Nieuwsbrief 74
 

Opleidingen
Er zijn weer opleidingen gepland! Namelijk de Introductiedag Bloesemremedies (1 dag), de Schüssler Celzouten Basiscursus Gezichtsdiagnose (2,5 dag) en de Dagopleiding Bloesemtherapie (10 zaterdagen). Kijk hier voor alle informatie, voorwaarden en inschrijving.

Vakantietips
Binnenkort op vakantie? Hier wat super handige tips voor onderweg:
Ondersteuning om de negatieve effecten van het reizen te verzachten: o.a. Alaska Travel Ease spray of druppels, of Bush Travel oral spray 
Aloë Vera is ideaal om je huid te kalmeren en hydrateren na het zonnebaden. Verwen je huid met de Farfalla producten Aloë vera hydraterende all-over gel of Aloë vera repair gel (tip: ook na het epileren of ontharen!)
De Cistrose hydrobooster van Farfalla verkwikt de huid onmiddelijk met een booster van vocht. Fantastische voor onderweg! 
En natuurlijk zijn de biologische hydrolaten (plantenwaters) van Farfalla fantastische helpers. Hun unieke kwaliteit is hun alcoholvrije conservering - alleen zo kunnen ze gebruikt worden op de meest gevoelige huidtypes. Aftersun, kalmerend, ontspannend, kickstarter, noodhulp... kortom dagelijkse metgezellen en héérlijk om te sprayen op zomerse dagen. Bekijk de hydrolaten >>
Tip: Maak je eigen after sun lichaamsspray: neem 70 ml lavendel hydrolaat bio, 30 ml aloe vera olie bio, 20 druppels lavendel fijn bio essentiële olie en een leeg sprayflesje van 100 ml. Doe de aloë vera olie in het lege flesje. De lavendel olie erbij druppelen en mengen. Aanvullen met het lavendelhydrolaat tot het flesje vol is. Klaar! (Voor gebruik goed schudden.)
Duik in het tropische woud van Madagaskar.... 
Speciale editie lichaamsverzorging van Farfalla! Met heerlijke kokosnoot, exotische frangipani, verleidelijke tuberoos en strelende vanille nemen je mee op een zintuiglijke reis naar tropisch Madagaskar.
Nieuw: CDS producten voor mobiele drinkwaterbehandeling.
Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is ca. 80% van alle reisziekten te wijten aan besmet drinkwater of slechte hygiëne.
De CDS producten zijn gebaseerd op chloordioxide. Ze bieden een veilige bescherming tegen o.a. bacteriën, virussen, schimmels, algen, mijten, parasieten en legionella. Eindelijk mobiele drinkwaterbehandeling en universele desinfectie in één! Bekijk de producten CDSplus, CDSpure ampullen en de doseerset
Wist je dat CDS ook ingezet kan worden voor de reiniging van het lichaam na vaccinatie? Het zorgt voor de toevoeging van zuurstof voor de levensvatbaarheid van de cellen.

Bloesemremedies en het (over)leven
Zoals je wellicht weet, schrijft Bram Zaalberg veel artikelen over bewustwording.  Zo ook in Spiegelbeeld. Telkens wordt een thema belicht waarbij beschreven wordt welke remedies of andere zaken kunnen ondersteunen daarbij. Het meest recente artikel is "Bloesemremedies en het (over)leven". Om naar de artikelen op onze website te gaan, klik hier en vervolgens op de titel. We zullen dit blok nog verder gaan uitbreiden. Een mooie verzameling met bewustwordingsthema's.  

Prijsverhogingen Farfalla
Tenslotte maken we je erop attent dat met ingang van 3 juli a.s. een aantal producten van Farfalla in prijs verhoogd zal worden. Je kunt nog tot en met a.s. zondag 2 juli gebruik maken van de huidige prijzen.  

   
Postbus 6139 | 5960 AC Horst | Tel. 077-2300011 (ma t/m vrij 09.00-17.00 u)
info@bloesemremedies.com | www.bloesemremedies.com (info + webwinkel)
www.farfalla.nl | www.bach-bloesems.nl |  bloesemremedies |  farfalla.nl
 
Bezoekadres:
Winkel De 3Vrouwen | St. Jansstraat 5 | 5964 AA Horst-Meterik
Tel. 077-2300015 | www.de3vrouwen.nl  
Open: di t/m vrij 10.00-17.00 uur, za 10.00-16.00 uur
l