Inn-Opstellingen Level-3 10 dagdelen


OPLEIDINGEN ENERGIE WAARNEMEN EN ENERGETISCHE
(COACH)WERKVORMEN


Heb je interesse om jouw intuitie verder te ontwikkelen, energiewerk in coaching te kunnen gebruiken, healingtools aan te leren of kleine (aura)readingen te kunnen doen, dan starten in de tweede helft van 2013 de volgende opleidingen:
13 september 2013 - 23 mei 2014 Vraaggericht Energie
Waarnemen
Level-1 8 dagen
1 oktober 2013 - 18 maart 2014 Verdieping Vraaggericht
Energie Waarnemen
Level-2 5 dagen


VERDIEPINGSWORKSHOPS ENERGIE WAARNEMEN EN OPSTELLLINGEN

Ben je meer van de korte verdiepingsworkshops, dan kun je dit najaar bij de volgende activiteiten terecht:
20 september 2013 Innergy Waters Transformatieset
werken met remedies 1 dag
3 oktober 2013 Verdieping en Transformatiedag
strippenkaartdag
energiewerk en opstellingen 1 dag


BOEKENTIP VAN DE MAAND
Daar waar individuen bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en groei, zorgen juist deze veranderingen er vaak voor dat relaties uit evenwicht raken. De kunst is dan om op een goede en effectieve manier te blijven communiceren. Dit is een uitdaging omdat dikwijls ook angst om de hoek komt kijken. In het boek Houd me vast van Dr. Sue Johnson wordt uitgelegd welke patronen op de loer liggen en beschrijft zij zeven gesprekken voor een hechte(re) en veilige relatie. Wat mij betreft een must-have voor coaches die met relationele vraagstukken werken en voor stellen die wel een duwtje in de (liefdes)rug kunnen gebruiken.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.