Nieuwsbrief Schaatscircuit.nl  -  17 september 2022

   
Beste leden,
 
Als aanvulling op de website Schaatscircuit.nl houden we je via deze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Schaatscircuit.nl, nieuws vanuit MCLN (Vereniging Masters Circuit Langebaanschaatsen Nederland) en wedstrijden op snel ijs.
 
Organisatie Schaatscircuit.nl
Marja, Tjeerd, Leen en Monique

 
In deze nieuwsbrief:
 
 
WEDSTRIJDEN SCHAATSCIRCUIT.NL 2022-2023
Na een bijzonder mooie zomer komt het winterseizoen nu echt dichterbij. Het doet ons plezier dat we zo'n volle wedstrijdkalender kunnen presenteren. Met naast diverse zaterdagavonden, die soms wat later aanvangen dan je gewend was, ook een aantal maandagavonden en een paar doordeweekse tussen-de-middag wedstrijden van 11.30 tot 15.00 uur.
 
 
Inschrijven
De wedstrijden gaan exact vier weken van tevoren open voor inschrijving. Dat betekent dat je voor de wedstrijd van 17 oktober kunt inschrijven vanaf maandag 19 september om 18.30 uur.
Je kunt alleen inschrijven als je lid bent van Schaatscircuit.nl. Let op dat je dat tijdig hebt geregeld. 

 
WK'S VOOR MASTERS
Voor de wereldkampioenschappen masters sprint en allround, oftewel de Masters' Sprint Games (MSG2023) en Masters' Allround Games (MAG2023), zijn de locaties en data definitief vastgesteld.
 
De MSG2023 zou oorspronkelijk plaatsvinden in Almaty (Kazachstan). Daar het kampioenschap daar alleen in december plaats kon vinden en dit in de IMSSC-kalender niet paste, heeft de IMSSC gezocht naar een andere locatie voor dit sprintkampioenschap. Na contact met diverse locaties is uiteindelijk de keuze gevallen op Calgary in Canada, en wel een week voorafgaand aan het allroundkampioenschap in Quebec. Op deze manier hoeven sporters uit andere werelddelen maar één keer een grote reis te maken. 
 
De WK's vinden nu als volgt plaats:
  • MSG2023
    21 en 22 januari 2023 
    Calgary (Canada)
  • MAG2023
    27 t/m 29 januari 2023
    Quebec (Canada)
Aanmelden voor beide kampioenschappen loopt via MCLN. Hier vind je meer informatie over de WK's voor masters. Aanmelden voor beide WK's kan vanaf 1 oktober.
 
DECHARGE JAARRAPPORT MCLN 
Het bestuur van MCLN vraagt goedkeuring aan haar leden (dit zijn alle Schaatscircuit.nl-leden van 30 jaar en ouder) voor het jaarverslag van het afgelopen seizoen.
 
Hier kun je het jaarverslag 2021-2022 en de begroting 2022-2023 vinden. Heb je er vragen over, stuur die dan via mail naar Bram de Vries. Dan komt hij daar zo snel mogelijk bij je op terug.
 
Geef HIER voor 1 november 2022 aan of je het bestuur van MCLN decharge verleent voor het jaarverslag.
 
ADVERTEERDERS
 
Mede dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze website en/of onze nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl.
 
Hoofdadverteerders:
 
 
 
 
 
 
 
Adverteerders:
 
                    
 
 
   
 

SCHAATSCIRCUIT.NL is een initiatief van Masters Circuit Langebaanschaatsen Nederland (MCLN), 
een bij de KNSB aangesloten vereniging.