Nieuwsbrief rdgKompagne
NIEUWSBRIEF INTERACTIEF SNOEZELEN - 

JUNI 2022
 
Zien we u ook op Support?
Support 2022Nog twee weken en dan breekt in Utrecht het Support feest weer los.
 
rdgKompagne is dit jaar weer vertegenwoordigd met twee stands, waarbij onze stand D039 in hal 8 volledig is gericht op materialen voor interactief snoezelen, spel, ontwikkeling en therapie. Hier kunt u naar hartenlust komen spelen, ontspannen en u laten inspireren voor uw cliënten met ernstige verstandelijke of meervoudige beperkingen, moeilijk verstaanbaar gedrag of Dementie.
 
Even helemaal zen
Even helemaal zenNatuurlijk mag Het Nieuwe Snoezelen op Support niet ontbreken. In een speciaal ingerichte multisensorische ruimte ontdekt u de vele interactieve en therapeutische mogelijkheden van het SHX-systeem. Wij blijven enthousiast over dit concept, dat moet u ook ervaren!
 
Bezoekt u de beurs op donderdag of vrijdag? Dan kunt u in onze stand Rylana van der Kruis van Crea Coaching ontmoeten. Zij zal voor ons miniworkshops verzorgen en vertellen over de mooie ervaringen uit haar eigen praktijk.
 
Laat je ogen spreken
Altijd met sprekende ogenOnze Kojo is altijd weer een succesnummer. We ontmoeten op elke Support weer ouders die hun kind met EMB dankzij Kojo volledig onverwacht zien reageren en opbloeien. Zo gebeurde het ook bij Jelle, die u ziet op de foto hiernaast.
 
Kojo is een alles-in-een computer met oogbesturing die speciaal is gemaakt voor kinderen en volwassenen met ernstige meervoudige beperkingen. Kojo is te gebruiken voor spel, communicatieontwikkeling, therapie en diagnostiek. En wist u dat je met de Kojo ook een SHX-snoezelruimte kan bedienen?
 
Op Support presenteren wij onze nieuwe Kojo V.
 
Lekker lomp
Acticomm EvoOok voor het eerst op Support: de Acticomm Evo. Deze opvolger van onze bijzondere 'spelcomputer' is volledig tot stand gekomen op basis van gebruikersfeedback, met een verbeterd meubel en een softwareupdate met mooie nieuwe functies. De nieuwe Acticomm Evo kan nóg meer hardhandig spel weerstaan. En met de eenvoudige Active software kan iedereen vanuit een persoonlijke startpagina gemakkelijk zijn eigen activiteiten starten, zoals spelletjes, muziek en filmpjes. In de nieuwste versie kan je bovendien een dvd opstarten en in een vereenvoudigde en veilige omgeving internetten.
 
"Mike zat van de week zo lekker voor de Acticomm te genieten. Hij was helder en vrolijk! Wat een aanwinst, de buurgroepen komen ook langs om ermee aan de slag te gaan. Wat is dat gaaf, cliënten en begeleiding enthousiast!"
 
Tijd genoeg
Tijd genoegMaak in onze stand ook kennis met onze timers en planners die gebaseerd zijn op lineaire tijd. De MEMO Timers, het MEMOdayboard, de MEMOplanner, Resetea en CARY Base helpen mensen die door een cognitieve beperking moeite hebben met tijd en het bijhouden van afspraken, zoals mensen met Autisme, NAH of Dementie.
 
Interesse? Vraag dan naar de kortingsbon voor onze webshop.
 
Spelen met beelden
omiVista MobiiNatuurlijk mag ons populaire projectiesysteem omiVista Mobii niet ontbreken. Ook daarvan tonen we op Support de nieuwste versie, met prachtige heldere en scherpe beelden en verbeterde technologie die bewegingen nog nauwkeuriger volgt.
 
Aan de veelzijdigheid van de omiVista Mobii is niks veranderd: dit unieke mobiele systeem kan dankzij een elektrische hoog-laagverstelling projecteren op elk horizontaal oppervlak, zoals vloer, tafel en rolstoelblad. omiVista reageert op elke beweging en heeft een enorme hoeveelheid activiteiten aan boord, voor ontspanning, ontwikkeling, sociale interactie, beweging of reminiscentie. Om het maximale uit uw sessies te halen, kunt u bovendien zelf persoonlijke of thema-activiteiten maken.
 
Koffietijd
Koffie en couponsMoe van al dat gespeel en de inspiratie? Kom dan gezellig op de koffie of thee in onze naastgeleden stand D045.
 
Waar en wanneer
Support vindt plaats van woensdag 15 t/m zaterdag 18 juni in de Jaarbeurs in Utrecht, als onderdeel van de Dutch Health Week. In dat kader kunt u op de woensdag en donderdag behalve Support ook de Zorgtotaal en Zorg&ICT in de Jaarbeurs bezoeken. Via onderstaande banner kunt u zich aanmelden voor gratis toegang. Zien we u daar ook?
 
Support 2022
 
Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws?
Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn en ben altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshopaanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes. Via deze kanalen delen wij ook regelmatig nieuwe filmpjes en tips.
 
Facebook Instagram LinkedIn YouTube
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.