29-31 Май 2013
 
 
 
Тридесетгодишен опит и корпоративни семейни традиции оформят съвременната визия на Пролифт. Нейните клиенти получават завършен цикъл от продукти и услуги в лицето на един доставчик, допълван от дейността на Пролифт Сервиз - дъщерна фирма, която развива сервизна абонаментна поддръжка на асаньорни и ескалаторни съоръжения.
 
Компанията ще представи новостите в своята продуктова гама  на LiftBalkans - първото специализирано събитие в асансьорната индустрия в България (29-31 май 2013 г., ИЕЦ, София).
 
Г-н Петров, търговски управител на Пролифт, ще сподели в кратко интервю реализираните и бъдещи проекти на фирмата, както и очакванията от участието в изявата.

 Г-н Петров, моля да представите накратко компанията Пролифт.
 
 
 
 
 
Пролифт е компания с традиции и предлага комплексни решения с акцент проектиране, производство, окомплектовка, монтаж и сервиз на асансьори, ескалатори, травелатори, подемници за хора в неравностойно положение и паркинг системи.
Модерният технологичен парк на компанията ни позволява да изпълняваме и външни поръчки за обработка на листова ламарина. За повече информация можете да посетите нашия уеб сайт www.prolift.bg.
 
Споделете за ваши проекти - реализирани наскоро и бъдещи.
 
Ключови проекти на компанията са: Летище Бургас, Либхер-Хаусгерете Марица – Пловдив, БНБ Пловдив, Булминерал – фабрика в Брезник, Русенски университет, МБАЛ Русе, Еврохоспитал – Пловдив, Метро Академия – София, Амер Спортс – Чепеларе, РЗОК Ловеч, ТЦ Първомай, Лекси – Пловдив, ТЦ Нова – Пловдив, Тракия Плаза Пловдив, ЖК Южен – Пловдив, ЖК Райски Кът 2 – Пловдив, ЖК Марица Гардънс – Пловдив и др.
 
Какво ще представите на изложението LiftBalkans?
 
За нас изявата е платформа за комуникация с настоящи и бъдещи клиенти и партньори. Лице в лице ще демонстрираме новостите в нашите асансьори, добрите практики при производството и окомплектовката, както и редица енергоефективни решения за оптимизиране и намяляване на използваната електроенергия в асансьорите.
 
Какви са очакванията ви от участието?
 
Бихме желали да покажем лицето на компанията и да предложим концетрирана информация на професионалните посетители, относно продуктите и решенията за вертикален транспорт на хора и товари, които предлага Пролифт.
Също така бихме се радвали на обратна информация от страна на архитекти, проектанти, строителни и асансьорни фирми, за да можем да продължим да подобряваме и персонализираме нашите продукти към специфичните необходимости на всеки клиент.


 
 
 
Организатор: Виа Експо T 032/512 899 nelly@viaexpo.com | www.viaexpo.com