Nieuwsbrief augustus 2015


WEER AAN DE SLAG
Na een heerlijke vakantie ben ik vanaf vandaag weer beschikbaar voor coaching, energiereadingen en 1-op-1 opstellingen. Voor het maken van een afspraak ben ik bereikbaar op 033-4451480 of via de mail. Onderstaand een korte opsomming van de trainingen en workshops die binnenkort van start gaan. Op 1 september volgt weer een uitgebreidere nieuwsbrief.

26 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN - SNELKOOKPAN (LEVEL 1)
Van 26 tot en met 28 augustus vindt de Coach-Inn-Systemen- snelkookpan plaats. Een compacte training om jezelf die theorie en vaardigheden aan te leren die nodig zijn om kleine familie- en organisatieopstellingen te kunnen begeleiden in jouw eigen coach-, therapie- of managementpraktijk.

17 SEPTEMBER: KARAKTERSTRUCTUREN SYSTEMISCH EN ENERGETISCH BEKEKEN (SPECIALISATIEWORKSHOP)
17 september en 15 oktober staan in het teken van de workshop Karakterstructuren energetisch en systemisch bekeken waarin je inzicht krijgt in welke maskers mensen op kunnen zetten als zij onder druk komen te staan en ervaring opdoet in de manier waarop je ondersteuning kunt bieden om deze defensiemechanismen te doorbreken.

24 SEPTEMBER: MASTER-INN-OPSTELLINGEN (LEVEL 3)
Op 24 september start de 5-daagse Master-Inn-Opstellingen (Level 3). Een energetische verdiepingsslag in het begeleiden van opstellingen na de Coach-Inn-Systemen (Level 1) en Specialiast-Inn-Opstellingen (Level 2).

9 OKTOBER: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN (LEVEL 1)
De jaartraining Vraaggericht Energie Waarnemen vangt aan op 9 oktober. Een training waarbij het lezen van energie in metaforen en het kennismaken met energetische werkvormen centraal staat.

BOEKENTIP
In mijn vakantie las ik het boek Liefdesbang van Hannah Cuppen. Een oplossingsgericht boek dat makkelijk leest en waarin beschreven wordt hoe je voorbij bindings- en verlatingsangst kunt komen, zodat de liefde voor jezelf en anderen een eerlijke kans krijgt.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Voor het Coach-Gourmet zie www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.