Waardoor laat jij je verwonderen?


In de maand juni wordt aan je gevraagd om te onderzoeken of de in gang gezette bewegingen echt kloppen. Je hartritme is daarin een goede graadmeter. Is deze verstoord, schrik dan niet, maar overweeg om opnieuw te beginnen met datgene waar je mee bezig was. Verfijn net zolang totdat je voelt dat je helemaal in sync bent. Het is tijd om in iedere vezel jouw natuurlijke flow te leven. Wil je daar ook echt voor gaan, dan mag je in deze fase best een beetje kritisch naar jezelf kijken. Neem je diepste verlangens heel serieus. Handel en acteer daar volledig in overeenstemming naar, zodat zij in het licht komen te staan en ook daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden.

Dat dromen uit mogen gaan komen, is niet een tendens welke alleen op individueel niveau gaande is, maar wordt ook op het wereldtoneel zichtbaar. Hoewel er best veel ontevredenheid en onrust is en er zelfs stemmen opgaan dat het zo eigenlijk niet meer kan, zijn er in de onderstroom ook andere dingen gaande en zien we dat er steeds meer energiestromingen in de goede richting gaan. Alles wat lang (angstvallig) verborgen gehouden is, komt aan het licht. De mensheid trekt het niet meer om geheimen te bewaren. Er is grote behoefte aan transparantie, eerlijkheid en zuiverheid. Dat maakt dat oneffenheden in een versneld tempo naar buiten komen. Hoewel de processen die hier mee te maken hebben, soms pittig en ook verdrietig kunnen zijn, is het de kunst om deze te zien als een doorbraak. Het legt precies dat onderliggende bloot, waardoor er ruimte komt voor healing. Probeer niet te snel in de oplossingen te schieten. In aanvang gaat het vooral om waar te nemen, te voelen en te registreren. Daarmee komt de ware aard van vraagstukken naar boven en kan de angel er beter uitgehaald worden. Soms zal dat ook om offers vragen. Gelukkig is inmiddels de bereidheid hiervoor groot. Het is een soort domino-effect. Eén iemand is grootmoedig en al snel volgen er meer. Is het iets voor jou om de voorloper, innovator of aanjager te zijn van één van de groots(t)e omslagen, die al langer in de lucht hangen en nu hard aan een aardse manifestatie toe zijn? Uiteindelijk zal je hier rijkelijk voor beloond worden. Met de vernieuwingen die aanstaande zijn, gaat ook de beloningsstructuur op de schop en zal er op een veel universelere manier gezorgd worden voor een goede en evenwichtige balans van geven en nemen.

Het verhaal dat bij de tekeningen van deze maand hoort, heeft veel weg van een stripboek. Het is een soort tekenreis geworden waarin een aaneenschakeling van ervaringen tot uitdrukking komt. Daarin wordt steeds duidelijker hoe oneffenheden ontstaan en waar zij allemaal effect op hebben; wetten van oorzaak en gevolg. Geef je ruggengraat wat extra ondersteuning, dan kan het lichaam zich aanpassen aan de veranderende frequenties. Deze vibraties leiden daar waar nodig is tot genezing. Het kost minder energie en is meer vervullend om vanuit je gezonde Zijn de hordes te nemen, die je op jouw levenspad tegenkomt dan vanuit je overlevings- of gekwetste delen. Laat jij je deze laatste delen de macht grijpen, dan zullen zij je weghouden van je essentie en daar waar het werkelijk voor jou over gaat.

Voor het holistische helingproces van moeder Aarde en haar bewoners zijn er nieuwe stappen nodig. Als hier de focus op komt te liggen, kan er binnen afzienbare tijd een omslagpunt bereikt worden. Verrassend genoeg zal blijken dat als je op de ene plaats iets heelt, de vitaliteit op een andere plek in kracht toe zal nemen. Ogen worden geopend. Jouw zicht zal helderder worden. Je zult dingen kunnen gaan zien, die eerder onzichtbaar voor je waren. Steeds meer mensen zullen naar hun hart gaan luisteren. Het collectieve (levens)ritme zal in de komende tijd een wezenlijke verandering ondergaan. Na een periode van chaos ontstaat er een nieuwe, verfijnde regelmaat, die van een hogere orde is. Het is een soort kettingreactie die op gang komt. Dat maakt het tot een intensieve maand. De vele veranderingen kunnen duizelingwekkend en ook indrukwekkend zijn. Dit hoeft overigens zeker niet vervelend te zijn. Blijf vooral in verwondering. Je raakt niet uitgekeken in dit eindeloze landschap, dat steeds een beetje meer in het licht gezet wordt. Dit maakt het mogelijk dat je steeds weer nieuwe dingen ontdekt. Het is bijzonder om daar onderdeel van te mogen zijn. Hoewel het proces van wakker worden best schokkend voor je geweest kan zijn, breekt nu de fase aan die je echt niet wilt missen. De eerdere dieptepunten die je ervaren hebt, kunnen steeds meer als hoogtepunten gezien gaan worden. Het wordt duidelijk(er) dat precies die gebeurtenissen nodig waren om daar terecht te komen, waar je nu bent. Dat wat je niet meer dient, kan je daardoor los laten. Nadat wij meerdere hoge bergen hebben kunnen beslechten, komt er nu ruimte voor het bevrijden van de innerlijke goddelijkheid. Een boeiende weg van wederopstanding, die van grauw en mistig naar kleurrijk en sprankelend gaat.

