Nieuwsbrief Juni 2017
Beste ,
 
De vakantieperiode staat voor de deur. Voor de meesten betekent dit tijdelijk afstand nemen van het werk. Om daarna hopelijk met veel plezier en extra energie weer de draad op te pakken. Soms pakt het anders uit. Dan zorgt de vakantie voor het inzicht dat het tijd is om zaken anders aan te pakken. Wij bieden u hierbij graag de helpende hand.
 
Wij wensen u een mooie vakantie.
En daarna een goede (her)start!
 
Kees en Tijn
 
VOL in je Talent!
 
'VOL in je Talent!' is ons meest succesvolle programma 2017. Waarom? Omdat er steeds meer behoefte is om te werken vanuit eigen kernwaarden. Om je eigen Talenten in te kunnen zetten.
 
Wil je in 2017 écht werk maken van jezelf? VOL in je Talent! is een mooie stap.
 
 
Workshop 'Er zit meer in uw personeel'
 
 'Er zit meer in uw personeel' is een nieuwe workshop die zeer enthousiast is ontvangen door bedrijven en leidinggevenden. In een ochtend doen leidinggevenden inspiratie op om gesprekken met medewerkers een andere invulling en vorm te geven. Het resultaat: geïnspireerde leidinggevenden, andere gesprekken en medewerkers die zich gezien voelen.
 
Jouw talenten-analyse als vertrekpunt
Onze Talententest wordt uitermate goed gewaardeerd door onze klanten. Het maakt voor hen in korte tijd inzichtelijk waar hun Talenten liggen en hoe ze die kunnen inzetten en uitbouwen. Om daarna met meer energie de dingen doen.
 
Spaarne Coaching ook voor artsen
Wij helpen medisch specialisten in opleiding om te gaan met de druk van de dag en de koers van hun arts zijn. Inmiddels doen wij dat onder een andere naam: DeGezondeArts. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de site: DeGezondeArts?
Robotisering
Het invullen van banen door robots vindt al plaats. In de rechtspraak worden al proeven genomen. Röntgenfoto's worden soms al beoordeeld door een robot en niet door een radioloog. Klantenservice- medewerkers worden vervangen en ga zo maar door. Hier de samenvatting van een onderzoek hiernaar door Oxford University
Deel met anderen
Spaarne Coaching
Anna van burenlaan 60 2012 SM Haarlem | Tel. Tijn 06-53123185 of Kees 06-55541852