Van Koesveld Financiële Diensten       

Actieve financiële specialisten


E-mail nieuwsbrief

oktober 2008

voor hypotheekklanten

 

Hypotheekklanten "moeten" tegenwoordig ook actie ondernemen.

De financiële APK doet haar entree. U krijgt de financiële gevolgen van de hypotheek altijd voor uw rekening als het misgaat. Die kans wordt beduidend kleiner als u jaarlijks verplicht onderhoud pleegt op uw hypotheek. Volgens de richtlijnen van de Autoriteit Financiële Markten, de AFM, moet uw adviseur jaarlijks uw omstandigheden doornemen en daar uw hypotheek op aanpassen. De financiële APK heeft in 2008 zijn entree gedaan.

 

Wat kan er wijzigen in uw situatie? Gevolgen kredietcrisis,  inkomen - arbeidscontract - pensioentoezegging, verbouw - onderhoudstaat - WOZ waarde, scheiding - alimentatie, hypotheekrente - inspelen op huidige rentetermijn - aflossing, soort belegging in de spaarpolis - soort belegging in het spaardeel - overlijdensverzekering, soort hypotheek, WW dekking - arbeidsongeschiktheid, kosten studie kinderen - uitgave patroon - gezinssituatie, de benodigde verzekeringen en nog veel meer zaken die van grote invloed zijn dat uw hypotheek nauwlettend blijft aansluiten bij uw wensen en uw mogelijkheden. Dit is stevige kost voor u, eenvoudig voor onze gecertificeerde hypotheekadviseur.

 

Leuk? Nou...., wel noodzaak helaas. Zie de verplichte financiële APK als bij uw auto. Er zijn ook lichtpuntjes, een maatwerkhypotheek die op te brengen is. Zo kunt u bij uw autokeuring blijven rijden en met de financiële APK kunt u blijven wonen.

 

Maakt u een afspraak om bij ons op kantoor langs te komen? Er zijn voor 2008 dan geen extra kosten aan verbonden. Op vrijdag hebben wij inloopdag, u kunt dan zonder afspraak binnenlopen.

 

Een klacht is niet fijn, wel een kans voor ons en ook voor u!

"Dag, ik heb een klacht". "Dank u, fijn dat u ons dat laat weten, dan kunnen we er wat aan doen".

Als u niet tevreden bent, laat het ons dan weten waarom u niet tevreden bent.
Als u denkt dat bepaalde zaken anders of beter kunnen, laat het ons weten.

Onze klachtenprocedure is aangescherpt. Wij willen elke klacht graag van u horen.

U heeft uw vertrouwen gegeven. Soms kan een onduidelijkheid tot ongenoegen leiden. Bel of mail ons dan. Natuurlijk kan er iets fout gaan, nog vaker zijn de zaken of het advies onvoldoende duidelijk en dient dit toegelicht te worden. Zo kan het vertrouwen hersteld worden en heeft u er weer vrede mee. Wij streven naar een relatie met u voor de lange termijn. Financiële zaken zijn behoorlijk ingewikkeld geworden in de laatste jaren. Met een langdurige relatie leert men elkaar steeds beter kennen en kunnen we sneller inspelen op de snel veranderende situaties.  Klachtenformulier

 

En... als u wel tevreden bent, laat het anderen weten.

 

Vergunning voor:

Consumptief krediet

Elektronisch geld

Hypothecair krediet

Levensverzekeringen

Schadeverzekeringen

Spaarrekeningen

Deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen

 

Actieve links die u direct verder helpen

 

Autoverzekering

Banksparen

Financiële APK

Klachtenformulier

Polischeck

WW verzekering

 

 

VKH is volledig  AFM gecertificeerd assurantietussenpersoon

AFM vergunningregister

 

 

 

Van Koesveld Hypotheken BV, Barnseweg 114, 3771 RP  BARNEVELD
Tel. 0342-424242  F 0847-114629 -  info@koesveld.nl -  www.koesveld.nl

AFM 12004664 - KVK 09092886
gecertificeerd opleidingsbedrijf