Ontdek de wereld vanaf het water
 
Nieuwsbrief week 17
 
'Rondje Amsterdam' wordt officieel omgedoopt tot 'Bruggentocht'
 
 
Het alom bekende 'Rondje Amsterdam' met Salonboot Lelie is officieel omgedoopt tot de 'Bruggentocht'.
 
Dit omdat de gemeente Amsterdam de naam 'Rondje Amsterdam' heeft geclaimd. Om door te mogen gaan met deze tocht, gebruiken wij sinds kort in al onze uitingen de toepasselijke naam 'Bruggentocht'. 
 
Tijdens de 'Bruggentocht' varen we onder 30 bruggen en door 3 sluizen door. 
 
Muiden - Weesp - Diemen - Amsterdam - IJ - Muiden
 
De 'Bruggentocht' van 7 mei is al vol. Wil je een keer meevaren? De 'Bruggentocht' vindt ook plaats op: 
 
28 mei, 4, 11, 18, 25 juni, 2, 9 juli, 20, 27 augustus en 10, 17, 24 september. 
 
Uiteraard is Salonboot Lelie ook beschikbaar om de 'Bruggentocht' te varen wanneer je het schip exclusief voor jou en je gezelschap huurt. 
 
 
 
 
 
 
Crew Sanne Sophia gaat vol goede moed het nieuwe seizoen in
 
 
Op zondag 8 mei begint het nieuwe opstapseizoen van Driemastklipper Sanne Sophia tijdens de Moederdag Special van Zondag onder Zeil. De crew van het schip kijkt uit naar deze dag. Zeker nu het schip haar achtermast heeft teruggekregen willen we er samen een prachtige dag van maken. 
 
Zeil jij mee op 8 mei? Stap aan boord en leer scheepsknopen leggen, doe mee met de pubquiz en geniet van de muziek. Moeders worden koninklijk ontvangen en stappen van boord met een aandenken. 
 

 
 
 
 
Driemastklipper Sanne Sophia
 
 
 
Scheepsonderhoud aan de 'Westlander'
 
De Westlander op de scheepswerf

 
 
 
Er wordt continu hard gewerkt bij ons op de werf. Klassieke schepen moeten goed onderhouden worden om de kwaliteit te bewaren. Deze week werd er hard gewerkt om onze Westlander opgeknapt te krijgen. 
 
Vroeger werd dit schip gebruikt om tomaten, komkommers en aubergines in het Westland naar de veiling te brengen. Vandaag de dag wordt het schip verhuurd om partijen aan boord te ontvangen. 
 
Ben jij onze nieuwe collega!?
 
 
Nu het vaarseizoen volop gaat beginnen zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste cateringmedewerkers die aan boord van onze bijzondere schepen zoals voormalig stoomschip 'Hydrograaf' en Driemastklipper 'Sanne Sophia' willen komen werken. 
 
De werkzaamheden vinden plaats tijdens dagtochten in de weekenden. Daarnaast kun je ook mee tijdens meerdaagse (internationale) evenementen.
 
Bij interesse kun je mailen naar: nicole@hollandsglorie.nl.
 
 
 
Ben jij onze nieuwe collega?
 
 
 
Zeilschip "Holland", snel zeilen
met comfort aan boord
 
Zeilschip "Holland"

 
 
 
Gebouwd in 1988 door GM Yachting Stellendam en Dörr Yachtinteriors, Nederland. Zeilschip "Holland" combineert uitstekende zeileigenschappen met comfort in klassieke stijl. Dit schip biedt ruimte voor (meerdaagse) tochten voor groepen tot en met 8 personen. 
 
Meer lezen kan op onze website via: 
 
 
 
Algemene informatie over:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je in via onze website.
 
Volg ons op:
 
 
Informatie en reserveringen
Uitgebreide informatie over de evenementen van Salling / Hollands Glorie, vindt u op onze website https://www.sailing.nl/. Natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen: +31 - (0)294 - 271 561.