De vele glitters rondom het oog in de tekening, geven geboorte aan een ster. Als deze gaat stralen, dan zal die dat doen in alle kleuren van de regenboog met de vorm van een voertuig dat lijkt op een ufo of een zeppelin. Wij doen dit proces niet alleen, maar in samenwerking met buitenaards leven. Het grotere achterliggende plan is meerdimensionaal. Je mag jouw veld vullen met de mooie energie waar dit mee gepaard gaat. Door jezelf zo lichter en vloeibaarder te maken, kun je dat wat zwaar is vanzelf opliften. Dat is een natuurkundige wet, waar je in deze tijd mooi gebruik van kunt maken. Door geregeld naar het plaatje van het oog te kijken, komt dit proces vanzelf op gang. Daar hoef je niets voor te doen. Volg je innerlijke bewegingen en vergroot die voorzichtig uit. Je komt uit een periode van zwaarte en misschien zelfs ook van rouw. Dit vraagt om een geleidelijke overgang. Leg de lat niet te hoog en wil ook niet te snel. Blijf dicht bij jezelf en vergeet vooral ook niet om goed voor jezelf te zorgen.

Wees niet verrast als je ervaart dat bepaalde patronen, waar je mogelijk al je hele leven last van hebt, ineens doorbroken kunnen worden. Karmische wegen die geblokkeerd waren, zullen ontstopt worden. Het is het kunnen omarmen van de (zelf)liefde, die harmonie in tegenstellingen brengt. Het is de liefde die de waarheid spreekt in iedere situatie en aan de basis staat van een grote schoonmaak en zuivering. Alles gebeurt precies op het juiste moment. Mocht je het nog niet weten; je bent een lichtbrenger, net als ieder mens. Volg in deze periode vooral de impuls, als je deze voelt, om pelgrimsplaatsen, heilige plekken of krachtplaatsen te bezoeken. Zij zullen je inzichten geven en jouw energiehuishouding weer op peil brengen als dat nodig is.

Een maand toegewenst waarin je jouw gouden licht laat schijnen en luistert naar je unieke stem, zodat je vanuit overgave jouw innerlijke waarheid op een authentieke manier tot zelfexpressie brengt.


WORKSHOPS EN TRAININGEN OP DE COACH-INN AGENDA:

Graag kondig ik als eerste de 4-daagse training Vrouwennatuur aan. In een nieuwe samenwerking met Carin Mannak, bieden wij een veilige en voedende bedding voor een afwisselend programma met sjamanistische rituelen waaronder een zweethutceremonie, energetisch lichaamswerk, verbonden ademen, visualisaties, creatieve oefeningen, opstellingen en een warm water rebirthing. De training start op 9 september. Er is plaats voor acht deelnemers. Je bent van harte welkom!

In de komende tijd staan ook de volgende activiteiten op de Coach-Inn agenda:

18 JUNI ADEM-INN (AVONDWORKSHOP)
Kom op adem in een transformerende, bewust verbonden ademsessie.


19 SEPTEMBER: SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN (OPLEIDING 5 DAGEN - LEVEL 2)
Na de basistraining Coach-Inn-Systemen waarin je leert om zelf opstellingen te begeleiden, is er een vervolgtraining mogelijk waarin je dieper op dynamieken en verschillende systemische werkvormen in gaat. Door je kennis, vaardigheden en attitude verder aan te scherpen en meer vlieguren te maken, stoom je jezelf klaar om op een nog professionelere en gevarieerdere manier familie- en organisatieopstellingen te kunnen begeleiden zowel in 1-op-1 situaties als in groepen.


NETFLIXTIP
In de afgelopen maand was ik vrij druk en had niet veel tijd om te lezen. Tussen de bedrijven door keek ik 'ter ontspanning' op Netflix de serie Baby Reindeer. De miniserie waarin het thema stalken verbeeld wordt, maakte veel indruk op mij. Het liet zien hoe dader en slachtofferschap in elkaar overgaan. Het zette mij aan het denken over mijn eigen rol in relaties. Het gaf mij inzicht in hoeveel macht er zit in medelijden hebben en hoe ontkrachtend dat voor de ander kan werken. Ik vond het een leerzame aanrader.


RECEPT VAN DE MAAND
Tijdens de lunch bij mijn trainingen staat er regelmatig Muhammara op tafel. Deze heerlijke paprikadip kocht ik tot nu toe altijd in de winkel. Een klant van mij nodigde mij uit om het zelf te maken. Met wat googelen en eigen fantasie is daar een heerlijk recept uitgekomen. Eet smakelijk!


CONSULTEN
Je bent van harte welkom voor trainingen, workshops, (Human Design) readingen, opstellingen en (adem)coaching. Wil je een afspraak maken, dan adviseer ik je om een mail naar info@coach-inn.nl te sturen. Je ontvangt van mij dan enkele datavoorstellen. Er zijn voor de zomervakantie in juli nog een paar plaatsen vrij. Door een volle agenda, ben ik telefonisch vaak minder goed bereikbaar.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten, die geserveerd worden in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.