Click here to view this email in your browser                                                                     ноември 2015
ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА АСАНСЬОРИ И ЕСКАЛАТОРИ
за Югоизточна Европа, 5-7 април 2016, София
 
Замисляли ли сте се дали участие в изложение би било полезно за дейността Ви? Като единственото в България бизнес събитие в областта на вертикалния транспорт, LiftBalkans се провежда на всеки две години и е място за създаване на нови бизнес партньорства. 
Въпреки бурното развитие на дигиталните медии изложенията са едни от най-ефективните инструменти за директен контакт и двупосочна комуникация.
 
Ако сте производител, вносител, дистрибутор или фирма, която предлага услуги, LiftBalkans може да ви предостави възможност да:
• разширите партньорската си мрежа
• напомните на клиентите си за себе си
• съберете актуална маркетингова информация за потребителските предпочитания.
 
 
 
 
 
Заявете своето участие до 10 декември и ще получите:
 
 5% отстъпка от цената на изложбената площ
 Безплатни промоционални опции, които ще ви отличат по време на изложението: цветна рекламна страница в е-каталога, лого в печатния план на залата, възможност да поставите рекламни материали на регистрацията на изложението.
 
Два европейски стандарта EN 81-20 и EN 81-50, касаещи производството и дизайна на нови асансьорни съоръжения и компоненти, се приеха през август 2014 г. Индустрията има три години, за да реагира и да адаптира своите конструктивни и производствени процеси към промените. Основните акценти са повишаване на безопасността, ефективността и оптимизиране на пространството на кабините. EN 81-20 и EN 81-50 включват най-добрите практики и колкото по-рано компаниите приложат тези стандарти в производството си, толкова повече те ще оптимизират  разходите и ще предлагат по-добри услуги на своите клиенти.
 
КОЙ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ПАРТНЬОРИТЕ НА СЪБИТИЕТО?
   
EFESME предоставя на европейските институции техническа и информационна подкрепа, като предлага цялостен поглед върху производството в сектора и развитието на нормативната база. Целта на EFESME е да бъде "силният глас" в сектора на асансьорната индустрия. 
 www.efesme.org                  
 
Списанието се издава от 40 години и следи за динамиката на вертикалния транспорт, обхващайки теми, свързани с асансьори, ескалатори, движещи се платформи, сервиз  и услуги. Предлага на мениджърите и експертите от сектора ценна информация.
 
Ако желаете да станете част от LiftBalkans или имате въпроси, може да се свържете с нас: office@viaexpo.com и 032/ 512 900.
 
Препратете на приятел: 
Намерете ни в социалните мрежи:
       
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу

Via Expo Ltd., www.viaexpo.com