nieuwbrief maart

Barbara meets The Gentle Giant
 
Eén van de hoogtepunten was Barbara als ‘Das Helene Fischer Double’ met DUNDU, The Gentle Giant, voor meer dan 8000 toeschouwers in de Alsterdorfer Sporthalle in Hamburg.
 
Beleef de grootste hits van Helene Fischer in een opzwepende show en kijk uit naar Barbara 'live' als de Helene Fischer Tribute.
Een absolute aanrader, een unieke en absoluut fantastische showavond die helemaal aan deze Duitse schlagerkoningin gewijd is. 
Ook trad Barbara vele jaren op als Agnetha, en met veel succes, in de "Original Abbafever Tribute Show" , een show die over de hele wereld reisde.

 
Een muzikale trip met een ‘Aloha Show’ in de stijl van Elvis Presley, een Jerry Lee Lewis show, een Marilyn Monroe Tribute eventueel aan te vullen met een “Golden Oldies” band.
Ook een combinatie Johnny Valentino en/of Walter Goes Swing behoort tot de mogelijkheden.

Ook te boeken als avondvullend programma of themafeest met entree act, de Blues Brothers, showballet, casino en nog veel meer.
Uiteraard zijn alle onderdelen van de show ook apart te boeken.

Goud van Oud of Coutry op uw braderie of evenement?

The Country Sisters (Cs) 
Temperamentvolle zangeressen, danseressen en multi-instrumentisten uit de Tsjechische Republiek brengen een uitgebalanceerde mix van traditionele Country & Western, gouwe ouwe Rock 'n' Roll, cajun en evergreens.

Of wat denk u van b.v. Renèe and the Alligators bijna 50 jaar na hun grootste hit Guitar Boogie***** Java Guitars Unlimited  met hun Ode aan de Tielman Brothers en de pioniers van de Indorock met guitar hero Benny Poetiray***** De tijd van de petticoats en vetkuiven herleven waar Dorith & The Black Albino’s de tijd terug zetten naar de jaren ’60 – ’70*****Het repertoire de LenneBrothers Band (D) zal nagenoeg onveranderd blijven; een mix van rock-'n-roll, country en rockabilly, dat ook al eerder een hit en het kenmerkende geluid voor de Lennerockers was***** De Rotterdamse formatie Of Course beschikt over een meer dan avondvullend 'Goud van Oud' repertoire van diverse muziek stromingen, aangevuld met een mix van goede dansbare muziek*****Chris Watson Trio (The Piano Killer) brengt samen met zijn band, 'double bass' en drums een stevige en swingende Jerry Lee Lewis achtige show, zonder echter een Lewis imitator te zijn*****

Mede door ons boekingsactiviteiten voor o.a. Doña en de Gado’s en Java Guitars Unlimited zijn wij inmiddels ook zeer goed ingevoerd in het Indische  circuit.

Op onze site www.kwekel-evenementen.nl hebben wij een selectie voor u gemaakt van ons uitgebreide aanbod speciaal voor party centra, (bedijfs)feesten, winkelcentra etc.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324319